Palmira: dienos kupinos emocijų ir provokacijų

Šį šventinį savaitgalį laukia itin daug bendravimo! Dienos kupinos emocijų, bet ir provokacijų. Ko gero, ginčai, konfliktai neišvengiami, jeigu pristigs geraširdiško humoro, tad nesureikšminkite to, ką išgirsite ar kitaip sužinosite. Ir likite kantresni ir pakantesni kitų nuomonei, neprimeskite savo požiūrio ar bent jau stenkitės laiku nutilti – perlus ne visada ir ne prieš visus tinka žarstyti.

Šeštadienis neblogas apsipirkimams, dalykiniams verslo susitikimams, taip pat kelionės, viešnagėms.

Sekmadienis aktyvesnis, labiau įtemptas, nervingas. Galite susidurti su agresija iš (dėl) meilės. Nesiaiškinkite santykių su mylimu žmogumi, sutuoktiniu, neieškokite teisybės – bet kokie sprendimai gali būti klaidingi. Tad tramdykite emocijas, nepasiduokite pavyduliavimui – tai agresyvoka diena ir prieš bendraujat vertėtų nusiraminti, išsikrauti. Padės ilgesni pasivaikščioti gryname ore, taip pat sportas. Sekmadienis nėra geras apsipirkti – galimos nepateisinamai didelės išlaidos. Netiks ir skolintis didelių sumų – bus sunku grąžinti, nes pervertinsite galimybes, nejausite saiko. Pasistenkite šiomis dienomis būti lankstesni ir tolerantiškesni. Deja, bus didesnė traumų tikimybė einant, lipant. Labiau pasaugokite dūžtančius daiktus – telefonus, kompiuterius, vazas, veidrodžius ir t.t. Būkite atsargesni vairuodami ar eidami gatve.

Pirmadienis tinkamas seniai suplanuotoms kelionėms, komandiruotėms. Kad ir kuo užsiimsite, dažniau tikrinkite atliekamus darbus, neskubėkite: bus didesnė profesinių klaidų tikimybė. Beje, tai ne pats geriausias laikas ko nors prašyti iš vadovybės. Tai sudėtinga diena moterims bei moteriškiems darbo kolektyvams. Na, o vyrams ši diena bus puiki. Pirmadienis – palanki diena dovanoms teikti. Gerai užsiimti labdara.

Sapnai naktį iš penktadienio į šeštadienį reiškė tik įspėjimą, tad geriausia buvo nieko nesapnuoti.

Blogas ženklas: pasisavinti pamestą daiktą, grįžti namo ką nors užmiršus paimti.

Geras ženklas: ką nors pamesti, jei kišenė prakiurtų, paukščio plunksna ant galvos nukristų, gauti gėlių (ypač rožių be dyglių) dovanų, jei namuose gėlė pražystų.

Ypatinga naktis iš šeštadienio į sekmadienį – galima išvysti tikrą pranašišką sapną. Kad tai išties įvyktų, patartina nuo šeštadienio pusiaudienio nieko nevalgyti (nebent sultis gerti), o prieš sapną pagalvoti apie jus dominantį klausimą – galite išvysti, kaip tai įvyks, gauti gerą patarimą ar įspėjimą. Sapnas gali pildytis ir iš karto arba labai negreit (per kelerius metus). Abstraktūs, fantastiniai sapnai iš šeštadienio į sekmadienį bus tušti, nereikšmingi.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, ypač pinigus, raktus, jei akmuo iš žiedo iškristų, jei kišenė prakiurtų, išeinant iš namų sutikti žmogų su tuščiu kibiru.

Geras ženklas: rasti žiedą, papuošalą, pinigus, išeinant iš namų sutikti žmogų su nešuliais, pilnu kibiru.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį susiję su jūsų finansine padėtimi bei karjera. Puiku, jei regėjote daug sapnų. Buvo palanku sapne lipti į kalną, vykti į kelionę, matyti monetas, tauriuosius metalus, brangakmenius. Tačiau jei regėjote banknotus, peles, žiurkes, plaukus kirpote – saugokitės vagysčių, gresia ir kitokie nuostoliai.

Blogas ženklas: parkristi, einant už ko nors užkliūti, jei negalėtumėte batų raitelio atriši, pamesti raktus, jei ant jūsų drabužis imtų svilti ar namuose kas savaime užsidegtų.

Geras ženklas: išvysti vaivorykštę, krintančią žvaigždę (moterims iš kairės pusės, vyrams iš dešinės).

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas sudėtingiems reikalams tvarkyti, sunkiems, nemaloniems darbams nudirbti; patartina nešioti tamsių atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienis visai palankus draugiškiems ar dalykiniams susitikimams. Tačiau sekmadienį būsite smulkmeniškai reiklūs ir priekabūs, ypač moterys bus linkusios reikšti pretenzijas mylimam žmogui. Pirmadienį būkite itin atidūs atliekamų darbų kokybei – galite finansiškai nukentėti. Ne laikas derėtis su vadovybe dėl paaukštinimo ar geresnių darbo sąlygų.

Jautis (04 21–05 20). Džiugios, palankios dienos. Keliaukite, bendraukite. Puiki proga aplankyti seniai matytus draugus, giminaičius. Gal tik sekmadienis bus nervingas, jei prarasite saiką flirtuodami, jei jūsų išrinktasis (-oji) pavydus. Pirmadienis geras teisiniams reikalams tvarkyti, kelionėms, susitikimams su žmonėmis iš toli.

Dvyniai (05 21–06 21). Įtemptos, neramios dienos (ypač sunkios moterims) – netyčia galite susipykti su artimaisiais, vaikais, mylimu žmogumi. Nebūkite labai reiklūs ir rimti (paprasčiau pažvelkite net į labai sudėtingas problemas). Pirmadienis sunkus – pasaugokite savo sveikatą (rankas, nugarą itin) bei turtą (taip pat trapius daiktus – jie gali dužti).

Vėžys (06 22–07 22). Daug kas priklausys nuo jūsų antrosios pusės – tad pasistenkite, kad jūsų santykiai būtų kuo puikiausi (būkite jautrūs sutuoktinio poreikiams ir neskatinkite pavyduliavimo). Neplanuokite nei sunkių darbų, nei svarbių susitikimų. Mažiau žadėkite, venkite įsipareigoti ir skolinti pinigus. Pirmadienis geras taikytis, deryboms, jei esate pasirengę dovanai.

Liūtas (07 23–08 22). Niekur neskubėkite, bet ir nesėdėkite be darbo ar kokios kitokios veiklos – tai padės jums nesutrikti, neprarasti pusiausvyros. Stiprinkite sveikatą. Pirmadienis palankus atidėtiems, užvilkintiems reikalams tvarkyti.

Mergelė (08 23–09 22). Žavios dienos – grįžta meilė, pilnatvė. Tik nekartokite senų klaidų – sekmadienį tai bus aktualu. Pirmadienis gana sėkmingas, jei pasinaudosite jums rodoma simpatija ir labai neužsispirsite siekdami tikslo – šiuo metu lankstumas ypač svarbu. Būkite šiltesni, dosnesni, jautresni mylimam asmeniui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Niekur nesiveržkite, niekur nelėkite. Nurimkite – pamirškite visus reikalus bei rūpesčius. Pagyvenkite vien namais, šeima. Beje, galimi rūpesčiai dėl senos meilės nuotykio. Pirmadienis tinkamas šeimos, namų reikalams tvarkyti.

Skorpionas (10 24–11 22). Draugams skirkite šeštadienį. Na, o sekmadienį būtinas didesnis dėmesys šeimai, ypač sutuoktiniui, taip pat vaikams. Mokėkite išklausyti, suprasti ir atsisakykite pretenzijų dėl pinigų ar meilės stokos – net jei ir esate teisūs, nesulauksite užuojautos, atgailos iš antrosios pusės. Pirmadienis tinkamas nedidelėms kelionėms, susitikimams su svarbiais asmenimis, taip pat su žmonėmis iš toli.

Šaulys (11 23–12 21). Poreikiai dideli ir nereikėtų stengtis jų patenkinti. Galbūt prasminga su geru draugu šeštadienį pasikalbėti apie jūsų problemas. Tačiau nereikėtų mėginti su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu kalbėtis apie jausmus, taip pat pinigus. Savaitgalis bus nesugadintas, jei mokėsite tenkintis tuo, kas skirta. Pirmadienis gana sėkmingas, jei sugebėsite pasinaudoti minimaliomis progomis, kurių tikrai pakaks. Sėkmė slėpsis mažuose dalykuose.

Ožiaragis (12 22–01 19). Margos dienos – gausybė įspūdžių, netikėtumų. Stebėkite save bendraujant, studijuokite savo poreikius – išryškės įvairūs jūsų „aš“ kampai. Nepatartina užmegzti naujų romantiškų pažinčių. Pirmadienį likite saikingi ir santūrūs – tokius jus aplinkiniai norės matyti, tad ir labiau vertins, jus palaikys, jums padės.

Vandenis (01 20–02 18). Pasyvios dienos – neplanuokite jokių sunkių, sudėtingų darbų, venkite gausių susibūrimų. Labiau paisykite mylimo asmens pageidavimų – ir nereikalaukite to, ko kol kas negaunate (kitaip galite sugadinti santykius). Pirmadienis neblogas imtis užmirštų, įstrigusių darbų – rasite naują gerą išeitį. Vis dėlto nepersistenkite – tai vis dar pasyvus metas, kai nereikia persidirbti, perlenkti lazdos.

Žuvys (02 19–03 20). Viskas paprasčiau, nei jums atrodo, – būsite linkę komplikuoti susidariusią padėtį, nors iš tiesų esate laisvi ir laimingi. Tik nesielkite taip, kaip šaus į galvą, – impulsyvumas itin pakenks bendraujant su mylimu žmogumi (ar tuo, kuriam norite patikti). Pirmadienis sėkmingas imtis ambicingo sumanymo įgyvendinimo. Tiesa, tai gana nuostolingas laikas, tad išlaidos gali būti nemenkos.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą