Pasirinkite eglutę – sužinokite, kas laukia Naujaisiais metais

Švenčių proga siūlome atlikti testą, kuris parodys, kas jūsų laukia ateinančiais metais. Tereikia pasirinkti tą kalėdinę eglutę, kuri jums labiausiai patinka. Jei pasirinkote, žiūrėkite, kokią pranašystę žada jūsų pasirinkimas.

1 eglutė

Jūsų laukia sėkmingi metai. Dar daugiau, tai bus vieni sėkmingiausių metų jūsų gyvenime. Labai svarbu teisingai susidėlioti prioritetus, pasirinkti tą tikslą, kuris jums svarbiausias, ir nešvaistyti savo jėgų nereikalingiems dalykams. Jums pasiseks keliose srityse, jeigu nuo pat pradžių pasirinksite teisingą kryptį.

2 eglutė

Naujieji gali tapti daug žadantys. Staiga pastebėsite, kad pasaulis atsipeikėjo ir daugelis dalykų sustojo į savo vietas. Turėsite daug planų įvairiose gyvenimo srityse. Jums nepavyks vieniems įgyvendinti visko, kas sumanyta, bet kai kurie projektai, kuriuos suplanavote, taps pamatine dalimi jūsų ateičiai.

3 eglutė

Jūsų laukia laimingi metai. Net jeigu būsite blogos nuotaikos, ji nesukliudys jums maloniai praleisti laiką. Turėsite daug progų pasilinksminti ir tiesiog gerai praleisti laiką. Jūsų nuoširdi šypsena pritrauks daug gerų žmonių tiek darbe, tiek asmeniniame gyvenime.

4 eglutė

Jums metai bus neįprasti. Net jeigu iš anksto ko nors lauksite, sunkiai tuo patikėsite. Naujieji metai stipriai skirsis nuo to, ką esate pripratę daryti kasdieniame gyvenime, bet jūs dėl to nelabai nustebsite. Atsiminkite, kad neįprasti ir nauji dalykai ne visada būna blogi.

5 eglutė

Naujieji metai jums bus ramesni nei praeinantys. Nereikia laukti nemalonių staigmenų, viskas vyks taip, kaip jūs panorėsite. Naujaisiais metais naudokite savo laiką, kad atsipalaiduotumėte, sutelktumėte jėgas ir žengtumėte rimtą žingsnį į priekį.

6 eglutė

Jums metai bus romantiški. Galbūt tai bus vienas romantiškiausių laikotarpių jūsų gyvenime. Jausite švelnumą ir šilumą, jums norėsis žvelgti į pasaulį pro rožinius akinius. Naujieji metai jums padovanos pačius aukščiausius ir maloniausius jausmus.

7 eglutė

Metai bus labai dosnūs. Jums daug ko norisi ir į galvą ateina vis daugiau idėjų, ko jums norėtųsi. Kai kas įdėmiai klausysis jūsų troškimų ir kai kurie jų bus išpildyti. Bet žinokite, kad ne visi išsipildę norai atneša laimę. Būkite atsargūs su savo norais.

8 eglutė

Naujieji metai jums bus panašūs į pasaką. Net jeigu į daugelį dalykų žiūrite skeptiškai ir su trupučiu cinizmo, Naujaisiais metais gali įvykti nuostabių dalykų, ir jūs nesugebėsite tam rasti moksliško paaiškinimo. Jūs gyvensite savotiškoje pasakoje, kurioje pasijusite didvyriu, nugalinčiu drakoną.

9 eglutė

Jūsų laukia geri metai. Pasaulis paslepia nuo jūsų iltis ir pradeda dainuoti lopšinę. Jūs pakeisite savo pasaulėžiūrą ir dažniau pradėsite matyti teigiamas puses. Suprasite, kad gerumas yra ginklas, galintis suteikti geriausią apsaugą.


Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą