Palmiros horoskopas antradieniui, spalio 17 d.

Neskubėk ir būsi pirmas! Aplinkybės klostysis gana netikėtai, tad pasiruoškite, kad antradienį atsitiktinumas gali pakeisti įvykių eigą. Šiuo klausimu pagelbės nebent nuojauta, tad intuityviems asmenims bus paprasčiau orientuotis šiuo painiu užtemimų metu.

Ko gero, nepavyks griežtai įvykdyti dienos planų – gali nutikti kas tik nori ir teks užsiimti tuo, ko neplanavote. Tiesa, patiems netinka nieko keisti savo veikloje bei pradėti naujų darbų. Nepalankios ir avantiūros. Verta imtis anksčiau atidėtų darbų. Ir būkite apdairesni įsipareigodami – prieš žadėdami gerai pasvarstykite, ar pavyks tesėti žodį. Patartina dažniau atsigręžti atgal, į praeitį, ir pakeisti tai, kas jūsų netenkina. Naudokitės proga ištaisyti seną klaidą, atsiprašyti, susitaikyti arba atsiriboti nuo jus žlugdančio ryšio, kurį jau mėginote nubraukti anksčiu, bet dėl kažkokių priežasčių nepavyko. Beje, jei buvote ką suklaidinę savo žodžiais, paskleidę melagingas žinias, ir dėl jūsų kaltės nukentėjo kažkieno reputacija – šiandien pasakykite teisybę. Tai ypatingas metas tarp dviejų užtemimų, pramintas „užtemimų koridoriumi“, tinkamas taisyti senas klaidas. Iš pirmadienio į antradienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – reiškia, jūs neturite rimtų problemų. Gerai buvo regėti tik ryškią šviesą, veidrodį, vaivorykštę. Blogas ženklas: išlieti kokį skystį, jei be priežasties gestų šviesa, ugnis, jei nagas nulūžtų, liūdėti, nuobodžiauti, kitiems nuotaiką gadinti. Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų. Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – gelsva, žydra.

Avinas (03 21–04 20). Nors ir nervinsitės dėl jums svarbaus reikalo, netikėtai jis išsispręs gana palankiai – ko gero, lemtinga bus viršininko simpatija ar kažkieno draugiškas užtarimas. Spręskite savo problemas patys, tačiau neatsisakykite ir draugų pagalbos, įsiklausykite į jų patarimus.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį seksis spręsti problemą, susijusią su partneriais ar sutuoktiniu, arba kilusią dėl jų kaltės, bei pakreipti įvykius jums reikiama linkme. Galima netikėta draugiška pagalba. Vakaras tinkamas pasikalbėti su sutuoktiniu apie tai, ko ilgai nenorėjote sakyti.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį net mažas žingsnis, nedidelis veiksmas gali kai ką svarbaus pakeisti jumyse, jūsų veikloje. Tinkama diena kažką keisti savo darbe, veikloje. Šiandien pasistenkite draugiškai pasišnekėti su tėvais bei kuo nors jiems pasitarnauti – tai padės išvengti nesusipratimų ateityje.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį – netikėtos, tiesa, užtarnautos sėkmės laikas. Jūsų gera valia, ryžtas bei seni nuopelnai bus įvertinti. Jumis domėsis įdomūs, kažkuo nepaprasti asmenys, tačiau prieš užmegzdami naują pažintį – nesvarbu, ar draugišką, ar dalykišką, romantišką, – turite paklausti savo vidaus, ar verta tai daryti?

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį skubėkite palengvėle bei dėl nieko neišgyvenkite – savaime viskas susitvarkys, ypač jei reikalų tvarkymą atidėsite antrai dienos pusei. Šiandien į pagalbą ateis seni draugai, taip pat artimieji. Beje, tesėkite jiems duotus pažadus ir atlikite namuose seniai suplanuotus darbus – ypač nepamirškite užbaigti to, ką seniai vilkinate.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienis tinkamas užvilkintų reikalų tvarkymui. Tiesa, kažko paskubinti vargu ar pavyks, tad nusiteikite laukti. Netikėtai gali tekti paišlaidauti parduotuvėse, vis dėlto neskubėkite pirkti technikos, telefonų. Ir būkite dėmesingesni giminaičiams ar seniems draugams, kad nekiltų nuoskaudų dėl dėmesio stygiaus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienio susitikimai, pokalbiai bus naudingi – tai netikėtai gerų pokyčių laikas jūsų reikaluose. Vakaras palankus susitikimams su seniai matytais draugais – pasikalbėkite su jais apie savo reikalus.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį bet kokie rizikingi veiksmai turi būti apgalvoti, ypač užmezgant dalykinius ryšius ar romantišką pažintį, – nors šiuo metu labiau tinka atnaujinti senus ryšius, nei į naujus veltis. Bendraudami su mylimu žmogumi būkite atlaidesni – galimi nesusipratimai dėl užsispyrimo, kvailo principingumo.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį neskubinkite bei nedramatizuokite įvykių. Verčiau susitikite su senais gerais draugais, išsikalbėkite – tai padės nusiraminti bei rasti protingą išeitį. Būtent sveiko proto jums pristigs, jei kils problemų dėl karjeros, dėl partnerių, sutuoktinio (mylimo žmogaus).

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį seksis atnaujinti senus ryšius, sulauksite draugiškos pagalbos. Beje, siekite pagerinti santykius su tais, kurių darbe nemėgstate, bei su viršininku, kitaip artimiausiu metu patirsite naujų rūpesčių. Jei reikia susitikti su kokiu valdininku ar pasikalbėti su šefu nemaloniu klausimu – tinkamiausias laikas tarp 9 val. 40 min. ir 11 val. 30 min.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį būkite atidūs išgirstiems iš bičiulių dalykams, labiau gilinkitės į reikalo esmę, aiškinkitės nežinomas aplinkybes (geriausia per draugus). Tinka grįžti prie kažkada pradėto ir nebaigto reikalo, palanku užsiimti užvilkintais darbais – jums pakaks energijos, kad tai įveiktumėte greitai. Ir nebūkite griežti draugams bei artimiesiems, neteiskite jų bei griežtai nežadėkite: netikėta naujiena, atsitiktinis įvykis gali pakeisti jūsų nuomonę bei planus. 

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį palanku tvarkyti reikalus, susijusius su užsieniečiais, vykti į kelionę. Šiandien gali atsinaujinti pažintis (draugiška, romantiška) su žmogumi iš toli, kuri nemenkai paveiks jus ateityje. Svarbesnių susitikimų rytdienai neatidėkite. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą