Horoskopas sekmadieniui, liepos 14 d.

Avinas Tikėtina, kad šios dienos įvykiai ir susitikimai leis apsispręsti dėl tolesnių žingsnių bei perspektyvų. Galbūt kompetentingo asmens išsakyta kritika atvers jums akis ir dėl to pagaliau pasirinksite tinkamą kryptį, atitaisysite padarytą klaidą.

Jautis Galbūt kils ūpas kažką pirkti, išsinuomoti, padaryti staigmeną kolegoms ar artimiesiems. Gali kilti neblogų idėjų, susijusių su įmone, verslu ar savo ūkio, sodo, namų pertvarkymu, komfortu, dizainu. Daugiau bendraukite su šeima.

Dvyniai Šiandien palanku konsultuotis aktualiais klausimais, pradėti ar pristatyti kūrybinius projektus, dalyvauti žaidimuose, konkursuose. Galimos žaismingos situacijos, intriguojami pasimatymai.

Vėžys Šiandien užsiimkite įprastais darbais, o dėl naujovių, rimtų pertvarkymų ramiai tarkitės su verslo partneriais, šeimos nariais. Tiktų paremontuoti buitinę techniką, jei tai yra suplanuota ir reikalinga.

Liūtas Nebloga diena meilės pasimatymams, bendravimui su priešinga lytimi. Kažką gero galite nuveikti jus dominančio žmogaus labui. Bus daug kalbų apie tolimas keliones, įdomias pažintis, galimą bendradarbiavimą.

Mergelė Tai bus veikli diena, ypač jei užsiimate verslu. Nebus sunku susitarti dėl finansavimo, jei jau buvote pradėję kažką daryti ta linkme. Palanku sudaryti draudimo sutartį, ieškoti vienokios ar kitokios paramos.

Svarstyklės Netikėti pasikalbėjimai su nepažįstamais žmonėmis gali pamėtėti neblogų idėjų. Vertėtų skirti laiko akiračio plėtimui, gilinti užsienio kalbos žinias. Tikriausiai nuotaika labai pagerės, jei atsiras galimybė pakeisti aplinką, užsiėmimą.

Skorpionas Puiku, jei ne tinginiausite, o plėtosite sumanytą veiklą. Iš solidaus žmogaus ar kito patikimo šaltinio gauta informacija gali padėti pagerinti aktualius reikalus. Tai geras metas startui, jei esate parengę konkretų planą. Vakare nebūkite patiklūs.

Šaulys Šiandien sklandžiai bendrausite net su tais, kuriuos manėte esant savanaudiškus, netolerantiškus. Turbūt suvoksite, jog vertinote per griežtai ar net klydote. Jūsų atvirumas bus labai priimtinas, bet tik iki kalbos apie pinigus, skolas.

Ožiaragis Jums gali būti pasiūlyta pailsėti nuo darbo ar asmeninių santykių. Jei taip atsitiks, nedramatizuokite. Pagalvokite, kaip galėtumėte maloniai praleisti laiką, atsipalaiduoti. Regis, jums labai rūpės paneigti, išsklaidyti kažkokias paskalas.

Vandenis Pravartu pasižmonėti, skirti pasimatymus. Noriai ir produktyviai bendrausite. Didelė dalis pažadų, pasiūlymų pasirodys realiai įgyvendinami. Kažkoks susitikimas gali būti ne tik intriguojamas, bet ir konkrečiai reikšmingas.

Žuvys Galite gauti ar atrasti tai, ko nebesitikėjote. Dėl naujų galimybių ar pastangų jums turbūt pagaliau pavyks įveikti krizę, nepasitikėjimą savimi ar kuo nors kitu. Gali subręsti svarbus sprendimas, turėsiantis įtakos jūsų materialinei padėčiai.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą