Horoskopas šeštadieniui, birželio 8 d.

Avinas Romantikai, pramogoms skirsite nemažai laiko. Tačiau ir darbai neturėtų nukentėti. Energija, optimizmas, o gal meilė teiks sparnus, todėl tikriausiai sugebėsite įgyvendinti kai kuriuos sumanymus.

Jautis Galbūt pagaliau užbaigsite užduotį, susijusią su verslu, nekilnojamuoju turtu, kūrybiniu projektu. Vis dėlto neramiai žvelgsite į ateitį, perspektyvas, nes saugumo jausmą trikdys ir išoriniai įvykiai, ir vidinė intuicija.

Dvyniai Šiandieniai žiniasklaidos pranešimai ir įvairūs pokalbiai gali patenkinti jūsų smalsumą, o kartu ir duoti naudos. Diena palanki komercijai, reklamai, komunikaciniams ir kitiems reikalams, kurie sutvarkomi telefonu, internetu.

Vėžys Šiandien bendravimą šiek tiek ribokite, kad išvengtumėte nemalonumų. Pravartu su šeima pasivaikščioti, pasidžiaugti gamta, arba pagal savo skonį bei pageidavimą susitvarkyti namus, paeksperimentuoti virtuvėje.

Liūtas Turėtų pavykti sutvirtinti draugystės ryšį, išsiaiškinti meilės santykius. Gali atakuoti seksualus gerbėjas. Galbūt drauge su artimaisiais nuspręsite kažko imtis, kad gyvenimas taptų smagesnis.

Mergelė Jei ieškote darbo arba norite vykti į kelionę, kad atgautumėte jėgas, pataisytumėte savijautą, galite sulaukti daug ką nusprendžiančio atsakymo. Galite sėkmingai pakeisti įvaizdį, tad verta apsilankyti grožio salone.

Svarstyklės Itin svarbu rasti kompromisą, tarpusavio supratimą, bendraujant su oponentais, konkurentais. Padidės sportinis ir kūrybinis azartas, polinkis rizikuoti. Įmanomas dalykas, kad susižavėsite, įsimylėsite, suvilios neišbandyti potyriai.

Skorpionas Yra vilties, kad išsispręs reikalas, susijęs su mokesčiais, skolomis, turtu. Ramybę gali sudrumsti meilės abejonės, pavydas, tačiau jas veikiausiai pavyks išsklaidyti ir net sukurti romantiškai erotišką atmosferą.

Šaulys Jūsų mąstymas šiandien bus globalesnis ir objektyvesnis nei paprastai. Pasistenkite nebeatidėliodami užbaigti užtrukusį dalykinį reikalą, priduoti rašto darbą, projektą ar pan., nes vėliau tai padaryti bus sunkiau.

Ožiaragis Kažkokie profesiniai, finansiniai pokyčiai gali nulemti tolesnę jūsų veiklą. Pasistenkite ne tik naudotis geromis progomis bei įtakingų asmenų palankumu, o ir patys būti naudingi. Nemindykite moralinių vertybių.

Vandenis Intriguojamo pasiūlymo tikėkitės iš simpatiško ir dosnaus asmens. Galbūt tarpininkaujant draugams kažkokie jums svarbūs santykiai vėl atsinaujins, taps spalvingesni. Galite atverti širdį patinkančiam žmogui.

Žuvys Šiandien neblogai seksis su labdara, medicina, menu, mistika susiję reikalai. Kitokiai veiklai stigs energijos ir racionalumo. Jei įmanoma, leiskite sau atsipalaiduoti, pafantazuoti.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą