Reikalai gali pakrypti nenumatyta linkme

Gana aktyvi diena, tiesa, dvilypė – darna ir konfliktai, įkvepiantys sumanymai, nauji pasiūlymai ir planų suirimas. Patartina labiau atsiriboti nuo išorinio pasaulio įtakos ir vengti persidirbti. Bus svarbu dažniau ilsėtis, atsipalaiduoti, beje, ir nepykti – jei šiandien liksite taikūs, geranoriški, nebus sunku ir vėliau (mėnesio laikotarpiu) neprarasti vidinės giedros. Priešingu atveju jūsų visą mėnesį laukia gana nesmagus laikas, kupinas nepasitenkinimo, įtampos. Diena žada netikėtų kliūčių, nesklandumų. Tai bus sunkiai prognozuojamas laikas – reikalai gali pakrypti nenumatyta linkme, ir jums gali tekti užsiimti tuo, kam visai nesiruošėte. Staigmenų pakaks, tad nesiimkite skubotai ko nors spręsti ar veikti – šiuo metu itin nepalankūs impulsyvūs, emocijomis grįsti sprendimai. Būkite atidūs ir atsargūs įsipareigodami ir pasirašinėdami dokumentus – svarbiems dokumentams tvirtinti, sandoriams tai nepalankus metas. Ieškokite silpnų vietų planuose, projektuose – bent jau šiandien bus akivaizdu, kur neteisingai įvertinote ateities perspektyvas. Avantiūros nepalankios – ne laikas rizikuoti. Derėtų būti atsargesniems naudojantis elektros prietaisais, kompiuteriais, mobiliaisiais telefonais – ne laikas jų įsigyti. Ne pats geriausias laikas kelionės, labiau pasaugokite asmeninius daiktus, dokumentus. Šiandien ryte 8 val. 17 min. Merkurijus įėjo į Liūto ženklą, kuriuo judės gana ilgai – iki rugsėjo 6 d. Kai Merkurijus Liūte, bendravimas tampa džiaugsmo, įkvėpimo šaltiniu. Ypač sustiprėja poreikis bendrauti šventinėje ar kūrybinėje aplinkoje. Auga pasitikėjimas savimi, savo žiniomis, sugebėjimais. Palankus metas tiems, kurie mėgsta būti geriausi, siekia žavėti aplinkinius savo kalbomis, manieromis, elgesiu. Sėkmingas laikas aktoriams, lyderiams, politikams ir prekybos agentams, besiverčiantiems prabangių daiktų pardavimu.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški. Puiku buvo sapnuoti grybus – sveikata, žuvis – sėkmė, paukščius – geros naujienos.

Blogas ženklas: ką nors nuliūdinti, sudaužyti stiklą, sagą pamesti.

Geras ženklas: dažnai nustebti, apsidžiaugti, jei jums kas nors pokštą iškrėstų.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis neprognozuojamas – neplanuokite atsakingų susitikimų, nepirkite brangių daiktų.

Avinas (03 21–04 20). Nemalonus laikas – įvairūs trikdžiai, nebaigti seni darbai, neįvykdyti pažadai, skolos. Trūks jėgų, laiko, optimizmo ar tiesiog gero draugo nuoširdžios paramos. Būkite dėmesingesni aplinkinių nuomonei, nekelkite savų reikalavimų. Atidžiau atlikite užduotis darbe – šefas ar klientai gali suabejoti jūsų kompetencija. Blogas laikas kreiptis į vadovybę ar kurti svarbius profesinius planus – dėl netikėtų priežasčių jie taps neįgyvendinami ar tiesiog nereikalingi.

Jautis (04 21–05 20). Pasistenkite į susidariusią situaciją pažvelgti kuo paprasčiau. Pasišnekėkite apie savo problemas su geru draugu. Išeitis gali ateiti nelauktai ir būti kitokia, nei tikėjotės. Pasiruoškite netikėtumams, pasikeitimams. Apskritai daug nenorėkite, mažiau tikėkitės – viskas gali išeiti atvirkščiai. Tai blogas laikas planuoti ateitį – šios dienos svajones bei sumanymus bus ne taip paprasta įgyvendinti, nebent per stebuklą. Gali paaiškėti, kas yra jus išdavęs (ir asmeniniame gyvenime, ir dalykinėje srityje).

Dvyniai (05 21–06 21). Būsite linkę žavėtis naujomis idėjomis, tiesa, dažniausiai jos bus neįgyvendinamos ir, blogiausia, dėl utopinių tikslų galite imtis nepasiteisinsiančios rizikos. Geriau nieko rimto neplanuoti. Saugokite savo ramybę, sveikatą, darbo vietą bei pinigus. Jei ką nors negero sužinosite apie mylimą žmogų, sutuoktinį ar gerą draugą, neskubėkite patikėti, nepulkite aiškintis santykių – galite be reikalo susipykti dėl „sugedusio telefono“. Atsargiau dirbkite kompiuteriu, naudokitės elektros prietaisais, mobiliaisiais telefonais.

Vėžys (06 22–07 22). Kad viskas gerai baigtųsi, ramiai pasėdėkite, pagalvokite, kitaip galite be reikalo vandenį sudrumsti. Nieko neprašykite, labiau pasikliaukite draugų bei partnerių parama. Ir mažiau tikėkite gautais pažadais ar jums parodytais neva draugiškais jausmais – dabar jūs padėsite, bet kai patiems reikės pagalbos, nesulauksite atsakomojo žingsnio. Mokėkite apginti savo nuomonę, interesus. Laikykitės savo senos nuomonės, nekeiskite ankstesnių apsisprendimų, kad jūsų nemėgintų paveikti aplinkiniai.

Liūtas (07 23–08 22). Jūsų veiksmai turi būti gerai apgalvoti. Nepasiduokite daromam finansiniam spaudimui ir nepainiokite draugiškų ryšių su dalykiniais. Dirbkite atidžiau, jei saugote savo darbo vietą. Kita vertus, jei jums dabartinis darbas įgriso, galite dėl menkos nesėkmės ar konflikto viską mesti ir išeiti kitur laimės ieškoti. O ji artimiausiu metu tikrai nusišypsos... Pasisaugokite apgaulių, vagysčių kelyje. Bus didesnė nelaimingų atsitikimų tikimybė. Vis dėlto sukrėtimai nuskaidrins protą, padės rasti tinkamą išeitį.

Mergelė (08 23–09 22). Kad ir ko imsitės, galite išgirsti kritikos tiek šeimoje, tiek darbe. Ir jums pavyks išradingai ieškoti kompromisų, tiesa, jie neturi virsti intrigomis. Tvarkant reikalus bus svarbu neskubėti apsispręsti – jums gali pritrūkti reikalingos informacijos. Gauti dalykiniai pasiūlymai bus naudingi vėliau. Mažiau klausykite piktų draugų kalbų apie mylimą žmogų – taip galite ir be reikalo susipykti. Labiau pasaugokite vaikus, toliau nuo jų laikykite elektros prietaisus. Svarbių reikalų tvarkymą geriau atidėti rytdienai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Darbų krūvis slėgs – ieškokite sumanių pagalbininkų ir labiau pasirūpinkite savo sveikata. Nedidelis apsirikimas gali sukelti nemalonumų laviną. Pasistenkite nuo pat ryto labiau kontroliuoti savo emocijas, uždrausti sau erzintis dėl niekų – nė nepastebėsite, kai užslėptas nepasitenkinimas (šeima, artimu žmogumi, sutuoktiniu, o gal draugu) išsiverš dėl menkiausios priežasties. Nepriimkite radikalių sprendimų savo šeimos, gyvenamosios vietos atžvilgiu. Blogas laikas pradėti remontą, pirkti baldus ar naują buitinę techniką.

Skorpionas (10 24–11 22). Neverta imtis svarbių dalykinių reikalų tvarkymo, priimti atsakingus karjeros sprendimus – galite gerokai apsirikti vertinami ateities perspektyvas. Būkite itin atidūs rašydami, skaičiuodami, dirbdami kompiuteriu, rašydami žinutes – galite padaryti apmaudžių klaidų. Beje, neskubėkite nieko pasirašinėti – tai gali atsigręžti prieš jus. Tad likite atsargūs ir apdairūs, spėkite sau laiku pasakyti „ne“, kad neįsiveltumėte į jokias avantiūras, ginčus su artimais, mylimais žmonėmis. Labiau pasaugokite mobiliuosius telefonus.

Šaulys (11 23–12 21). Stabilumo nesitikėkite – akimirksniu viskas gali keistis. Dėl netikėtos naujienos, nelaukto susitikimo, staiga gauto pasiūlymo, kai kam – ir dėl finansinių nesklandumų gali suirti šios dienos planai, ir asmeniniai, ir dalykiniai. Netvarkykite dalykinių reikalų, nespręskite karjeros klausimų – tai tuščia. Be to, tokiu painiu laiku galite pakenkti savo ateičiai. Verta dažniau prisiminti senas pamokas, nebūtinai asmeniškai patirtas. Daugiau laiko leiskite namuose, su artimaisiais. Tik nesugalvokite su antrąja puse aptarinėti šeimos biudžeto ar aiškintis meilės santykių.

Ožiaragis (12 22–01 19). Bus išbandytas jūsų pasitikėjimas savimi bei draugais, šaltakraujiškumas – gali tekti priimti žaibišką sprendimą. Ir netikėkite tais, kurie skubės atverti akis, pranešti „didelę“ paslaptį. Viską tikrinkite asmeniškai, netikėkite paskalomis – kai kas gali jus lengvai supykdyti su mylimu žmogumi arba naudingu dalykiniu partneriu. Beje, ne laikas megzti naujas pažintis. Nepatartina kviestis draugų (juolab mažai pažįstamų žmonių) į namus. Saugokitės vagių, nerizikuokite kelyje.

Vandenis (01 20–02 18). Nesiafišuokite – jūsų elgesys turi būti nenuspėjamas, šiandien bus naudinga likti šešėlyje. Diena gana nepalanki ir neprognozuojama – būkite pasiruošę nenumatytam atvejui, atsarginiam ėjimui. Gali pakenkti draugai apsimetėliai, intrigantai, tikėtinos provokacijos. Pernelyg nepasikliaukite intuicija bei draugiškais pažadais. Net jei sunku, nesileiskite užvaldomi neracionalių minčių, pvz.: „Man nieko nereikia (visko reikia), aš pats kvailiausias (gudriausias)“ ir pan. Kol kas šį laiką (šiandien, rytoj) reikia tik kantriai išlaukti, taupyti emocijas, fizines jėgas bei pinigus.

Žuvys (02 19–03 20). Jums gali tekti prisiimti nemenką atsakomybę, ir nebus lengva rasti teisingą sprendimą – kam nors vis tiek neįtiksite, kas nors vis tiek piktinsis, reikš pretenzijas, provokuos… Kita vertus, bus svarbu nesusitapatinti su kitų problemomis, neišgyventi dėl dalykų, dėl kurių nesate kalti. Tik neskubėkite apsispręsti, ypač tvarkydami piniginius, turto reikalus, – pasitenkinkite tuo, ką turite. Jei nemokate ramiai spręsti problemų, pamirškite jas visai – panikuodami tik pabloginsite padėtį. Gali tekti aiškintis santykius su draugais, kolegomis – kils noras su kai kuriais jų daugiau nebebendrauti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą