Palmiros horoskopas trečiadieniui, rugpjūčio 30 d.

Trečiadienis – aktyvus priešpilnio metas, kai energijos nestinga ir pavyksta daug ką nuveikti. Gerai kažką perdaryti, atnaujinti, grįžti prie senų projektų. Galima pradėti naujus darbus, jei tai gerai apgalvota, parengta, jei tuo kažkada jau mėginote užsiimti, bet dėl kažkokių priežasčių nepavyko.

Diena palanki darbui su sudėtinga informacija, palanki profesinių žinių gilinimui ar atnaujinimui. Tiesa, nesivelkite į ginčus, būkite pakantesni kritikai. Ne pats geriausias laikas pokalbiui su vadovybe, aptarinėti jūsų karjeros, darbo sąlygų pagerinimo, atlyginimo perspektyvas. Ir nebūkite patiklūs – nereikėtų pasikliauti žadančiais aukso kalnus: žvirblis rankoje, be abejo, šiandien patikimiau. Atidūs būkite ir dirbdami kasdienius darbus – klaidos, trūkumai bus greitai pastebėti, gali nukentėti ne tik jūsų profesinis prestižas, bet ir kišenė. Diena palanki tik dalykiniams susitikimams bei kelionės, na o romantiškiems pasimatymams netinkamas metas. Vakaras nuo 20 val. 35 min. jau nebepalankus – prasideda kritinis metas pagal Mėnulio kalendorių. Pasistenkite eiti anksčiau ilsėti. Atsisakykite vakarinių pramogų, kaip ir santykių aiškinimosi. Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Gerai buvo regėti gyvūnus, paukščius. Jei plaukėte vandeniu – sveikata, matavotės naujus drabužius – turtas, šeiminių saitų sutvirtėjimas, šeimos pagausėjimas, skraidėte – naujos jėgos, nauji draugai. Deja, savo atspindį veidrodyje išvysti – jūsų paslapties atskleidimas, būti nuogam – neturtas, kančia, šaltis, žiema – nesėkmės, liūdesys. Blogas ženklas: jei ryte niežėtų kūną, sudaužyti indą, jei laikrodis sustotų, raktus pamesti, jei purvu aptaškytų. Geras ženklas: rasti blizgantį metalinį daiktą. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis – kritinis pilnaties metas, imkitės tik gerai žinomų darbų; palankūs žalsvi tonai.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį ieškokite bendraminčių, pagalbininkų – kažkas iš jūsų bičiulių tikrai jums naudingai pasitarnaus. Tinkamas laikas bendradarbiavimo užmezgimui, gerai parengtų sutarčių, sandorių tvirtinimui.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį tinka priimti profesinius sprendimus, jei jie gerai apgalvoti: šiandien galima ir laimėti, ir daug ko netekti. Jei nesate tikri dėl savo veiklos kokybės, geriau nesirodyti šefui – jūsų trūkumai, nesąžiningumas gali paaiškėti. Netinkamas laikas avantiūroms.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienis tinkamas dalykiniams pokalbiams, susitikimams su vadovais. Gautus pasiūlymus priimkite. Tiesa, daug nereikėtų tikėtis – būkite kuklesni. Neblogas metas išvykti į komandiruotę.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienis įtemptas, kai reikia vengti konfliktų su vadovybe, dalykiniais partneriais ir net sutuoktiniu (ypač jei vakare imsite aiškintis šeimos išlaidas). Nieko nedarykite, nepriimkite svarbių sprendimų, kol nenusiraminsite. Nerizikuokite nei pinigais, nei savo sveikata ar turtu.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį būkite atidūs sutuoktinio bei kolegų, partnerių, šefo pastaboms ir patarimams – žvilgsnis iš šalies bus naudingas, padės išvengti klaidų, nesėkmių. Itin atidžiai vairuokite automobilį vakare.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį galite sulaukti pretenzijų dėl savo darbo kokybės iš vadovybės ar kolegų. Nesiginčykite, taisykite klaidas – kitaip gali nukentėti jūsų kišenė. Nederėtų žavėtis pasiūlymais lengvai užsidirbti, praturtėti – tai blefas, tik tuščiai laiką sugaišite ar net į nemalonią avantiūrą įsivelsite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį būsite energingi, kūrybingi. Sėkmė, pripažinimas lydės reikaluose. Tiesa, viską derėtų daryti kokybiškai, sąžiningai. Nesivelkite į flirtą, būkite ištikimi mylimam asmeniui.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienis – nepalankus metas: nieko naujo nesiimkite, nerodykite iniciatyvos. Šiandien tiks tvarkyti senus, nebaigtus reikalus, pamėginti padaryti tai, kas anksčiau nepavyko. Nepatartina vykti į keliones, nepalankios viešnagės, ypač vakare. Vakare venkite reikšti pretenzijas vaikams. Ir nesiaiškinkite santykių su mylimu asmeniu.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienis – naudingų susitikimų, patarimų, pasiūlymų metas. Vis dėlto neskubėkite padėti, įsipareigoti, ypač ilgam. Ir nereikia veržtis į priekį. Pasiruoškite, kad jūsų darbo tempai ims lėtėti (kitą savaitę tai pajusite dar aiškiau), bus prasminga ne kažką naujo įsisavinti, o tobulinti, vystyti, kas pasiekta. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienis sudėtingas, vis dėlto tinkamas imtis atsakingų darbų. Jei tektų spręsti finansines problemas, būkite atsargūs. Naudos šiuo metu tikėtis neverta – bent jau ieškokite būdų, kaip apsisaugoti nuo nuostolių. Ne laikas aiškintis meilės santykius, su sutuoktiniu aptarinėti šeimos biudžetą. 

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienio sėkmę lems įdirbis, neeksperimentuokite, nieko naujo nemėginkite. Užsiimkite tuo, ką gerai išmanote. Deja, jei leisitės į naujoves, jūsų pasitikėjimas savimi gali sumenkti. Ir labai neskubėkite – galite padaryti atsitiktinių, žioplų klaidų. Neatstumkite partnerių pagalbos, gerbkite jų nuomonę, nerizikuokite bendrais pinigais. 

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį netinka nieko naujo pradėti, skolinti pinigus. Viltis šiandien apgaulingas dalykas – imkitės tik to, dėl ko esate tikri. Jei kas nesiseks, galite drąsiai perkelti penktadieniui. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą