Horoskopas antradieniui, birželio 4 d.

Avinas Manysite turintys įžvalgaus kritiko arba intuityvaus mistiko savybes, galintys geriau už kitus orientuotis situacijoje ir ją kontroliuoti. Nebūkite tuo tokie tikri. Ir nepiktnaudžiaukite svaigalais.

Jautis Tikėtini pasikeitimai santykiuose, ypač jei jūsų gerbėjas, simpatija siūlo ne lengvą meilės žaidimą, o gilesnį ryšį. Neblaivumas ar atsitiktinumas gali pakišti koją jūsų interesams ar tiesiog atitraukti nuo įprastos kompanijos, sumanyto plano.

Dvyniai Manysite, kad reikėtų, bet nelabai seksis imtis iniciatyvos, kad pakreiptumėte įvykius savo naudai. Situacija bus žymiai geresnė, jei turite patikimų ir įtakingų pagalbininkų, gerbėjų. O jei ne - galimas nuostolis, nenaudingas sandoris.

Vėžys Vargu ar šiuo metu turėsite naudos iš tos įtakos, kurią darote savo gerbėjų ir draugų grupei. Būkite labiau savikritiški, paisykite aplinkinių nuomonės, neniekinkite tų, kurie jums nepritaria.

Liūtas Jums šiandien nebus visiškai saugu nei namuose, nei gatvėje, viešumoje. Turbūt dėl to, kad sunkiai kontroliuosite savo emocijas, stokosite saiko. Pasistenkite nepiktnaudžiauti svaigalais, neprovokuokite konfliktų.

Mergelė Būsite gana azartiškai nusiteikę, todėl galite įsivelti į rizikingas avantiūras. Galite nukentėti megzdami naujus romanus, ieškodami pramogų, demonstruodami besaikį dosnumą gerbėjams ir vaikams.

Svarstyklės Šiandien daug ką lems jūsų bendravimo stilius. Turėtų sektis suplanuoti reikalai. Tačiau ne vietoje ir ne laiku parodyta arogancija ar nepaslaugumas gali pakenkti įvaizdžiui ir santykiams su aplinkiniais. Itin saugokite sveikatą.

Skorpionas Gali tvyroti keista įtampa santykiuose su partneriu ar draugais, ypač jei kažkas iš jų jums skolingas ir neskuba atsilyginti arba dėl kažko priekaištauja jums. Bus nelengva rasti gynybinių argumentų, atsispirti spaudimui.

Šaulys Neverta aklai pasikliauti verslo partneriais, turto dalininkais bei pretenduojančiais į juos. Viską tikrinkite ir atsargiai kalbėkite apie naujus įsipareigojimus. Nepervertinkite savo įtakos. Galima naujiena iš toli.

Ožiaragis Laikas pakeisti kasdienio gyvenimo ritmą. Įdomiau leiskite laisvalaikį, užpildykite jį prasmingesniu turiniu. Kažkokį jūsų sumanymą gali paremti vienas gerbėjas, pažįstamas. Nesaugūs būsite kelyje, tad elkitės itin apdairiai.

Vandenis Galbūt įtakingas asmuo pasiūlys kažką tokio, kas padės, jūsų manymu, jums tvirčiau atsistoti ant kojų. Neskubėkite pasiduoti iliuzijoms, išsiaiškinkite, kiek tai jums kainuos. Saugokitės apsinuodijimo, nesivelkite į intrigas, aferas.

Žuvys Iš draugų, pažįstamų sulauksite šiokio tokio dėmesio. Tikėtina laukta žinia paštu ar telefonu. Tačiau savijauta gali būti nekokia. Galbūt jau reikia iš pagrindų keisti gyvenimo būdą, mitybą.

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą