Palanki diena moterims spręsti susikaupusias problemas

Pirmadienis puikus laikas darbui, sudėtingoms užduotims. Naujų darbų nepradėkite – ieškokite senų klaidų, jas taisykite. Ir būkite reiklūs pirmiausia sau, venkite kitus kritikuoti. Tai palanki diena moterims spręsti susikaupusias problemas – tiek darbe, tiek namuose. Iš sekmadienio į pirmadienį buvo gerai sapnuoti mirusiuosius – apsauga, sėkmė, medžius, gėles – laimė, meilė, netikėtas turtas, žvaigždes – laimė, skalsa namuose. Blogai sapnuoti maistą, juolab jį valgyti, – nuostoliai, nesklandumai šeimoje, gerti vyną – šmeižtas, apkalbos, būti nuogam – apsaugos praradimas.

Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė – apsaugos praradimas, pamesti vieną batą (ar jo nerasti), jei batas suplyštų, jei spyna sugestų, raktą pamesti – nelaimė, nesėkmė, jei namuose kas nors sulūžtų – gresia nesantaika šeimoje.

Geras ženklas: rasti peilį, kirvį ar kitokį aštrų metalinį daiktą – garbingai įveiksite esamus sunkumus, netyčia įsipjauti, įsidurti – išsiskirsite su kokiu nors asmeniu, kuris jums buvo tik žalingas, jei paukštis šalia jūsų tūptų ar jo plunksna užkristų – gera žinia, senų draugų sugrįžimas.

Žvilgsnis į priekį: antradienis netinkamas piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, susitarimams, įsipareigojimams, atsakingiems dokumentams tvirtinti; palankios spalvos – tamsiai ruda ar raudona. 

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis tinkamas teisiniams reikalams tvarkyti. Vakarą geriau praleisti namie.

Jautis (04 21–05 20). Palanku tikrintis sveikatą, rinktis maisto papildus, tinkamą kosmetiką.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis palankus, kad ir kuo užsiimsite. Tiesa, pats sėkmingiausias laikas iki 15 val. 20 min.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis iki 15 val. 20 min. pasyvus metas, kai geriau neužsiimti niekuo, kas svarbu, atsakinga. Svarbesnius susitikimus verta skirti tik po 15 val. 20 min.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis sėkmingas skubiems reikalams tvarkyti, kelionėms iki 15 val. 20 min. Vakarą skirkite sau ir šeimai.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis sėkmingas pinigų ir turto reikalams tvarkyti, deryboms, finansiniams susitarimams. Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis sėkmingas – nuo ryto galite imtis svarbių reikalų.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis palankus aktyviai veiklai bei reikalams tvarkyti tik nuo 15 val. 20 min. Nevarginkite savęs atsakingais darbais ir būkite atidesni, kad ir kuo užsiimsite.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis palankus dokumentams tvarkyti, vertingų daiktų (ypač buitinės technikos) namams įsigyti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis palankus aptarti su vadovybe jums svarbius klausimus.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis palankus svarbiems reikalams tvarkyti, kelionėms, susitikimams su įtakingais asmenimis ar žmonėmis iš toli.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis tinkamas mokesčių, draudimo reikalams tvarkyti. Vakaras tinkamas viešnagei.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą