Horoskopas šeštadieniui, sausio 6 d.

Avinas Nuotaika bus nepastovi ir sunkiai valdoma. Trokšite dėmesio, pagarbos, aistringų jausmų. Geriau jausitės ir daugiau nuveiksite, jei nebijote būti savimi, nesidrovite reikšti jausmus bei nuomonę, pripažinti savo klaidas ir jas taisyti.

Jautis Įprastus darbus atliksite be priekaištų. Aktualūs bus finansiniai klausimai. Neatidėliokite mokesčių mokėjimo, skolų atidavimo. Galima romantiška intriga, tik neskubėkite austi didelių vilčių, žadėti aukso kalnų.

Dvyniai Ši diena gali pareikalauti ypatingo susikaupimo bei atsakomybės reikaluose, susijusiuose su mokslu, politika, kultūra, žiniasklaida. Kai kuriais savo pareiškimais ar poelgiais galite apstulbinti gana solidžią publiką.

Vėžys Nuo pat ryto mintys suksis apie kartu dirbančius žmones, atsakomybės klausimus. Ilgėsitės stabilumo, pasitikėjimo, o tuo tarpu aplink vyraus chaosas. Regis, tik namuose rasite užuovėją nuo sudėtingo profesinio gyvenimo įtampos.

Liūtas Gerų patarimų, teisingų perspėjimų išgirsite iš moterų - draugių, gerbėjų. Neatsisakykite praleisti laiką malonioje draugijoje, bet į siūlomas spontaniškas verslo avantiūras bei meilės intrigas žiūrėkite atsargiai.

Mergelė Net jei aplinkiniai bus pakankamai malonūs ir korektiški, šiandien galite pasijusti vieniši ir nesuprasti. Jūsų slaptos viltys greičiausiai nepasiteisins taip, kaip vylėtės. Gerai būtų vienumoje viską iš naujo apmąstyti.

Svarstyklės Yra tikimybė, kad įsivėlėte į intrigas ir dabar teks išsipainioti. Kažkuo nustebins artimas žmogus. Aplinkybės gali paskatinti jus vėl panirti į vis pasikartojančius meilės išgyvenimus. Dramatizuosite ir finansines nesėkmes.

Skorpionas Jūsų kritiškas ir racionalūs požiūris šiek tiek trikdys ir nervins aplinkinius. Įmanomos pajamos per investicijas, draudimą, paskolas, teismo nutartį jūsų naudai ar ką nors panašaus. Tačiau piniginę gali suploninti išlaidavimo manija.

Šaulys Aktyvūs būsite tiek darbe, tiek šeimos reikaluose. Su bet kuo rasite bendrą kalbą, nesunkiai susitarsite, kad ir koks sudėtingas būtų klausimas. Galite per daug įsipareigoti, neįvertinę savo jėgų.

Ožiaragis Nenumatytų problemų gali atsirasti namuose arba šeimos narių gyvenime. Vakarop užplūs nepaaiškinamas vidinis nerimas, kankins baimė netekti kažko, kas jums be galo svarbu, artima. Venkite konfliktų, atsargiai vairuokite.

Vandenis Galimas dėmesio vertas pasiūlymas, susijęs su klubų, visuomenine ar politine veikla. Ieškosite galimybių ištrūkti iš šeimos kontrolės ir pasidairyti nuotykių. Stabdžių neturintis seksualus asmuo gali kristi jums į akį.

Žuvys Kils noras aktyviau pasireikšti profesinėje veikloje, darbo aplinkoje arba ją keisti savo nuožiūra. Pats laikas ieškoti rimtesnio užsiėmimo ar papildomo uždarbio, jei gyvenimas spiria tai daryti. Pravartu pradėti laikytis tinkamos dietos, mankštintis.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą