Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, spalio 12 d.

Ketvirtadienį tamsūs debesys laikinai išsisklaidys ir turėsime progą kai ką pakreipti geresne linkme, ištaisyti ankstesnes klaidas. Tiesa, visiškai išvengti būsimo Saulės užtemimo įtakos vargu ar pavyks, tad stenkitės nesureaguoti į galimus nesklandumus darbe ar namie.

Tai aktyvus laikas, tad būsite kupini ryžto kalnus versti. Vis dėlto mokėkite apskaičiuoti savo jėgas bei finansines galimybes. Kad ir kuo užsiimsite, darykite tai neskubėdami, gerai apgalvodami. Ir būkite atidesni detalėms – maža smulkmena gali imti ir apversti viską aukštyn kojomis. Negalima pradėti naujų darbų, tačiau puiku baigti, ir tai atneš ne tik naudą, bet ir moralinį pasitenkinimą. Tinkamas laikas svarbiems susitikimams, ilgalaikiams susitarimams. Tiktų imtis apgalvotų veiksmų, siekiant kažką pakeisti veikloje, jus netenkinančiuose santykiuose su partneriais ar jus kontroliuojančiais asmenimis. Pasistenkite kuo daugiau spėti per šią dieną nuveikti, kad nieko svarbaus nereikėtų atidėti rytdienai. Ketvirtadienį ryte 7 val. 5 min. Marsas įeis į Skorpioną, kur išbus iki lapkričio 24 d. Tai bus tinkamas laikas seniai planuotoms permainoms įgyvendinti. Pakaks ryžto, valios, tvirtumo. Kita vertus, taps aktyvesni asmenys, įpratę kitus išnaudoti tiek morališkai, emociškai, tiek ekonomiškai. Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai pranašiški. Gerai buvo matyti ugnį – pagalba, medžius – apsauga, globa, naujos pažintys, lietų – išsivalymas. Puiku skraidyti, regėti vaivorykštę, debesis. Blogai būti baltai apsirengus – gėda, nuostoliai. Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar kišenė prakiurtų, pamesti pinigus, jei monetos iš rankų kristų, akmuo iš apsodo iškristų, maistas nuo stalo kritų – visa tai susiję su materialiniais nuostoliais. Geras ženklas: rasti monetų, žiedą, gauti pinigų (visą mėnesį truks finansinė sėkmė). Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios spalvos – mėlyna, žydra, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį būkite atidūs veikloje – tai produktyvus laikas, tačiau galite jį tuščiai praleisti, jei pasiduosite emocijoms. Tinkamas laikas dalykiniam bendravimui, atsakingiems pokalbiams su šefu, tiesa, tik tuo atveju, jei būsite taktiški, kuklūs. Gauti dalykiniai pasiūlymai gali būti naudingi, be kol kas neskubėkite sutikti – delsimas padės išsiaiškinti povandenines sroves (jų būna apstu užtemimų mėnesį).

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį neskubinkite įvykių – per patiklumą ar lengvabūdiškumą galite įsivelti į avantiūrą. Beje, šiandien gali pasisekti tuomet, kai to nesitikėsite. Na, o pagalba ateis iš tų, kuriems kažkada buvote pagelbėję. Bendraudami su vaikais nebūkite labai kategoriški arba visiškai atlaidūs – ir viena, ir kita susilpnins jūsų pozicijas, jūsų įtaką atžaloms.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį aktyviai veiklai, dalykinių reikalų tvarkymui nepalankus metas. Labiau gilinkitės į šeimos problemas, tik spręskite galimus nesklandumus (bei nesutarimus) gražiuoju. Visiškai netinka aiškintis santykių ar ko nors reikalauti iš sutuoktinio ar mylimo asmens. Mokėkite slėpti šeimos bei meilės paslaptis.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį tvarkykite skubius reikalus nesinervindami bei susikaupę: daug suspėsite. Būkite nuoširdūs ir sulauksite pagalbos bei supratimo, ypač iš vyresnio amžiaus žmonių. Tad belskitės, prašykite – nesėdėkite rankas sudėję. Tinka siūlyti savo sumanymus vadovybei.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį atsipalaiduokite, pažvelkite į viską paprasčiau. Kitaip be reikalo imsite nervintis dėl kokių nesklandumų namie ar darbe. Vis dėlto jums nestigs praktiško įžvalgumo – rasite išeitį iš sunkios situacijos. Gautus dalykinius pasiūlymus verta priimti.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį prieš imdamiesi iniciatyvos pamąstykite – ar pakelsite tokią atsakomybę? Nekomplikuokite esamos situacijos: ieškokite aiškių ir paprastų būdų, kaip susidoroti su esamais sunkumais darbe, iškilusia problema šeimoje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį būkite atidūs išgirstoms pastaboms, naujienoms, tik neskubėkite imtis atsakomųjų veiksmų. Šiandien verta viską apmąstyti – neskubėti veikti. Labiau orientuokitės į nuojautas – nedarykite to, ko nesinori.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį dalykiniuose reikaluose derėtų paisyti vadovybės reikalavimų – ieškokite kvalifikuotų patarėjų, sąžiningų bei sumanių pagalbininkų. Išklausykite draugo patarimą, neatsisakykite bičiuliškos pagalbos. Sudėtingiems darbams atlikti siekite draugiškos pagalbos. Ir nesistenkite elgtis standartiškai – pakaks sumanumo bei išradingumo įgrisusią problemą pažaboti nauju (gal ir netikėtu, neįprastu) būdu.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienis palankus pasikalbėti jums svarbiu klausimu su vadovybe, tėvais – tai gera proga rasti tenkinantį abi puses sprendimą ilgam. Diena tinkamas ir svarbiems darbo susitikimams, ypač su žmonėmis iš toli, komandiruotėms. Tik nebūkite formalistai – mokėkite nusiraminti, jei iš esmės viskas gerai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį būkite atidesni užsieniečių, aukštų pareigūnų nuomonei, pasiūlymams – per juos ateis sėkmė. Tiesa, venkite atsitiktinių, paviršutiniškų, paremtų vien emocijomis sprendimų – situaciją vertinkite plačiau, giliau. Darbo, karjeros pasiūlymai naudingi. Tinka tvarkyti veiklos reikalus su užsieniečiais. 

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis ne itin smagus. Prieš ką nors veikdami atsipalaiduokite, nusiraminkite. Esant stipriai užtemimo įtakai bus svarbu vengti ginčų, santykių aiškinimosi su partneriais, sutuoktiniu – tai pablogins bendrą situaciją, net susilpnins jūsų pozicijas. Būkite itin apdairūs bei atsargūs tvarkydami piniginius reikalus – nepatartina pinigus skolinti ar patiems skolintis, imti kreditą. 

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį kitų pastabos, kritika neleis atitrūkti nuo realybės. Labiau įsiklausykite į šeimos narių nuomonę. Ieškokite sąjungininkų svarbiam reikalui sutvarkyti – vieni iniciatyvos nesiimkite. Ir būtinai paisykite savo vidinio balso. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą