Horoskopas ketvirtadieniui, gruodžio 28 d.

Avinas Avantiūros turi būti gerai apgalvotos – tai nestabilus metas. Galimi rūpesčiai dėl vaikų elgesio, mokymosi. Tiesa, šiuo metujie nebus imlūs jūsų pamokymams, tad nėra prasmės mėginti auklėti ir dėl to su jais pyktis.

Jautis Verta sisteminti nuveiktus darbus, gautą informaciją, ieškant savo veiklos trūkumų ir būdų juos taisyti. Šiomis dienomis išryškės nepatikimi partneriai ir tikrieji priešai – iš jų laukite smūgio.

Dvyniai Nemanykite, kad viskas veltui, kad jūsų nesupranta, nevertina. Dabar svarbu patiems parodyti daugiau dėmesio artimiesiems, sutuoktiniui ir kolegoms, dalykiniams partneriams.

Vėžys Būtina tvardytis, atsisakyti smulkmeniškumo, kitaip galite susipykti ir su kolega, ir su artimaisiais. Pasisaugokite apgaulių per užsieniečius.

Liūtas Gali atsiverti svarbi tiesa, galite suprasti, kas nuo jūsų buvo slepiama, bet nepraraskite savitvardos, ieškokite protingų kompromisų. Nieko nedarykite piktuoju ir per jėgą, nepažeidinėkite įstatymų.

Mergelė Teks labai susitelkti – per išsiblaškymą gresia klaidos, nuostoliai. Patartina imtis tik neatidėliotinų reikalų. Netinka vykti į komandiruotes, tvarkyti reikalų, susijusių su kelione, užsieniečiais ar kraustymusi į kitą gyvenamąją vietą.

Svarstyklės Dalykiniams reikalams tvarkyti keblokas metas, tad neskubėksite. Gali atsiskleisti sena apgaulė, dėl kurios ryšitės nutraukti santykius su draugu ar asmeniu, kurio nebemylite.

Skorpionas Senos problemos gali atsinaujinti ir tapti kliūtimi įgyvendinant planus. Netiks imtis atsakingų darbų, nepalankus metas ir svarbiems susitikimams bei susitarimams, vertėtų iki penktadienio atidėti atsakingus klausimus.

Šaulys Jausitės geriau nei savaitės pradžioje – imkitės to, kas anksčiau nepavyko ar buvo atidėta. Jums pavyks reikalus sutvarkyti gana greitai, tik būkite kiek lankstesni, dažniau tikrinkite išgirstą informaciją.

Ožiaragis Nebūkite atlapaširdžiai ir patiklūs tvarkydami finansinius reikalus. Nors šiandien svarbu turėti savo nuomonę, jums stigs įžvalgumo, atsargumo, tad dėl svarbių reikalų tarkitės su artimaisiais, specialistais.

Vandenis Negeras laikas dideliems užmojams, demonstruoti ambicijas. Tenkinkitės tuo, ką pasiekėte. Susirūpinkite santykiais namuose, šeimos problemomis – galimas maištas. Susimąstykite, kaip į tai reaguojate. Netvirtinkite svarbių dokumentų.

Žuvys Darbai gali sustoti, o asmeninė iniciatyva užgesti. Bus sunku dirbti, net bendrauti. Jeigu turite galimybių atidėti visus reikalus penktadieniui, taip ir padarykite.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą