Tai paskutinė palanki diena

Tai paskutinė palanki diena (iki rugsėjo 17 d.) atsakingiems reikalams tvarkyti, tad susitelkite tik į tai, kas jums iš tiesų svarbu. Tiesa, jau ir ši diena gana dvilypė: stigs realumo vertinant situaciją, veiklos ir finansines perspektyvas, tad būtina atida. Vis dėlto pasiseks sprendžiant įsisenėjusias problemas, susijusias su veikla, karjera, mokymusi ir kvalifikacijos kėlimu. Galima imtis svarbių reikalų tvarkymo, pradėti naujus darbus, jei tam buvo gerai pasiruošta, imtis bylinėjimosi, pasirašyti reikšmingus dokumentus. Tiesa, nepatartina investuoti, skolinti ar skolintis pinigų – jei nuspręsite tai daryti, turite būti pasiruošę netikėtumams. Tvarkydami reikalus turite vengti skubotumo ir kategoriškumo – galite apsirikti, pasiduoti apgaulei. Kad ir ką vertinsite, kad ir kuo užsiimsite, pagalvokite: ar tokia situacija yra iš tiesų, ar jūs tik matote tai, ką norite matyti? Šiandien gerai dirbti su informacija, tinka ko nors mokytis, perimti profesinę patirtį. Palanku užmegzti dalykinius kontaktus. Diena itin palanki moterims, siekiančioms sustiprinti savo pozicijas tiek namie, tiek darbe. Kovokite už savo teises, įtaką. Moterims bus palanku su vadovybe aptarti jų veiklos perspektyvas, palankesnes, patogesnes darbo sąlygas. Tai palankus metas ir puoselėti jau esamus meilės santykius. Tiesa, kategoriškumas ir reiklumas nepasiteisins: jei mėginsite kelti ultimatumus savo vyrui, tikėtina, kad pasirinkimas bus ne jūsų naudai ir liksite be nieko. Naujų romantiškų santykių užmegzti nepatartina – tai bus įtemptas, nervingas ir neperspektyvus ryšys. Šįryt 5 val. 40 min. Merkurijus įėjo į Mergelės ženklą ir juo judės iki rugsėjo 22 d. Kai Merkurijus Mergelės ženkle, puikus laikas sisteminti žinias, dokumentus, racionalizuoti savo veiklą. Itin darbingi taps asmenys, kurių veikla susijusi su racionaliu mąstymu. Palankus metas dirbantiems mokslo, medicinos, aptarnavimo sferose. Šiandien 13 val. 34 min. baigsis atbulinis Saturno judėjimas, jis apsisuks ir pajudės tiesiai. Šis tiesusis, arba direktinis, judėjimas truks iki 2019 metų balandžio 30 d. Kai Saturno judėjimas direktinis, padidėja reiklumas sau. Aktyviai formuojasi asmeninės nuostatos, įgaunama vidinio tvirtumo – įvyksta giluminiai asmenybės pokyčiai. Palankus metas ilgalaikei askezei, jogos praktikai. Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti mirusiuosius, kapus ir blogai ką nors valgyti ar valgį gaminti, gerti svaigalus – apkalbos, liga.

Blogas ženklas: jei nerastumėte vieno bato ar batas suplyštų, jei kulniukas nulūžtų, jei dantis nuskiltų ar suplyštų drabužis, jei krintantis peilis įsmigtų.

Geras ženklas: rasti peilį, kirvį – sėkmingai išspręsite painiavą; susižeisti iki kraujo – laukia nors skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis nepalankus atsakingiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – tamsiai mėlyna, tamsiai raudona.

Avinas (03 21–04 20). Niekur neskubėkite, venkite ginčų su tėvais, juolab vadovybe. Jei jūsų nuomonės skiriasi, atidėkite svarbų pokalbį. Patartina netvarkyti svarbių profesinių reikalų (nebent telefonu ir tik su tuo žmogumi, kuriuo pasitikite, kuris jums patinka). Būkite atidesni maisto kokybei.

Jautis (04 21–05 20). Aplinkinius intriguosite, tačiau neskubėkite užmegzti naujų pažinčių (ypač kelionėje), taip pat venkite ginčytis ar aklai palaikyti kieno nors nuomonę. Apdairiai žadėkite, atsargiai įsipareigokite – yra pavojus ilgam susikompromituoti, ypač per netikusius partnerius ar įstatymų pažeidimą.

Dvyniai (05 21–06 21). Darbų per akis, tačiau nesistenkite jų visų atlikti – skubėdami darbo padvigubinsite. Galimos piniginės problemos dėl užsienio partnerių arba sutuoktinio reikalų, kelionės, tačiau šiandien nieko nepavyks pakeisti.

Vėžys (06 22–07 22). Asmeniniam apsisprendimui, finansiniams reikalams tvarkyti geras laikas iki pavakarės. Tai bus ir nebloga proga perimti iniciatyvą. Venkite vakare aiškintis santykius su savo pora.

Liūtas (07 23–08 22). Jei esate įpratę pirma pajusti, paskui apsispręsti, nemalonumų nepatirsite. Vis dėlto reikėtų labiau pasisaugoti intrigantų, paskalų platintojų. Ir nesiveržkite prie darbų, ką galite, atidėkite porai dienų.

Mergelė (08 23–09 22). Permainingas metas – gali tekti staigiai persiorientuoti ir gelbėti savo garbę. Atidžiai įsiklausykite į draugų patarimus, tačiau turėkite ir savo nuomonę. Svarbesnius reikalus derėtų sutvarkyti iki 17 val.

Svarstyklės (09 23–10 23). Patartina baigti užmestus darbus, jei nenorite patekti į vadovybės nemalonę. Nederėtų duoti atsakymo į gautus pasiūlymus, net jei jie pasirodys naudingi. Jei tektų bendrauti su vadovybe, būkite aiškūs, konkretūs, kitaip liksite nesuprasti ir neišgirsti.

Skorpionas (10 24–11 22). Nors ši diena gana palanki, galite nukentėti dėl ambicijų ar per geros nuomonės apie savo draugus, partnerius. Jei remsitės jais, o ne savimi, galite pralaimėti kritinę akimirką. Taip pat nereikėtų manyti, kad kas nors (visuomenė, įtakingi, svarbūs asmenys, vadovybė, partneriai) paisys jūsų senų nuopelnų.

Šaulys (11 23–12 21). Įtemptas metas, tad neskubinkite įvykių eigos ir nesielvartaukite dėl galimų nesusipratimų. Deja, šiandien viskas brangiai kainuos – už „ačiū“ nieko negausite. Būkite atsargesni tvarkydami piniginius, turto ir teisinius reikalus. Galimos baudos, netikėti mokesčiai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pasistenkite į jums svarbią situaciją pažvelgti iš šalies ir nebijokite dvejonių: jos bus naudingos, nes apsaugos nuo impulsyvaus sprendimo. Venkite pasiduoti sutuoktinio ar partnerių spaudimui – vėliau gailėsitės.'

Vandenis (01 20–02 18). Būkite atsargūs vairuodami, atidūs darbe – klaidos, kvaili atsitiktinumai gali nulemti nelaimę. Venkite bet kokių ginčų su vadovybe – nenorėkite būti protingesni už savo viršininką, tad darykite, kas pasakyta, priešingu atveju bus užkirstas kelias siekti karjeros.

Žuvys (02 19–03 20). Nors gana palankus metas, rizikuoti nederėtų. Venkite avantiūrų – tiek reikaluose, tiek meilėje. Patartina netvarkyti atsakingų finansinių reikalų. Galimi nesklandumai dėl netikusio vaikų elgesio mokykloje. Tai bloga diena aiškintis santykius su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą