Palmiros horoskopas pirmadieniui, liepos 24 d.

Pirmadienis palankus reikalų tvarkymui, įvairiems susitikimams, romantiškiems pasimatymams.

Gera diena taikymuisi, santykių atnaujinimui. Palankus metas darbui su dokumentais, tinkamas pasitarimams, deryboms. Tiesa, būtina didesnė atida dirbantiems su pinigais. Ir niekur neskubėkite, neskubinkite įvykių. Palankus maudymasis šaltame vandenyje. Tinka įrenginėti namuose vandens valymo aparatus, statyti įvairius filtrus vandeniui. Sapnai sekmadienio į pirmadienį nėra labai svarbūs. Vis tik gerai, jei regėjote žemę, joje dirbote ar tiesiog laukais vaikščiojote – tai sėkmė, laimė. Gerai buvo ir valgyti sapne – praturtėjimo požymis. Blogai buvo save regėti nuogu – nuostoliai, vienatvė, artimųjų netektis; ugnį, žaibą – neturtas; kelionę – iliuzijos, kliūtys reikaluose. Blogas ženklas: jei prausiantis vanduo dingtų – apsaugos praradimas, taip pat laukia atpildas už nedorus darbus; sudaužyti indus – nuotoliai, liga; sutikti žmogų su tuščiais kibirais – nesėkmė; susižeisti kruvinai – nužiūrėjimo požymis; nešioti raudonos spalvos drabužius ar daug raudonos spalvos aplink save pastebėti. Geras ženklas: jei virš jūsų paukštis su klyktų, plunksna užkristų – sveikata, geri santykiai šeimoje; netyčia sulyti ar būti apipiltam vandeniu – sveikatos atgavimas; kojas sušlapti – kažkas perims jūsų neigiamą karmą. Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus svarbesnių reikalų tvarkymui pirmą dienos pusę, nuo 13 val. 47 min. prasidės kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių; palankios spalvos – balta, geltona, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis tinkamas taikymuisi su artimaisiais. Palankus metas deryboms, susitarimams, teisinių reikalų tvarkymui.

Jautis (04 20–05 20). Pirmadienis palankus aplankyti senus draugus, susitikti su buvusiais bendradarbiais. Tik venkite paskubomis įsipareigoti (bei įsimylėti iš pirmo žvilgsnio).

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis gana sėkmingas, tiesa, būkite apdairesni ką nors žadėdami.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis puikiai tinkamas poilsiui. Jei dirbate, stenkite labiau susikaupti ir dažniau pailsėti.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis tinkamas susikaupusių, užvilkintų reikalų sutvarkymui.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis tinkamas imtis susikaupusių darbų, spręsti finansines problemas. Tik nepervertinkite savo realių finansinių galimybių. Ir mokėkite negirdėti netinkamų atsiliepimų apie jūsų sutuoktinį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis tinkamas aktyviai veiklai, tiesa, būtina atida piniginių, turtinių reikalų tvarkyme. 

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienį geriausia skirti poilsiui. Jei dirbsite, imkitės tik to, ką gerai žinote, ir jokio papildomo krūvio. Pasistenkite gerai išsimiegoti. 

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis – smagus, tinkamas paskubinti įstrigusius reikalus. Pasistenkite nieko svarbaus neatidėti rytdienai. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis palankus svarbiems dalykiniams susitikimams, bendravimui su žmonėmis, galinčiais įtakoti jūsų karjerą. Tiesa, venkite griežtų įsipareigojimų. Gauti veiklos pasiūlymai bus naudingi. 

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis palankesnis viešnagėms, kelionėms, dalykiniams susitikimas, taip pat ir romantiškiems pasimatymams. 

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis tinkamas aiškintis finansinių nuotolių priežastis. Palanku tvarkyti draudimo, mokesčių reikalus. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą