Horoskopas sekmadieniui, gegužės 12 d.

Avinas Jeigu negimėte ženklo pabaigoje, galite drąsiai rizikuoti. Laimė gali nusišypsoti ir meilės srityje.

Jautis Puiku spręsti bendravimo su kolegomis problemas. Būkite dosnesni mylimam žmogui.

Dvyniai Naudingų kompromisų diena. Jūs įgyjate patikimų sąjungininkų, galingų rėmėjų ir užtarėjų. Būkite diskretiškesni antrosios pusės atžvilgiu.

Vėžys Nors įtampa nemaža, pats laikas imtis to, kas sunkiausia, ko labiausiai nemėgstate. Gerai spręsti skolų problemas.

Liūtas Sėkmės metas atėjo – imkitės pačių svarbiausių reikalų, spręskite asmenines problemas.

Mergelė Spręskite svarbius klausimus. Neatsisakykite naujų pareigų, paaukštinimo. Namuose gera proga užguitoms moterims pakovoti dėl savo teisių.

Svarstyklės Gerų permainų metas, ypač moterims. Šiandien jus parems ir sutuoktinis, ir draugai, tad drąsiai kovokite už save. Palanku prašyti finansinės pagalbos.

Skorpionas Geras laikas, bet nesitikėkite greitų rezultatų. Ką dabar padarysite, taps svarbu vėliau. Vakare pasistenkite anksčiau eiti ilsėtis.

Šaulys Rimtos sėkmės metas. Pasinaudokite atsiveriančiomis perspektyvomis – nedvejodami ženkite savo tikslo link. Įvyks gerų pokyčių, kurie bus ilgam.

Ožiaragis Tinkamas laikas spręsti finansines problemas, ieškoti rėmėjų, investuotojų. Galite sulaukti vertingos dovanos, naudingo pasiūlymo ar patarimo.

Vandenis Geri pokalbiai, naudingos pažintys. Reikalus pavyks sutvarkyti greitai ir puikiai. Galite sulaukti pagalbos iš seno bičiulio.

Žuvys Stabtelėkite: ir be jūsų pastangų viskas išsispręs. Skirkite savo jėgas ir visą dėmesį namams, šeimai.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą