Svarbiausia daug nenorėti

Sudėtingas laikas, visą dieną tikėtinos ne pačios maloniausios staigmenos. Svarbiausia daug nenorėti – šiandien galima nukentėti dėl per didelių ambicijų, noro padaryti savaip, įrodyti valdžią, įtaką, tiesą, taip pat kitus pamokyti. Tad neprašomi nesikiškite į svetimus reikalus, nereikškite savo nuomonės, juolab nenurodinėkite. Neprovokuokite ginčų, nebūkite atviri ir patiklūs, ypač bendraudami su svetimais žmonėmis. Tikėtini keblumai per keliones. Galimi ir nemalonumai per užsieniečius ar veiklą, susijusią su užsieniu, kelionėmis. Kad ir kokioje situacijoje atsidurtumėte, venkite pažeisti įstatymus: galima nukentėti ir dėl jų nepaisymo, ir dėl konfliktavimo su teisėsaugos ar teisėtvarkos atstovais. Ši diena netinkama jokiems svarbiems susitarimams, įsipareigojimams. Diena ne tik konfliktiška – nemenka avarijų, nelaimingų atsitikimų tikimybė gamyboje, buityje.

Iš pirmadienio į antradienį sapnai pranašiški. Puiku, jei regėjote grybus, žuvį, paukščius, jei vandeniu plaukėte. Blogai sapnuoti gyvates, ugnį.

Blogas ženklas: stiklą sudaužyti – vienatvė, galite išsiskirti su artimu žmogumi, draugu; sagą pamesti – gresia liga, jei sulūžtų raktas, spyna sugestų – nuostoliai, giminaičio netektis.

Geras ženklas: jei nuo ryto skaisčiai šviestų saulė, išeinant iš namų išgirsti vaikų juoką, dažnai nustebti, jei kas nors iškrėstų pokštą.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis geras bendrauti, kelionėms, įvairiems renginiams; palanki melsva spalva.

Avinas (03 21–04 20). Gali tekti pakovoti už save, iš naujo įrodinėti savo privalumus, protą bei gebėjimus. Vis dėlto neperlenkite lazdos – pergalė gali sukelti dar daugiau rūpesčių, nei iki šiol turėjote. Tad venkite ginčų, ypač su teisėsaugos, teisėtvarkos atstovais, – ne laikas įrodinėti savo teisybę. Venkite ir įstatymus pažeisti.

Jautis (04 21–05 20). Niekam neleiskite kištis į savo reikalus – venkite neprivalomo bendravimo. Vertėtų pasisaugoti konkurentų pavydo, keršto tiek dalykiniuose, tiek asmeniniuose reikaluose. Įtarumas mylimo asmens atžvilgiu perdėtas. Labiau pasisaugokite telefoninių sukčių, apgavikų ir vagių apskritai. Būtina didelė atida dirbant su dokumentais, vairuojant.

Dvyniai (05 21–06 21). Viskas gali apvirsti aukštyn kojomis – ne laikas ką nors spręsti, daryti išvadas. Ir nepamirškite, kad neapgalvotu žodžiu, nepasitikėjimu galite sugadinti gerus santykius su aplinkiniais. Dabar bus svarbu parodyti pagarbą kitų nuomonei, sprendimams, net jei manote, kad šie asmenys visiškai kvaili ir absoliučiai neteisūs. Bet kokia kritika ir net jūsų geri patarimai, pamokymai atsigręš prieš jus.

Vėžys (06 22–07 22). Įtemptas metas – bus svarbu nereaguoti į provokacijas, viską spręsti geruoju, taikiai (ypač su vadovybe, viršesniais už jus asmenimis). Nieko nedarykite įniršę ar kerštaudami, tuomet išvengsite rimtų klaidų. Ir venkite kategoriškų sprendimų. Ne laikas trenkti durimis, ypač viršininko kabinete.

Liūtas (07 23–08 22). Likite saikingi, kuklūs, nebijokite laikinų pralaimėjimų – tai ne jūsų jėgos laikas, tad ieškokite kompromisų ir nesivelkite į konkurencinę kovą, kitaip jums svarbus reikalas gali nukentėti dėl per didelių ambicijų. Tai turėtumėte prisiminti ir darbe, ir kelyje, ir viešosiose įstaigose bendraudami su biurokratais, įvairiais pareigūnais, mokytojais, politikais, dvasininkais.

Mergelė (08 23–09 22). Būsite linkę dramatizuoti aplinkybes, tad venkite ginčų, ypač su biurokratais, teisėsaugos, teisėtvarkos atstovais, mylimu asmeniu. Gauti veiklos, finansiniai pasiūlymai vargu ar bus naudingi. Atsargiau kelyje – galimos baudos. Beje, ne laikas skolintis pinigų – jums bus sunku laiku juos grąžinti, nebent tartumėtės neapibrėžtam laikui ir imtumėte mažesnę sumą, nei norite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Daug ką lems partneriški, draugiški santykiai, tad mokėkite girdėti ir pritarti (ne tik svetimiems, bet ir saviems). Nerizikuokite tvarkydami piniginius, turto reikalus. Beje, per šiuos reikalus gali tekti sužinoti, kas tikrieji jūsų draugai. Ne laikas su sutuoktiniu (-e) aiškintis šeimos išlaidas – ginčai įsižiebs greitai ir jau kitą mėnesį gali virsti rimtos nesantaikos priežastimi.

Skorpionas (10 24–11 22). Ieškokite senų klaidų – dabar jos kenks tiek darbo sėkmei, tiek jūsų autoritetui. Ir mokėkite taikiai išklausyti kitų pastabas, kritiką, net jei visiškai nesutinkate su išgirstais dalykais. Deja, šiandien teisybės savo atžvilgiu nesitikėkite, o jei mokėsite kai ką nutylėti, nereaguoti, ateityje bus pamirštos jums reiškiamos pretenzijos. Bus svarbu nepersidirbti, dažniau ilsėtis. Daugiau dėmesio skirkite maisto kokybei. Didesnė priverstinių išlaidų tikimybė.

Šaulys (11 23–12 21). Apgaulingas metas, kai atrodo, kad viskas miela ir viską galite. Tačiau vos pamėginsite imtis ko nors svarbesnio, jums bus paaiškinta (tiesa, maloniai), kad jūsų sprendimai niekam tikę, jūs trukdote kitiems veikti ir apskritai gyventi. Diena visai netinkama avantiūroms ar kitokiems rizikingiems veiksmams. Ne laikas pamokslauti savo vaikams – dabar tai bus kaip žirniai į sieną. Būkite atlaidesni mylimam žmogui, ir tai sustiprins abipusį supratimą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Niekur neskubėkite ir mažiau jaudinkitės. Geriau atsiriboti nuo atsakingų darbų – didelė tikimybė suklysti. Tad atsižvelgdami į principą „nėra žmogaus, nėra problemos“, pasistenkite nedalyvauti (bent jau būti nepastebimi) svarbiuose susitikimuose, kitokiuose reikaluose, taip mažiau pakenksite savo prestižui. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, buičiai. Tesėkite duotus pažadus artimiesiems, atlikite namie seniai suplanuotus darbus, užbaikite tai, ką vilkinote. Gresia baudos.

Vandenis (01 20–02 18). Nebus lengva bendrauti su tais, kurių nemėgstate, – galite neiškentę visą teisybę išrėžti į akis (nors viduje labai norėsite būsi santūrūs ir diplomatiški). Jei reikia susitikti su biurokratu ar pasikalbėti su šefu, jums nemaloniu giminaičiu, kreditoriumi ir išspręsti seną problemą, geriau ieškokite tarpininkų, pagalbininkų arba atidėti tai bent rytdienai.

Žuvys (02 19–03 20). Labiau gilinkitės į reikalo esmę, aiškinkitės visas aplinkybes, studijuokite visas subtilybes. Jūsų nuomonė gali pasikeisti sužinojus naujų aplinkybių. Ne laikas skolinti ar investuoti pinigus – vargu ar jie greitai sugrįš (jeigu apskritai tai įvyks), nes tai nuostolių, apgaulių, iliuzijų metas.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą