Visa diena sudėtinga

Nebus lengva. Tai netinkamas metas intensyviai veiklai ar sunkiems darbams atlikti. Ypač biurokratiniai reikalai nesiklostys taip sklandžiai, kaip norėtųsi. Labiau gali nusivilti ir tie, kuriems teks tvarkyti reikalus su užsieniečiais, spręsti išvykimo į užsienį problemas (tiek darbo, tiek asmeniniais reikalais). Tai nepalankus metas kelionėms apskritai.

Ne pats geriausias laikas ir juridiniams, piniginiams ir turto reikalams tvarkyti – galima akiplėšiška apgaulė. Tad nereikėtų dėti daug vilčių į gaunamus pasiūlymus ar pažadus (ypač iš užsieniečių ar valdininkų). Beje, labiausiai kliudys per dideli reikalavimai ir ambicijos, tad būkite kuklesni. Deja, nesmagumų patirs tie, kurie neturi saiko ir linkę nepaisyti taisyklių, įstatymų.

Palankesnis tik rytmetys – nuo 10 val. 14 min. prasideda kritinis metas pagal Mėnulio kalendorių, tad svarbesnius reikalus stenkitės sutvarkyti ryte. Visa diena sudėtinga – stigs objektyvumo, įžvalgumo bei aiškumo, teisingos informacijos ir ypač profesionalumo. Remkitės tik savimi, nepasikliaukite pažadais ir svetima pagalba.

Diena netinkama švęsti, pramogauti. Venkite svaigalų. Būkite atidesni maisto kokybei – apsinuodijimai tikėtini labiau nei paprastai.

Bus didesnė autoavarijų, transporto gedimo tikimybė. Būkite atsargesni su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis.


Iš trečiadienio į ketvirtadienį svarbūs sapnai, išvysti paryčiui. Buvo gerai skraidyti, išgirsti savo vardą ir blogai kristi, po žeme atsidurti, valtimi plaukti. Na, o nakties sapnai galėjo parodyti jūsų silpnybes, dalykus, per kuriuos jus galima sugundyti, suvilioti, apgauti.

Blogas ženklas: jei drabužis įplyštų, vandenį ant kelių netyčia išlieti, nagą nusilaužti, jei daug plaukų išsipeštų ar jie veltųsi, vorą užmušti.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, atsibudus kelis kartus nusičiaudėti.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis sudėtingas ir apgaulingas, tinkamas nebent darbams užbaigti; palankios visos spalvos, išskyrus juodą.

Avinas (03 21–04 20). Šiandien itin reikėtų galvoti, ką kalbate ir su kuo kalbatės. Pasisaugokite pavyduolių, kurie gali imti liežuvauti, net kurstyti prieš jus. Nebūkite patiklūs su nepažįstamais žmonėmis, ypač jei tektų keliauti. Patartina svarbius reikalus atidėti kitai savaitei.


Jautis (04 21–05 20). Jei norisi paišlaidauti, žinokite, kad šiandien įsigysite ne tai, ko reikia, ir išleisite ne tiek, kiek jums galima. Beje, būsite linkę permokėti. Netikusi diena sandoriams pasirašyti ir pinigams investuoti, ypač į reikalą, susijusį su kelione ar užsieniečiais.

Dvyniai (05 21–06 21). Pernelyg nepasikliaukite savo jėgomis ir išmanymu: nerizikuokite savo vardu, įtaka, einamomis pareigomis, pinigais. Būkite atidesni bendraudami su įtakingais žmonėmis, užsieniečiais, teisininkais – tikėtini rimti nesusipratimai. Nepažeidinėkite Kelių eismo taisyklių – greitai baudų sulauksite.

Vėžys (06 22–07 22). Sunkokas laikas – aplinkybės gali versti apgraibomis, neturint visos informacijos priimti svarbų sprendimą. Geriau to nedaryti – atidėkite bent savaitgaliui. Šiandien niekur neskubėkite, nieko nedarykite paskubomis, viską atidžiai tikrinkite. Vakaras itin sudėtingas – venkite nereikalingo bendravimo ne tik darbe, bet ir namie.

Liūtas (07 23–08 22). Būdami geri savo draugams, giminaičiams galite nuskriausti artimuosius – labiau paisykite jų jausmų ir interesų. Tai pavojinga diena, verčianti žengti atsakingą žingsnį, prisiimti nemenką atsakomybę. Vis dėlto geriau niekuo nerizikuoti, nesivelti į avantiūras – vargu ar jos išdegs. Venkite konfliktų su kolegomis ir šefu – galite netekti darbo vietos.

Mergelė (08 23–09 22). Darbo tempas, kaip ir įtampa, didės, o jėgų, ištvermės mažės. Venkite rimtų pokalbių su vadovybe – tam tiks nebent kitas antradienis. Vakare būkite atidesni tėvams – labiau pasaugokite jų ramybę ir sveikatą. Nederėtų barti vaikų (net gražiuoju mokyti). Būkite atlaidesni mylimam žmogui – ne laikas reikalavimams, pretenzijoms.


Svarstyklės (09 23–10 23). Galimi netikėti pasiūlymai – dalykiniai, asmeniniai, romantiški – iš užsieniečio ar solidaus asmens, tačiau į juos neverta kreipti didelio dėmesio (nepuoselėkite vilčių – tai bus tuščia). Būkite nuoširdesni su savo vaikais, tačiau rimtam pokalbiui dar ne laikas. Ir nepykite, jei būsite priblokšti jų pokštų.

Skorpionas (10 24–11 22). Sunki diena, net optimistams, kuriems visada geriau sekasi. Gali tekti paskubomis spręsti mokesčių, draudimo problemas, reikalauti grąžinti skolą (ypač iš draugo). Išaugs konfliktų su kolegomis ir traumų tikimybė – būkite atsargesni prie vairo. Tik laimėsite, jei šiandien reikalus vilkinsite ir atidėsite bent savaitgaliui.

Šaulys (11 23–12 21). Aplinkybės gali priversti rinktis, tačiau tai apgaulingas laikas, kai pavojai neįvertinami, o nauda pervertinama. Juridines ir finansines problemas geriau atidėti rytdienai. Nepatartina aiškintis meilės santykių ar šeimos biudžeto – rytoj būsite išmintingesni ir rasite geresnį sprendimą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Menkos kliūtys, nedidelis neapsižiūrėjimas gali virsti rimtu nemalonumu, tad pirmiausia būkite atidūs smulkmenoms, daiktų ir dokumentų tvarkai: jie gali pasimesti ar būti supainioti. Būkite pasiruošę išklausyti artimųjų, kolegų, viršininkų kritiką ir pretenzijas – jei nesiginčysite, tai bus greitai užmiršta. Ne laikas siūlyti savo idėjas, projektus – jie nebus tinkamai įvertinti. Labiau pasaugokite sveikatą, ypač per keliones.

Vandenis (01 20–02 18). Bus svarbu vengti avantiūrų ir ginčų, taip pat siekti aplinkinius (ypač savo vaikus, žmogų, kurį mylite) gerai nuteikti. Netikęs laikas užmegzti romantiškas pažintis, aiškintis santykius su mylimu asmeniu, ypač jei jis kitame mieste ar kitoje valstybėje. Iš savo vaikų daug nereikalaukite ir neduokite jiems daug kišenpinigių (neįvertins, o gali panaudoti blogam).

Žuvys (02 19–03 20). Nekoks laikas: jei blogai jaučiatės, pailsėkite namie. Jei nenorite darbe sulaukti kritikos ar priekaištų, stenkitės neatkreipti į save kolegų, ypač viršininko, dėmesio – tyliai atlikite savo užduotis, nemėginkite kam nors reikšti pretenzijas. Galimi nuostoliai, traumos, vagystės, baudos. Labiau pasaugokite sveikatą, būkite atidesni virškinimui. Aplankykite mamą, padėkite jai.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą