Horoskopas pirmadieniui, rugsėjo 2 d.

Avinas 
Naudokitės puikia proga pakreipti įvykius jums norima linkme – dabar galite pakeisti kai ką svarbaus savo gyvenime. Sulauksite artimųjų, ištikimų draugų dėmesio ir pagalbos. Gerai būtų, jeigu jos neatsisakytumėte.

Jautis
Nepalankus metas – stenkitės veikti atsargiai, švelniai ir nepastebimai. Vakare laukia maloni staigmena, gali išsipildyti ir sena svajonė.

Dvyniai
Pergalių, kurias pasieksite pasitelkę entuziazmą ir išradingumą, metas. Tik nepiktnaudžiaukite rodomu draugų, kolegų ar namiškių pasitikėjimu – vėliau tai atsigręš prieš jus.

Vėžys
Nepraraskite saiko sugalvodami vis daugiau norų, nesivelkite į ginčus su savo antrąja puse. Kol kas kliūtys, apribojimai labiau tikėtini negu pagalba, nauda.

Liūtas
Netikėtos, kartais net atsitiktinės sėkmės diena. Šiandien gali tekti persiplėšti – pernelyg daug reikalų. Šiuo metu užsimezgančios pažintys – senos: dabar galite susitikti su žmonėmis iš senųjų savo gyvenimų.

Mergelė
Jokių griežtų metodų – su visais bendraukite tik gražiuoju, ir visi reikalai palengvėle susitvarkys taip, kaip reikia.

Svarstyklės
Pirmoji dienos pusė – sėkmingas metas, kai pavyks išspręsti sudėtingus klausimus. Vis dėlto mėginkite savo laimę atsargiai.

Skorpionas
Kantrybės ugdymas dabar itin svarbu – artimiausiu metu jos prireiks daug. Išbandymai nesibaigs taip greitai, kaip norisi, tad atsisakykite to, kas nereikalinga, siekite su visais sutarti gražiuoju. Ieškokite kompromisų bendraudami su kolegomis, tvarkydami keblų dalykinį reikalą.

Šaulys
Pirmoji dienos pusė palankesnė, labiau tinkama reikalams tvarkyti, svarbiems susitikimams rengti. Galimas dalykas, kad kai kas geriau už jus žino, ko jums reikia ir ką jūs mylite. Verta išklausyti sutuoktinio nuomonę.

Ožiaragis
Mažiau nervinkitės, nesiimkite pavojingų ir rizikingų darbų. Vakare jūsų nuotaika taps giedresnė – susiklosčiusią situaciją imsite vertinti ramiau, išmintingiau.

Vandenis
Iki pavakarės bus sąlyginai palankus metas: suskubkite kuo daugiau nuveikti. Vakarop augs įtampa, – galimi ne patys smagiausi netikėtumai, jei sugalvosite aiškintis santykius su jums brangiu asmeniu.

Žuvys
Jei ką nors svarbaus reikia pasakyti vadovui, įtikinti jūsų sumanymo teisumu, kreipkitės į jį pirmąją dienos pusę (tik nepraraskite takto). Mažiau planuokite – vakare aplinkybės gali pasisukti nenumatyta linkme.

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą