Siautės emocinės audros

Tęsiasi konfliktinis metas, kai netenkina net tai, kas anksčiau buvo miela, gera, gražu, pykstamasi – jei ne su aplinkiniais, tai su savimi, savo norais. O pastarieji tampa neberealūs ir juos patenkinti nepakanka galimybių, trūksta kantrybės. Siautės emocinės audros: jos griaus, naikins nusistovėjusią ramybę, darną. Bus nelengva būti vienam, bet sunkiau pavyks ir bendrauti, juolab kartu veikti. Silpnumo akimirką galite pasijusti išmesti už borto, niekam nereikalingi, neįdomūs, išduoti draugų (nors taip tik jums vienam atrodys!). Įtampa gali tiek išaugti, kad susipykti pakaks akimirksnio – taip norėsis viską mesti. Jei kartais tokios nuotakos užplūstų, pasistenkite jų nesureikšminti – po kelių dienų jos savaime nuslūgs. Vis dar nėra geras metas naujų darbų pradžiai, svarbiems sprendimams priimti. Netiks pasirašinėti atsakingų dokumentų, taip pat kurti ir aptarinėti verslo, finansinių planų. Kad ir kuo užsiimsite, nepersistenkite, nors gali apimti entuziazmas, poreikis ką nors rimto, svarbaus nuveikti – taupykite jėgas, naujų idėjų įkarštį savaitės pabaigai ar kitai savaitei. Nepatartina imtis darbų, kuriems atlikti reikia didelio tikslumo, atidumo. Būtinas didelis atsargumas dirbant su aštriais instrumentais, sprogiosiomis, degiosiomis medžiagomis, ginklais, elektros prietaisais, taip pat vairuojant transporto priemones – jūsų reakcija bus pernelyg staigi ir dažnai netiksli. Išlieka didesnė nelaimingų atsitikimų, smurto, įvairių avarijų, gaisrų tikimybė. Galimos problemos dirbant su kompiuteriais, perduodant informaciją moderniais ryšio kanalais. Nederėtų ir pirkti kompiuterių, vaizdo, garso aparatūros, mobiliojo ryšio telefonų. Šįryt 7 val. 55 min. Marsas įeis į Vandenio ženklą, juo judės iki rugpjūčio 13 d. ir nuo rugsėjo 11 d. iki lapkričio 16 d. Tai išimtinai didelis Marso buvimo viename ženkle laiko tarpas, o tai smarkiai pabrėš Vandenio ženklo principus. Ši Marso padėtis atvers kelią aktyviam naujovių įgyvendinimui, skatins revoliucingas idėjas ir, beje, vyrų solidarumą. Pergalę atneša išradingumas, originalios idėjos, mokėjimas racionaliai planuoti veiklą. Tai bus puiki proga ryžtingai organizuoti permainas.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį buvo susiję su turtu bei jūsų veikla. Lipti į kalną, matyti tauriuosius metalus, brangakmenius, monetas – sėkmė, turtas. Blogai sapnuoti banknotus, peles, žiurkes, tarakonus, muses – tai nuostoliai, vagystės.

Blogas ženklas: jei prieš jus žaibas blykstelėtų – dabartiniai jūsų poelgiai neteisingi; pamesti raktus – nemalonumai šeimoje; savaiminis užsidegimas namuose, jei ant jūsų drabužis užsidegtų – apsaugos praradimas, įspėjimas, kad dabartiniai jūsų veiksmai neteisingi; nukristi (ypač iš didesnio aukščio) – vidinės nešvaros požymis; raktus pamesti – nužiūrėjimo požymis, gresia nemalonumai namuose; jei nagas nulūžtų – galima liga; nepatartina be paliovos į žemę žiūrėti – jūsų reikalai įstrigs.

Geras ženklas: išvysti krintančią žvaigždę (moterims iš kairės, vyrams – iš dešinės pusės, o kairiarankiams atvirkščiai) – norų išsipildymas; vaivorykštė, lietus saulei šviečiant – pasisekimas tvarkant reikalus, laimė, turtas.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis sudėtingas, nepalankus naujų darbų pradžiai, tačiau tinkamas užsiimti nemaloniais, sunkiais darbais; palankios spalvos – juoda, ruda, tamsiai mėlyna, vengtinos – geltona, oranžinė, raudona.

Avinas (03 21–04 20). Neapsiimkite didelių darbų – rinkitės tai, ką galite iš karto užbaigti. Ir neskubėkite, ypač ginčytis, ką nors teigti ar įrodinėti – pirmas įspūdis ne visada būna teisingas. Netinkamas laikas žadėti, įsipareigoti ar pirkti vertingų daiktų, ypač ryšio aparatūrą, kompiuterį. Itin apdairiai vairuokite automobilį, nerizikuokite važinėti techniškai netvarkingu automobiliu. Pasistenkite už nieką nelaiduoti, niekam netarpininkauti – vėliau visa kaltė gali būti suversta jums.

Jautis (04 21–05 20). Ši diena yra tikras jūsų kilnumo ir kantrybės išbandymas. Jums norisi tiek gero duoti, padaryti, tačiau, pasirodo, arba to niekam nereikia, arba jums neišeina tai, kas paprastai pavyksta. Deja, tai apgaulingas metas: viską darysite tik iš geriausių paskatų, tačiau aplinkiniams (sutuoktiniui, šefui, kolegoms) atrodys kitaip. Nepykite ant jų, tik pasiūlykite rimtai pasikalbėti po kelių dienų. Būkite itin atidūs su kompiuteriais bei mobiliojo ryšio telefonais – per juos tikėtinos problemos. Tai kritinis metas nestabilioms sutuoktinių poroms – ir menkiausias barnis gali išskirti.

Dvyniai (05 21–06 21). Jausitės stiprūs, atrodys, kad šiandien viską galite. Tačiau šiuo metu ne viskas bus taip, kaip norėsite, planuosite, tad venkite kategoriškų apsisprendimų – suklysite spręsdami kur link jums reikia judėti. Mokėkite skirti provokacijas, kad kovodami dėl valdžios, įtakos (darbe, visuomenėje, šeimoje) neprastumėte realybės jausmo. Nieko svarbaus nespręskite – nė nepajusite, kaip imsite mąstyti ir elgtis ekstremistiškai. Nepiktnaudžiaukite savo bei savo šeimos narių, partnerių jėga, valdžia, įtaka. Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite – bus didesnė konfliktų, traumų, avarijų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Gana nesmagiai jausitės: sustiprės nerimas, įtarumas, ir tai padės intrigantams jus išprovokuoti. Įniršio akimirką galite pasielgti net prieš savo valią. Nemanykite, kad prarandate savo jėgą, įtaką, kieno nors meilę, pagarbą – niekas nepasikeis, jei jūs labiau pasitikėsite tais, kuriuos seniai pažįstate, mylite. Tad nesiaiškinkite santykių, ant nieko nepykite, pasistenkite likti nuošalyje ir niekam nenurodinėti. Taip pat niekam neleiskite naudotis jūsų vardu, įtaka – galimi piktnaudžiavimai. Netinkama diena jokiai svarbiai veiklai bei sprendimams, naujų darbų pradžiai. Būkite atsargūs tvarkydami piniginius ir turto reikalus, apdairiai elkitės su elektros prietaisais, peiliais bei kitais aštriais įrankiais. Nerizikuokite kelyje.

Liūtas (07 23–08 22). Netikėtumai neišvengiami, tad nesutrikite, kai paaiškės, jog kas nors nesilaiko susitarimo, išduoda ar net parduoda. Nerizikuokite savo sėkme bei pinigais, nesivelkite į avantiūras – tai apgaulių, nuostolių diena. Nepasikliaukite laime, atsitiktinumu bei draugų pažadais. Imkitės tik tai, dėl ko galite būti tikri. Galimi netikėti planų suirimai, tad būtų geriau mažiau planuoti ir viltis. Tiesa, vakare gali laimingai išsispręsti ryte kilusi problema.

Mergelė (08 23–09 22). Tai bus pavojingas laikas karjeroje – slapti priešai nesnaus. Kas nors pasistengs rasti jūsų profesinių klaidų (anksčiau ar dabar padarytų) ir apie tai informuoti šefą. Nesitikėkite nieko gero iš vadovybės, tad venkite kreiptis su prašymais, pasiūlymais ir apskritai kristi į akis. Nekeiskite savo apsisprendimo bei nuomonės apie jums artimus žmones, draugus, taip pat šefą – jus bus lengva nukreipti ne ta linkme. Tvarkydami dalykinius reikalus būkite atidesni, stropesni, venkite konfliktuoti su vadovybe.

Svarstyklės (09 23–10 23). Neskubėkite patikėti įvairiais dalykais ir rodyti savo reakcijos į juos. Tikslas negali pateisinti priemonių. Kad ir kokie iš pažiūros taurūs būtų jūsų motyvai, nesivelkite į intrigas darbe, nieko nešantažuokite (tai galioja ir meilei). Būtų gerai prisiminti ankstesnes gyvenimo pamokas ir nepasikliauti tais, kurie jau kartą išdavė. Tad daugiau nuveiksite, jei mažiau tikėsitės pagalbos iš aplinkinių, ypač draugų. Kita vertus, patys taip pat nepiktnaudžiaukite niekieno kantrybe (nei dalykinių, nei meilės santykių srityse), nes galite likti vieni.

Skorpionas (10 24–11 22). Padėtis nėra lengva, nes bus sunku pasirinkti – vieną iš dviejų blogybių. Kad to apskritai nereikėtų daryti, atidėkite šią problemą bent jau penktadieniui. Dabar būtų naudinga atsipalaiduoti – tai padės kitaip įvertinti situaciją. Ir pasistenkite niekam (ypač savo viršininkams) nesudrumsti ramybės – vėliau gailėsitės. Taip pat labiau paisykite sutuoktinio ar mylimo žmogaus nuotaikų – bus svarbu nepristigti net tik šaltakraujiškumo, bet ir humoro jausmo bendraujant. Visur būkite atsargesni, apdairesni – nemaža nelaimių tikimybė dirbant, važiuojant, sportuojant.

Šaulys (11 23–12 21). Nusivylimui nereikės rimto pagrindo – būsite linkę viską persūdyti. Galite imti perdėtai kritiškai reaguoti į partnerius, sutuoktinį, vadovus bei kai kuriuos draugus. Beje, galite išprovokuoti net santykių nutraukimą. Tad venkite įtarinėti savo partnerius, sutuoktinį, jei neturite konkrečių kaltės įrodymų. Deja, jus gali apnikti kvailos, netikusios mintys, kurios provokuos priimti neteisingą sprendimą. Ir neskubėkite su niekuo skirtis – nuojautos irgi gali apgauti, o geri draugai suklaidinti. Venkite pažeidinėti įstatymus, Kelių eismo taisykles, nerizikuokite vairuodami.

lrytas.lt informacija

Komentarai

  • Sandra
    prieš 29 minučių
    Noriu neribotai padėkoti šiam puikiam vyrui, vardu Dr ODION, šiandien esu laiminga, nes mano vyras dabar vėl kupinas meilės, mano vyras paliko mane pas kitą moterį vien todėl, kad turėjome nedidelį nesusipratimą. jis paliko mane ir pažadėjo, kad daugiau niekada nebegrįš. Aš verkiau visą dieną ieškodamas sprendimo, kuris padėtų man jį sugrąžinti. Tada aš pamačiau ROSE GOMEZ parodymų dalijimąsi internete. Aš jam atsiųstu el. laišką ir papasakosiu savo problemas, kurias turiu su savo vyru, ir jis pažada grąžinti jį namo per 2 dienas. iš tiesų jis yra nuostabus, jis padeda man susigrąžinti savo vyrą per 2 dienas, kurias jis pažada, o mano vyras grįš pas mane ir pažadės mane mylėti amžinai ir maldaus manęs dėl skausmo, kurį jis man sukėlė. Aš amžinai būsiu dėkingas dr. ODION ir nesustosiu skelbti jūsų vardo internete, kad žmonės pamatytų, kokia esate teisinga. Ir aš noriu visiems pasakyti šioje svetainėje, kad visada būsiu dėkingas šiam vyrui DR ODION už visa tai, ką jis padarė dėl manęs. Mano vyras grįžta su meile, rūpestingas, teisingas ir pažada mylėti mane amžinai. pažadą, kad visi, kuriuos pažįstu, niekada neturės santykių problemų, susisiekite su juo elektroniniu paštu; (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite „whatsApp jam“ kreiptis telefonu +2349060503921.

Parašykite komentarą