Horoskopas pirmadieniui, vasario 12 d.

Avinas Puiki diena, bet sėkmingesnė moterims nei vyrams. Patartina mažiau planuoti, daugiau pasikliauti intuicija.

Jautis Imkitės tik svarbiausių darbų, kitaip teks persiplėšti. Dar neatėjo laikas lemtingam apsisprendimui: esate pernelyg veikiami svetimos įtakos. Vadovo pažadus vertinkite atsargiai.

Dvyniai Energingomis pastangomis galite kai ką pakeisti savo naudai – įstrigę reikalai ims judėti reikalinga linkme.

Vėžys Nuo jūsų pastangų kol kas mažai kas priklausys. Pasyviai stebėkite, kas vyksta, ir stenkitės su niekuo nesusipykti. Šiuo metu nesate labai stiprūs, jums reikėtų vengti atviros konfrontacijos. Antra dienos pusė palankesnė.

Liūtas Neblogas laikas norint išjudinti seną idėją ar sunkiai įgyvendinamą projektą. Tik būkite atidūs, kad aplinkiniai jus teisingai išgirstų ir suprastų, kad patys per klaidą neįsipareigotumėte ten, kur jums nenaudinga.

Mergelė Būkite atsargūs, jei jums ką nors pirš, dovanos, nes tai neva nieko nekainuoja. Saugokitės, kad neapdumtų akių komplimentais, gražiais pažadais.

Svarstyklės Nėra nieko atsitiktinio, todėl būkite atidūs net ir atsitiktinai išgirstam žodžiui ar ne jums adresuotai naujienai. Rytą pasitaikys gera proga sėkmingai sutvarkyti skubų reikalą.

Skorpionas Svarbių reikalų netvarkykite. Taikykitės su artimaisiais, spręskite šeiminio bendravimo problemas. Pasistenkite, kad artimieji nekentėtų dėl jūsų dalykinių reikalų.

Šaulys Galite imtis visko, ko tik norite, tiesa, jei dėl to nereikės rizikuoti. Jei susitiksite su mylimu žmogumi, pasistenkite nepriminti senų klaidų – tai laikas, kai reikia daug ką pamiršti ir taikytis.

Ožiaragis Būkite atidūs tiems, kurie mėgina jus supykdyti su artimu žmogumi, kolega. Per atsitiktinumą galite išsiaiškinti, kas dėjosi jūsų draugais, o iš tiesų kasė duobę.

Vandenis Veikti jau geresnis laikas. Neskubėkite, nes išlieka nemenka tikimybė padaryti žioplų klaidų ir sugadinti visą darbą. Pasaugokite gerus santykius su sutuoktiniu: venkite priekaištauti vienas kitam.

Žuvys Esate linkę šiek tiek dramatizuoti įvykius, išgirstas naujienas ir tuo pat metu be pagrindo rizikuoti pinigais, savo sveikata. Nesiaiškinkite santykių su vaikais ar mylimais žmonėmis, nebarkite jų.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą