horoskopas šeštadieniui, sausio 13 d.

Avinas Gali būti, kad ateities planus, juridinius ar dalykinius reikalus šiandien aptarsite su žmonėmis, turinčiais galią paveikti įvykius, keisti situaciją jūsų naudai arba nenaudai. Būkite apdairūs, jei nepageidaujate negatyvių pasikeitimų.

Jautis Jei manėte esą protingesni bei pranašesni už kitus, gali kilti įvairaus pobūdžio nepasitenkinimo. Paaštrės konkurencija darbe.

Dvyniai Tai, ką susiplanavote šiai dienai, veikiausiai jums sugriaus giminės ar draugai savo netikėtais pasiūlymais, vizitais arba keistomis problemomis. Apie pažįstamą asmenį išgirsta naujiena gali jus gerokai sukrėsti.

Vėžys Tai gana pavojinga diena traumų ir ligų paūmėjimo prasme, tad nedarykite nieko, kas galėtų pakenkti jums arba aplinkiniams. Susilaikykite nuo aferų, šmeižto, intrigų, dėl kurių galėtumėte įgyti priešų ar būti apkaltinti.

Liūtas Jumyse grumsis prieštaringi jausmai. Galbūt žaidžiate dvigubą žaidimą ir tai ima kelti problemų. Pasistenkite, kad šiandienos jūsų užmojai būtų protingi ir priimtini aplinkiniams. Nelįskite į rizikingas avantiūras, azartinius žaidimus.

Mergelė Norėsite pramogų, lengvo pasipelnymo. Jei tikitės gero atlygio už nedidelę paslaugą, laukia nusivylimas. Nekokia diena pirkti ekstravagantiškus rūbus, daiktus, nes jūsų originalumas nebus suprastas. O vėliau ir patys gailėsitės dėl išlaidų.

Svarstyklės Neišvengsite negatyvios informacijos arba kontaktų, išmušančių iš pusiausvyros. Pagalius į ratus gali imti kaišioti nepalankūs jums žmonės bei aplinkybės. Aršesni taps konkurentai, oponentai.

Skorpionas Gali būti, jog teks rinktis, kas jums svarbiau - tai, kas jau aišku, stabilu, įprasta, ar tai, kas dvelkia egzotika, permainomis. Spontaniška avantiūra gali būti labai pavojinga, nešanti praradimų. Jauskite saiką ir įvertinkite savo galimybes.

Šaulys Gali paaiškėti, kokia nauda ar nuostolis nusimato iš neseniai pradėto kūrybinio, dalykinio projekto. Jei kažkuria prasme šiandien tikitės lengvos pergalės, galite nusivilti.

Ožiaragis Šiandien ypač jautriai reaguosite į kitų vertinimus, nuomonę apie jus, pastabas apie išvaizdą, profesinę kompetenciją. Darbe (jei jums šiandien reikia dirbti) ir kitur kuo tiksliau laikykitės tvarkos, technikos saugumo taisyklių.

Vandenis Įtampos neišvengsite, ypač jei slegia skolos, laukia atsiskaitymai ar derybos. Būkite pakantesni pretenzingiems pašnekovams, jei norite taikiai išspręsti kilusius nesusipratimus. Neišlaidaukite beverčiams niekniekiams.

Žuvys Jei trokštate meilės nuotykio, atsiras proga juo pasimėgauti. Tačiau svarbūs santykiai gali pašlyti, nes būsite linkę bėgti nuo atsakomybės.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą