Netinka pradėti naujų darbų

Pirmadienis iki 12 val. nepalankus – būtina atida, kad ir kuo užsiimsite. Vėliau – karminio atpildo laikas, gauname tai, ko užsitarnavome per mėnesį. Pirmadienį netinka pradėti naujų darbų. Palanku pirkti veidrodžius, akmenis, paukščius.

Iš sekmadienio į pirmadienį svarbesni nespalvoti sapnai. Parašyti ar išgirsti žodžiai, skaičiai bus lemtingi. Gerai, jei regėjote naujas, švarias, nesuplėšytas knygas, jei vardu buvote pašauktas. Bet degančios knygos bei laiškai ar tiesiog gaisras – jums gresia nemalonumai, galite rimtai suklysti. Duris atverti – naujos pažintys. Bėgti, važiuoti – saugokitės vagysčių, apgaulių.

Blogas ženklas: jei be priežasties gestų šviesa, ugnis, veidrodis ar stiklinis daiktas sudužtų – konfliktai su artimaisiais, jei laikrodis sudužtų – jums gresia nelaimė, jei akmuo iškristų iš žiedo – apsaugos praradimas.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negero etapo pabaiga, pamesti sagą ar drabužis įplyštų – išsivaduosite iš negerų ryšių, nugalėsite kliūtis, užsigauti alkūnę – išsivaduoti iš blogio įtakos.

Žvilgsnis į priekį: antradienis geras bendrauti, naujiems darbams pradėti, pažintims užmegzti, įvairiems susitikimams; palankios spalvos – purpurinė, auksinė. 

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis iki pietų apgaulingas – visus svarbius susitikimus atidėkite po 12 val. Tai bus jūsų lyderystės metas, kai pavyksta visus įtikinti savo teisumu ir laimėti bet kokią kovą!

Jautis (04 21–05 20). Savaitgalį visus rūpesčius vertėjo atidėti pirmadieniui. Beje, ši diena palanki tik vakarop, tad itin svarbius darbus ar atsakingus susitikimus planuokite jau antradieniui.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis nuramins, tiesa, ko nors svarbaus imkitės tik po pietų. Tai bus geras laikas ieškoti draugiškos pagalbos.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienio antroji pusė tinkama įsisenėjusiai darbo problemai spręsti, palanki ir pokalbiui su darbdaviu.

Liūtas (07 23–08 22). Jei pribrendo laikas išsakyti nuoskaudą sutuoktiniui, atidėkite tai antrajai pirmadienio pusei. Ši diena bus daug kuo palanki. Pirmadienį nuo pietų verta ieškoti darbo, kalbėtis su būsimu darbdaviu. Gauti pasiūlymai naudingi.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis sudėtingas. Antroji dienos pusė tinkama skolų, mokesčių reikalams tvarkyti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienio antroji pusė gera deryboms, taip pat imtis teisinių reikalų.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienio antroji pusė tinkama įvairiems darbo susitarimams, taip pat vizitui pas gydytoją.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis sėkmingas, kad ir kuo užsiimsite, vis dėlto iki 12 val. nepalankus metas, tad visus drąsius ir žavius sumanymus skirkite antrajai dienos pusei.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienį nepatartina jokia aktyvi veikla, jis tinkamas nebent darbams užbaigti. Geriausia tai, kas svarbu, atidėti antradieniui.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis tinkamas skubiems reikalams tvarkyti, tiesa, tik po pietų.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienį iki pietų nepalanku pirkti vertingų daiktų, taip pat aiškintis santykių su sutuoktiniu. Pirmadienio antroji pusė gera pasikalbėti su žmogumi, kurio pagalbos siekiate.


Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą