Horoskopas pirmadieniui, sausio 8 d.

Avinas Nesiimkite jokios atsakingos veiklos, atsisakykite neprivalomo bendravimo. Nevertėtų net per draugus tvarkyti reikalų, ypač finansinių.

Jautis Rūpesčiai dėl kelionių, dėl užsieniečių. Negeras metas priimti finansinius sprendimus, net jei iš pirmo žvilgsnio viskas atrodys nepriekaištingai – atidėkite tai.

Dvyniai Jus bus lengva įžeisti, įskaudinti, išvesti iš kantrybės, tiesa, kad patys erzinate aplinkinius, galite nė nepastebėti. Moterims ši diena palankesnė negu vyrams.

Vėžys Nekurkite finansinių planų, neskolinkite pinigų ir jų neinvestuokite – jūsų ketinimams nebus lemta išsipildyti. Būkite atidūs tiems, kam padedate, – netikęs draugas, bloga kompanija gali pakenkti jūsų ateičiai.

Liūtas Daug nesivilkite nei iš artimųjų, nei iš draugų ar kolegų – vargu ar šiandien kas labai stengsis jus suprasti, atjausti, padėti. Nerizikuokite savo sveikata. Antra dienos pusė palanki įsigyti antikvarinių daiktų.

Mergelė Kažkas iš jūsų aplinkos gali pareikšti pretenzijas, siekti aiškintis santykius. Pasistenkite kuo ramiau reaguoti į bet kokias pastabas, nepasiduoti provokacijoms.

Svarstyklės Būkite kuklesni, paprastesni – dideli poreikiai, nepamatuotos ambicijos, o gal net ir pavydas, įniršis gali rimtai pakenkti, pastūmėti klaidingu keliu. Negeras laikas sandoriams, būkite atsargesni ir su žmonėmis, bandančiais jums įtikti, jus papirkti.

Skorpionas Negalvokite ir nekalbėkite blogai apie artimuosius, draugus ir kolegas, nė nepastebėsite, kaip imsite juos auklėti, su jais pyktis. Jums gali būti priminta sena skola.

Šaulys Gali stigti jėgų, dėl niekų apimti bloga nuotaika. Patartina vengti bet kokių santykių aiškinimosi šeimoje. Svarbių ir skubių reikalų tvarkymą palanku atidėti. Ši diena gera užsiimti buitimi, šeima, namais: prisiminkite senus įsipareigojimus.

Ožiaragis Jus bus galima suklaidinti dėl finansinių reikalų ir jausmų srityje – nesivelkite į avantiūras. Nieko nedarykite, nepriimkite sprendimų spaudžiami, verčiami ar iš smalsumo.

Vandenis Imkitės tik to, kas privalu – neskubėkite, viską darykite ramiai, apgalvotai. Saugokite sveikatą. Ši diena palankesnė senjorams.

Žuvys Nors dėl nieko negalite savęs kaltinti, būtent taip mėginsite šiandien elgtis. Ne dėl jūsų kaltės gali sužlugti svarbus reikalas, suirti santykiai su partneriais, mylimu žmogumi. Pasistenkite šiandien su niekuo nesipykti, netvarkyti atsakingų reikalų.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą