Palmiros horoskopas penktadieniui, lapkričio 10 d.

Penktadienis itin sudėtingas, įtemptas, konfliktinis – tai viena sudėtingiausių dienų lapkričio mėnesį. Šiandien netiks pradėti naujų darbų, žadėti, įsipareigoti. Nepalanku priimti svarbius sprendimus tiek veikloje, tiek asmeniniame gyvenime. Imkitės nesunkių darbų, kuriems atlikti nereikia didelių pastangų, išskirtinio meistriškumo, ir venkite įsipareigoti asmeniniuose santykiuose.

Itin stigs atidos – labiau susikaupkite dirbdami, vis peržiūrėkite, ką darote. Diena nepalanki darbui su dokumentais, rašymui, skaičiavimui. Išaugs profesinių klaidų tikimybė. Nepalankus metas darbui su informacija. Būkite kritiškesni išgirstiems dalykams – juos reikia tikrinti. Kita vertus, neskubėkite prieštarauti, nesivelkite į ginčus, ypač su vyresniais ar viršesniais už jus asmenimis, juolab su savo viršininkais, tėvais – ilgam santykius sugadinsite. Ne laikas pirkti vertingus daiktus. Nepalankus metas įsigyti laikrodžius, šaldytuvus, veidrodžius, pirkti dūžtančius indus. Likite atsargesni ką nors dirbdami rankomis, sportuodami – didesnė rankų traumų tikimybė. Diena itin sudėtinga transporto, žiniasklaidos tarnyboms, taip pat statybininkams, asmenims, dirbantiems aukštyje arba gylyje. Bus didelė kritimų (geriau darbus ant kopėčių atidėti), traumų, taip pat autoavarijų tikimybė. Derėtų labiau pasaugoti ir trapius, dūžtančius daiktus. Penktadienį 8 val. 26 min. Merkurijus įeis į Šaulio ženklą, kuriuo judės iki gruodžio 1 d. Kai Merkurijus Šaulio ženkle, imama optimistiškai mąstyti, atsiranda poreikis keliauti ar bent jau dažniau svečiuotis, rodytis visuomenėje, dalyvauti prestižiniuose renginiuose, užmegzti naujas pažintis, ypač su įtakingais, aukštesnę socialinę padėtį užimančiais asmenimis, taip pat užsieniečiais, dvasininkais, politikais. Tai metas, kai jums pavyksta įgyti naują autoritetą per bendravimą su reikalingais žmonėmis. Puiku, jei iš ketvirtadienio į penktadienį nieko nesapnavote, beveik visi sapnai buvo įspėjantys apie nelaimes, ligas, netektis. Gerai buvo tik praustis, švarų vandenį regėti – tai išsivalymas, pasveikimas. Blogas ženklas: nuskinti gėlę, jei namuose gėlė nuvystų, pasisavinti pamestą daiktą, atsakyti prašantiems, ką nors įskaudinti, sugrįžti išėjus. Geras ženklas: ką nors pamesti (išvengsite gresiančių nemalonumų), gauti gėlę dovanų, jei namuose gėlė išsiskleistų, jei paukščio plunksna užkristų. Žvilgsnis į priekį: savaitgalis sudėtingas, nepalankus šventimams, rizikingam pramogavimui, patartinas ramus šeiminis poilsis savų rate; šeštadienį – palanki tamsiai raudona, vengtina geltona; sekmadienį patartini raudoni, rožiniai atspalviai, vengtina žalia; pirmadienį palankūs pasteliniai tonai, vengtinos ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį gali pristigti ne tik objektyvumo kolegų, partnerių, artimųjų, ypač sutuoktinio, atžvilgiu bei optimizmo – galite be reikalo įsivelti į skandalą ar imti išgyventi ten, kur reikėtų tik pasidžiaugti. Kita vertus, bus pavojinga pervertinti savo galimybes, nuomonę, įsitikinimų teisingumą. Itin venkite ginčų su antrąja puse, savo viršininku bei kelių policija.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį gali pablogėti savijauta, nuotaika, jei tikėsitės (juolab imsite reikalauti) tvarkos, atsakingumo ar bent jau sveikos nuovokos iš aplinkinių (darbe itin). Deja, nenuovokių piliečių šiandien padaugės... Galimos nesėkmės, traumos dirbant su sunkiais ar trapiais daiktais. Labiau pasaugokite sveikatą – savo bei antrosios pusės.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį galite būti įtraukti į nesėkmingą avantiūrą (tiek reikaluose, tiek meilėje). Neskubėkite patikėti gražiais pažadais, kritiškiau vertinkite tai, ką išgirsite apie savo vaikus, mylimą asmenį: ne viskas bus taip, kaip jums pasakos (tai gali būti iš tiesų pasakos). Ne laikas aiškintis meilės santykius – jūsų priekaištai nepagrįsti (veikiausiai netikusios nuotaikos, nuovargio pasekmė).

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį nemėginkite išjudinti įstrigusio reikalo. Jei yra galimybė užsiimti artimųjų rūpesčiais – padėkite jiems. Na, o apnikusias liūdnas mintis padės nuvyti susitikimas su senu draugu. Ir būkite atidesni, jautresni sutuoktiniui. Ne laikas savo porą kažkuo kaltinti, juolab aiškintis santykius.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienis itin sudėtingas. Mokėkite patylėti. Na, ir nebūkite patiklūs: tikrinkite gaunamą informaciją – galite ne tik patys kažką ne taip suprasti, bet ir kitų likti suklaidinti. Venkite ginčytis bei žadėti, tarpininkauti, už ką nors laiduoti. Ne laikas pasirašinėti atsakingus dokumentus. Taip pat likite apdairesni kelyje, nevažinėkite be bilietų. Labiau pasaugokite asmeninę informaciją, telefonus, pinigines, rankines, raktus.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį gauti dalykiniai, finansiniai pasiūlymai nebus naudingi. Taupykite jėgas, laiką bei pinigus. Nesiaiškinkite santykių su artimaisiais. Ne laikas aptarinėti su antrąja puse šeimos išlaidas, planuoti naujus pirkinius. Nepalanku ir įsigyti vertingus daiktus – ypač transporto priemones, telefonus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį nekeiskite ankstesnių ketinimų, nepraraskite tikėjimo ateitimi, net jei šiuo metu nekaip jausitės ir būsite linkęs viskuo nusivilti, aklai pasiduoti likimui. Didesnė traumų, avarijų namuose tikimybė. Būkite atidesni seno draugo nuomonei, patarimams.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį mažiau planuokite – tai sudėtinga diena: niekur neskubėkite, dėl nieko nesijaudinkite. Pasistenkite mažiau aplinkiniams užkliūti (ypač vadovybei), saugokitės intrigantų, nesileiskite įtraukiami į avantiūras.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienis labiau komplikuotas – nepervertinkite savo jėgų bei galimybių. Tvarkydami reikalus pasinaudokite senais ryšiais bei draugų pagalba, patarimais. Tik mažiau planuokite, mažiau tikėkitės, mažiau norėkite – šiandien svajoti neapsimoka, o kartais ir žalinga. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį geriau nesiimti atsakingų užduočių. Galite sunkiai visur spėti, tad negaiškite laiko niekams. Nesivelkite į avantiūras veikloje – ne viskas auksas, kas žiba. Būkite atidūs, kad bendraudami su artimaisiais nepriekabiautumėte, nesipūstumėte, per daug iš jų nereikalautumėte. Didesnė traumų, konfliktų, avarijų tikimybė. 

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį bus svarbu priminti senas klaidas, jas analizuoti, iš jų mokytis, stebėti, kontroliuoti save, kad išvengtumėte senojo grėblio (ant kurio ne kartą jau buvote užlipę). Ir neskubėkite žadėti – šiuo metu galite pervertinti save ir įsipareigoti nerealiems terminams (darbo atlikimui, pinigų grąžinimui). 

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis vers įsitempti. Geriau šiandien apskritai nesiimti nieko svarbaus, niekur nevykti. Ką galite, atidėkite kitai savaitei. Venkite ginčų, konfliktų su vadovybe, klientais, pareigūnais, ypač kelyje, su žmonėmis iš toli. Būkite atsargesni, jei tektų vykti į užsienį. Labiau pasaugokite ne tik savo bei artimųjų ramybę, bet ir pinigus, turtą, o taip pat paslaptis. Išaugs traumų (ypač krentant) bei persišaldymo ligų tikimybė. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą