Palmiros horoskopas sekmadieniui, spalio 1 d.

Sekmadienis – meilės, džiaugsmo, pramogavimo metas.

Tai palankus metas tiek romantiškiems pasimatymams, tiek įvairiems šventimams, pažinčių užmezgimui. Pasistenkite šiandien atitaisyti ankstesnes klaidas santykiuose su savo pora. Nebijokite būti švelnesni, jautresni artimiesiems. Gera proga senų pažinčių atnaujinimui, tačiau netinka naujas pažintis užmegzti. Būtinas saikas švenčiant, pramogaujat. Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį svarbūs tik tuomet, jei buvo aiškūs, konkretūs. Puiku buvo valgyti sūrį, varškę, gerti pieną – sėkmė, skalsa. Blogai buvo regėti žiemą, kraują, būti nuogam – tai katastrofa, nesėkmės, neturtas. Blogas ženklas: vyrui moterį nuskriausti, jei namuose dingtų vanduo, visą dieną trokšti, žagsėti, jei perdegtų lemputė ar gestų ugnis be aiškios priežasties. Geras ženklas: netyčia vandeniu apsilieti, sulyti.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienį galite tikėtis mylimojo dovanos. Tiktų ir patiems paišlaidauti vardan mylimo žmogaus.

Jautis (04 21–05 20). Meilės intrigų dienos. Sekmadienis priklauso jums – viskas bus daroma dėl jūsų dėmesio bei meilės.

Dvyniai (05 21–06 21). Jei ieškote nuotykių, ypač romantiškų, jei labai norite įsimylėti – nueikite į kokį susibūrimą ar bičiulių rengiamą vakarėlį!

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienį geriausia būtų praleisti su mylimu žmogumi.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienis gali būti naudingas, jei sudalyvausite kokiame seminare, profesiniame susibūrime. Tądien būkite atidesni tėvams – padovanokite jiems šventę.

Mergelė (08 23–09 22). Tiks spręsti sudėtingas meilės problemas – būsite pakankamai išmintingi bei toliaregiški. Beje, jei dabar užsimegztų meilės ryšys, žinokite – jūsų laukia ypatingi jausmai bei didelė laimė. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Seksis išjudinti romantiką pamiršusį sutuoktinį, jei dienos neleisite veltui. 

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienis palankus prisipažinti meilėje, pasipiršti. Gera proga tądien su antrąja puse išvykti pasisvečiuoti, pasirodyti visuomenėje. 

Šaulys (11 23–12 21). Būkite su tais, kuriuos mylite – meilės vardan atidėkite visus reikalus bei rūpesčius. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Tai meilės dienos, galinčios padėti susitaikyti su artimaisiais ar su mylimu žmogumi, tad ieškokite progos nuoširdžiais pasišnekėti, nesidrovėkite atsiprašyti, net jei nesijaučiate dėl nieko kalti (kalti galite būti dėl paprasčiausios jūsų dėmesio stokos...). 

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienis itin palankus namuose surengti nedidelį pobūvį vaikams bei draugams. 

Žuvys (02 19–03 20). Savaitgalis – meilės metas. Tikėtinos naujos romantiškos pažintys, taip pat pokyčiai platoniškuose meilės santykiuose. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą