Horoskopas sekmadieniui, gruodžio 24 d.

Avinas Nepaprasta diena – galite daug ko įgyti, tapti turtingesni visomis to žodžio prasmėmis. Tvarkykite svarbiausius reikalus iki pietų, ir jūsų pastangos nebus tuščios. Vėliau nervingas laikas, kai geriau patylėti. Antrą dienos pusę atidžiau vairuokite.

Jautis Sėkmingas laikas iki pietų – tvarkykite skubius reikalus. Tai puiki proga aplinkiniams pasakyti savo nuomonę ir pareikalauti, kad jūsų nuostatų būtų paisoma.

Dvyniai Iki pietų pasyvus laikas: nereikėtų skubėti, juolab kitų skubinti. Bet popiet nustebsite išvydę, kaip lengvai išsisprendžia tai, kas anksčiau dar buvo problema.

Vėžys Seksis ginčytis ir gauti retą, sunkiai prieinamą informaciją. Iki vidurdienio gera proga vizitams pas įtakingus asmenis. Antrą dienos pusę būkite atidesni sveikatai.

Liūtas Iki vidurdienio verta spręsti esminius su darbu susijusius klausimus. Tai bus ir puikus laikas užsiimti tvarkymusi savo darbo vietoje bei namuose, pasitikrinti sveikatą.

Mergelė Pirma dienos pusė iki vidurdienio padės įrodyti saviems ir svetimiems, kad esate teisūs. Tai palankus metas svarbiems susitarimams, dokumentams pasirašyti. Antra dienos pusė nervinga, būkite atidesni.

Svarstyklės Iki vidurdienio gana įtemptas laikas: pasistenkite nešvaistyti jėgų konfliktams su artimaisiais. Vėliau viskas pasisuks geresne linkme. Tiesa, tik iki pietų palankus laikas susitikimams su jums reikalingais žmonėmis.

Skorpionas Daug ką lems partneriai, geri draugai. Iki pietų bus palanku su vadovu aiškintis savo karjeros galimybes, tiesa, nepatartina spręsti uždarbio problemos.

Šaulys Pirmą dienos pusę elkitės ryžtingai: jūsų paklausys, įvertins ir parems. Tai gerųjų permainų metas – verta rizikuoti, kad būtų išplėstos veiklos galimybės. Vakaras įtemptas: nesivelkite į konfliktus.

Ožiaragis Nepaprastas metas, ypač iki vidurdienio, kai aplanko netikėta sėkmė ir kyla išganingų sumanymų, kai sulaukiama pagalbos, paramos. Tuo metu užsimezgusi draugystė bus tikra, stipri, ilgalaikė.

Vandenis Iki vidurdienio pasyvusis laikas, tad niekuo nauja nesiimkite. Vėliau atgausite jėgas ir iniciatyva pereis į jūsų rankas. Jei aršiau sieksite tikslo, pakovosite už save, tikrai pasiseks.

Žuvys Labiau pasikliaukite intuicija, įkvėpimu ir kliūtis įveiksite smagiai, išradingai – imkitės svarbaus sumanymo įkūnijimo. Gauti pasiūlymai veiklai bus naudingi.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą