Diena žada netikėtumų

Diena žada netikėtumų – tai bus vidaus permainų, laisvės atgavimo metas. Nors ji palankеsnė nei ankstesnės, nepatartina imtis ko nors svarbaus ar sunkaus, taip pat pradėti naujų darbų. Netinka ir kaip nors keisti savo veiklą. Gerai grįžti prie kažkada užmesto, nepavykusio darbo. Ankstyvą rytmetį bus itin naudinga analizuoti praeities veiklą, taisyti klaidas, baigti senus darbus, taip pat atsiprašinėti, taikytis. 9 val. 20 min. stos Mėnulio jaunatis: imkite galvoti apie ateitį – atėjo laikas šviesioms svajonėms, naujiems užmojams. Ir tai ne tuščia – jaunaties viltys pildosi. Tad galvokite vien apie gerus dalykus – neturi būti nė lašo abejonės, kad gali nepavykti. Kurkite planus, ieškokite naujos informacijos, užmegzkite naujas pažintis ir daugiau bendraukite. Beje, šiandien gerai būtent svajoti, bet ne savo norus tenkinti – jie gali būti neadekvatūs, visiškai neatitinkantys realios situacijos. Ypač moterys turėtų saikingiau vertinti atsiradusį poreikį ką nors nauja įsigyti – atidėkite bent rytdienai savo norą, kai tapsite kritiškesnės ir taupesnės nei šiandien. Deja, dabar tikėtinos tuščios, nereikalingos išlaidos. Diena nebus palanki ir avantiūroms bei azartiniams žaidimams. Netiks imtis nieko rizikinga. Vis dar išlieka nemenka konfliktų, traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė, tad svarbi atida!

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį susiję ne su jumis, o su aplinkiniais, visuomene.

Blogas ženklas: užuosti nemalonius kvapus; jei atsirastų sloga.

Geras ženklas: jei visą dieną jus lydėtų gardūs aromatai.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis žada netikėtumų ir palankesnis uždaresniam bendravimui, sekmadienis geras aktyviam poilsiui.

Avinas (03 21–04 20). Esamas problemas pavyks išspręsti greitai ir gana sėkmingai, galite sulaukti ir vertingos pagalbos ar patarimo iš įtakingo asmens. Dabar būsite išgirsti, suprasti, įvertinti, pagerbti. Užmegztos pažintys, įvykę susitikimai gali kai ką pakeisti jūsų gyvenime, bus perspektyvūs, ilgalaikiai. Užsiimkite skubiais reikalais. Tiesa, būkite atidesni, jei teks tvarkyti reikalus su užsieniečiais. Neblogas laikas kelionėms, viešnagėms, susitikti su užsieniečiais.

Jautis (04 21–05 20). Šiuo metu sau nekelkite aukštų reikalavimų – galite persitempti. Palanki diena spręsti skolų, mokesčių, paveldėjimo, alimentų problemas. Ieškokite patarėjų, pagalbininkų, rėmėjų, sąjungininkų. Nebūkite patiklūs, ypač bendraudami su mažai pažįstamais žmonėmis, nesivelkite į dalykines, finansines avantiūras. Vakaras bus džiugus, jei praleisite jį svetur.

Dvyniai (05 21–06 21). Rytas tinkamas taikytis su antrąja puse – nebijokite parodyti iniciatyvos. Na, o vakare dar kartą raskite laiko meiliam pokalbiui su sutuoktiniu – tai iš naujo įkvėps jūsų jausmus. Neįsitempkite, nesinervinkite – daugiau suspėsite. Jei jūsų laukia daug darbų, vieni visko nesiimkite – ieškokite pagalbininkų. Šiuo metu bus svarbu palaikyti gerus santykius su partneriais bei sutuoktiniu.

Vėžys (06 22–07 22). Tinka intensyviai dirbti su dalykine informacija – ieškokite naujų dalykų, apgalvokite savo kvalifikacijos kėlimo perspektyvas. Spręskite darbo problemas, aiškinkitės nesusipratimus su kolegomis ar klientais. Kad ir kokioje situacijoje atsidursite, venkite varžytis, paprašykite pagalbos: draugas gali virsti rimtu sąjungininku tiek naujoje veikloje, tiek jūsų kovoje. Tiks užmegzti bendradarbiavimo ryšius. Beje, laukia malonios mylimo asmens staigmenos.

Liūtas (07 23–08 22). Sėkmingas metas, bet tai nereiškia, kad galima pataikauti visiems savo norams. Diena bus palankesnė dirbantiems kūrybinį darbą – laukia įvėpimas, taip pat laisvai samdomiems darbuotojams – atsiras naujų galimybių. Kad ir kokia jūsų profesija, neskubėkite tuojau pat įgyvendinti šovusių minčių – atidėkite tai kitai savaitei. Jei jums reikia susitaikyti su mylimu žmogumi, susitikite rytą.

Mergelė (08 23–09 22). Kantriems, tiems, kurie ilgai laukė, brandino kokią nors idėją, pasiseks. Tiesa, gerų postūmių iš karto nepajusite – teks sulaukti mėnesio pabaigos. Aktyvių veiksmų nesiimkite, niekur nerizikuokite – atidėkite tai. Ir netvarkykite reikalų, kurių sėkmė nėra garantuota. Reikalų tvarkymui, darbams verta skirti daugiau laiko, nei įprasta. Beje, šiandien į pagalbą gali ateiti draugai, giminaičiai, kuriems esate padėję. Vakaras žada romantišką nuotykį toli nuo namų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Per trumpą laiką pavyks sutvarkyti ne vieną svarbų reikalą – tai naudingų susitikimų, perspektyvių pažinčių diena – negaiškite laiko veltui. Tinkamas metas ir dalykiniams susitarimams, tik nepažeidinėkite jau esamų susitarimų, kaip ir taisyklių, įstatymų. Beje, raskite daugiau laiko vaikams, pasikalbėkite su jais opiomis temomis (draugai, romantiški nuotykiai, mokslai, žalingi įpročiai).

Skorpionas (10 24–11 22). Šios dienos pasiūlymai, susitarimai, sudaryti sandoriai perspektyvūs, tačiau greitos naudos nebus. Beje, pasiruoškite vilkinimui iš partnerių pusės. Skubius finansinius reikalus patartina tvarkyti po 10 val. Tai bus tinkama proga ir šefui priminti senus pažadus. Rytą verta aiškintis santykius sutuoktiniams norint susitaikyti. Antrąją dienos pusę palanku teikti dovanas norint užmegzti naują pažintį.

Šaulys (11 23–12 21). Pajusite savo jėgą, suprasite, kokią įtaką darote aplinkiniams, kokį jiems stiprų įspūdį paliekate! Tad jei jums svarbu ką nors paveikti, kad ir savo sutuoktinį, vaiką, mylimą žmogų ar viršininką, pasikalbėkite su jais jau po 10 val. Tai, beje, geras metas perimti iniciatyvą į savo rankas tiems, kurie nepasitiki savo jėgomis. Neatsisakykite vakaro kvietimų pasisvečiuoti. Gali atsiskleisti, kas jus slapta myli.

Ožiaragis (12 22–01 19). Neverta blaškytis, ieškoti reikalingo žmogaus ar svarbios informacijos – kam reikės, patys jus suras, o reikalinga informacija pati jus pasieks. Nepersistenkite tvarkydami reikalus – pasikliaukite savieiga. Imkitės tik to, kas iš tiesų neatidėliotina, – visa kita atidėkite. Galite gauti ir vertingą konfidencialų pasiūlymą. Prieš apsispręsdami svarbiu klausimu įsiklausykite į intuiciją.

Vandenis (01 20–02 18). Teks nemažai bendrauti, padėti draugams, giminaičiams, mylimam žmogui. Nebijokite būti dosnūs – dabar tas metas, kai turite siekti duoti, o ne imti, reikalauti, norėti, skųstis, dejuoti. Būkite atidūs dėl neoficialių susitikimų, pokalbių – jie gali pakeisti jūsų ateitį. Tiesa, nebūkite labai patiklūs – viską tikrinkite. Palanku pirkti dovanas tėvams, taip pat savo draugams.

Žuvys (02 19–03 20). Būkite atkaklūs, gerbkite jums pavaldžių asmenų bei draugų nuomonę, patarimus, tuomet daugiau nuveiksite. Verta rytą spręsti bendravimo su savo šefu nesklandumus, o jei norite pasikalbėti apie savo karjeros ketinimus, tam palankesnė antroji dienos pusė. Nuo 9 val. 30 min. verta aptarinėti svarbius ateities planus darbe – jums pavyks įtikinti vadovybę, valdininkus savo teisumu, idėjų pranašumu.

lrytas.lt informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą