Palmiros horoskopas trečiadieniui, rugpjūčio 2 d.

Trečiadienis sudėtingas, ypač iki 16 val., kai gali pristigti jėgų, sumanumo. Tai dvilypis metas, kai dera (tačiau sunku) likti ramiems, taikiems, geranoriškiems, siekti darnos. Vis dėlto iššūkių pakaks, ypač jei norėsite būti išgirsti, suprasti. Tai tas laikas, kai imi ir atsimuši į sieną: ko paklausi, to negausi!

Verčiau atsipalaiduokite – leiskite sau pasitikėti ateitimi. Mažiau planuokite, mažiau tikėkitės – šiuo metu nieko nepaskubinsite, tad be reikalo imsite jaudintis, nervintis, ant kitų pykti. Verta pasiduoti srautui, gyventi pagal intuiciją ir visus bei viską vertinti pozityviai – jei ką imsite smerkti, ant kažko pykti, ilgam pakliūsite į nepasitenkinimo bei pykčių voratinklį. Diena puikiai tinkama poilsiui ir nepalanki veiklai: nepatartina imtis sudėtingų užduočių. Būtina atida – didesnė klaidų tikimybė rašant, skaičiuojant, dirbant su dokumentais. Tikrinkite gaunamą informaciją. Stenkitės likti ramūs – venkite ginčų, konfliktų. Netinkamas laikas kreiptis į vadovybe su prašymais, pasiūlymais. Patartina labiau rinktis, su kuo bendrauti, galvoti, kam ką sakyti, jei nenorite, kad apie jus pasklistų keistos kalbos ar jūsų geras sumanymas nebūtų pavogtas. Atsargiau elkitės su elektros prietaisais, kompiuteriais. Ir pasistenkite likti taikūs bei draugiški. Beje, tai geras laikas taikymuisi – palankiau po 16 val. Šiandien, kaip ir vakar, reikėtų labiau pasaugoti vaikus. Nebūkite labai kategoriški su paaugliais. Vėlus vakaras po 22 val. romantiškas, kai galimi ypatingi susitikimai, gali įsižiebti ir nauji jausmai. Šis laikas palankus meilės santykių puoselėjimui ir poroms su didesniu stažu. Ši diena labiau palanki moterims. Vyrams būtų naudinga atsižvelgti į moterišką nuomonę bei pageidavimus. Moterims antra dienos pusė po 16 val. tinkama priimti svarbius sprendimus, ypač asmeniniuose santykiuose. Išlieka didesnė traumų (rankų, kojų, kelių, nugaros), susidūrimų, įvairių avarijų tikimybė. Venkite gausių susibūrimų, būkite atsargesni su degiomis, sprogiomis medžiagomis. Sapnai iš antradienio į trečiadienį buvo svarbūs tik labai ryškūs. Blogas ženklas: problemos per vandentiekį, kanalizaciją ar ugnį. Geras ženklas: sulyti saulei šviečiant, išvysti vaivorykštę. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus svarbiems susitikimams, susitarimams, kelionėms; palankūs mėlyni tonai, vengtini – žali, geltoni.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį ne taip paprasta bus rasti pagalbą. Draugą nelaimėje pažinsite, tad sprendžiant dalykines ar šeimos problemas pasitarnaus tik tikras bičiulis. Ir nemėginkite šiandien aiškintis meilės santykių – įtarinėjimai, priekaištai gali išskirti. Labiau pasaugokite vaikus.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį pasistenkite kuo geriau atlikti savo darbus bei niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti – nei darbe, nei namuose. Venkite rimtų įsipareigojimų. Svarbų pokalbį su šefu geriau atidėti rytdienai.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį naujienos ar gauti pasiūlymai iš toli gyvenančio giminaičio, draugo ar partnerio gali suklaidinti. Nepatartina tvarkyti reikalų su užsieniečiais. Jei vyksite į kelionę – būkite atsargesni. Nieko naujo nepradėkite, mažiau žadėkite, o svarbius susitikimus, keliones būtų geriau atidėkite rytdienai.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį būkite taupesni bei saikingesni – galite įsigyti visai nereikalingų daiktų. Beje, vyrams nereikėtų šykštėti ir priekaištauti žmonoms dėl išlaidų.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienis sudėtingas iki 16 val., kai neverta niekuo svarbiu užsiimti. Vėliau – nušvitimo laikas: taps aišku, kaip spręsti svarbų, sudėtingą klausimą. Tik kiti vargu ar norės gilintis į jūsų problemas. Labai nepasikliaukite partneriais – atsakingo reikalo niekas geriau už jus pačius nesutvarkys.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį, kad ir kuo užsiimsite, svarbi atida – nesėkmės, nelaimės dėl skubėjimo (ypač iki 16 val.). Galimos gamybinės traumos. Venkite teisintis, jei jums bus priekaištaujama dėl darbo kokybės, taip pat neatidumo mylimam žmogui, artimiesiems. Būkite atidesni viršininko nurodymams bei savo virškinimui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nors rytmetį gali sugesti nuotaika dėl nesklandumų šeimoje, dėl gautos naujienos darbe, tačiau nuo 16 val. – visai smagus metas. Tad pasistengsite nurimti, kad galėtumėte bendrauti be įtampos, – aplinkiniai bus pasiryžę jums padėti, jei tik patys jų prieš save nenuteiksite.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį, jei negaluojate, geriausia likti namie. Darbe pasistenkite užimti pasyvią poziciją – tik stebėkite, mąstykite, kaupkite informacija. Taip, beje rasite ir naujų kelių į sėkmę karjeroje. Įvykių neskubinkite – nervindamiesi dar ką nors sugadinsite. Savo rūpesčius atidėkite rytdienai. 

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienio pokalbiai gali smarkiai paveikti bei priversti pakeisti ateities planus ar nuomonę apie artimą žmogų. Tik ne viską, ką galvojate, šiandien reikėtų kitiems sakyti – mokėkite saugoti paslaptis, taip pat neatskleisti savo tikrosios nuomonės bei tikrųjų ketinimų. Nesiblaškykite, neskubėkite vairuodami automobilį. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį padės tik kantrybė. Likite optimistai, deja, būsite linkę savęs neįvertinti. Vis dėlto esamos problemos greitu laiku išsispręs, ypač jei jos susijusios su konkurencine kova veikloje ar meilėje. 

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienis konfliktinis ir bus rūpesčių, jei pristigs kantrybės, tolerancijos, jei būsite linkę visiems vadovauti, nurodinėti, visus barti (t.y. mokyti gyventi). Kad ir kas nutiktų, nesierzinkite – itin greitai bloga nuotaika užkrėsite aplinkinius, ypač artimuosius. 

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį saugokite savo ramybę, paslaptis bei sveikatą, nerizikuokite kelyje. Aktyviai veiklai, rizikingai kelionei, atsakingo sprendimo priėmimui netinkamas metas. Na, o patyrę nesėkmę, kliūtį neskubėkite nusivilti – įgyta patirtis irgi naudingas dalykas. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą