Netikėtumų, permainų diena

Netikėtumų, permainų diena, kai nereikėtų stengtis labai visko suplanuoti, numatyti, – vis vien teks ką nors keisti, ko nors atsisakyti ar užsiimti kuo nors kitu. Ir, ko gero, tai gali būti reikalai, susiję ne su jumis, o su jūsų aplinka. Net jei ir nekils didelio noro pritapti prie kitų, teks derintis prie kolektyvo reikalavimų, prie partnerių ketinimų. Kitaip kalbant, bendri interesai taps savotišku stabdžiu įgyvendinti asmeninius sumanymus. Individualistiniams poreikiams patenkinti diena nebus tinkama, tad jei dėl kieno nors interesų teks atidėti savus, ir dar asmeninį laiką paaukoti, nesinervinkite ir tiesiog atidėkite kitoms dienoms savo sumanymus. Tiesa, diena žada ir smagių dalykų – jei jūsų reikalas yra įstrigęs, dabar atsiranda viltis jį išjudinti. Tiesa, šiandien (bent iki pavakarės) dar nemėginkite ko nors greitinti, skubinti – tai gali dar labiau užvilkinti reikalą. Na, o visų geriausia tai atidėti kitai savaitei! Jei jums reikia susitaikyti su bičiuliu ar atnaujinti seną dalykinį ryšį, pats geriausias laikas tarp 11 val. 45 min. ir 13 val. 40 min. Šis laikas apskritai palankiausias šiandien svarbesniems reikalams tvarkyti.

Nuo ryto verta užsiimti atidėtais, nebaigtais darbais. Beje, aplinkybės gali net priversti grįžti prie kokios nors neišspręstos problemos, pamiršto įsipareigojimo – tikrai atsiras tų, kurie jums primins, ką esate žadėję ir neatlikę. Tiesa, stigs atidos. Kad ir ką veiksite, neskubėkite, būkite atsargūs, susikaupę, tikrinkite atliktų darbų kokybę. Itin svarbu tikrinti išgirstus dalykus, taip pat dokumentus – čia galimos lemtingos klaidos. Galite nukentėti per patiklumą. Ne pats geriausias metas kelionėms, svarbiems susitikimams, keistis informacija – galima painiava bei kitokie nesusipratimai. Tiesa, galite išgirsti dalykų, kuriuos verta ilgam įsidėmėti, tad būkite atidūs pašnekovams, aplinkai. Keisti anksčiau priimtų sprendimų ar ko nors naujo daryti nederėtų. Nepalanki diena žiniasklaidos, transporto tarnyboms. Nemenka automobilių avarijų, vagysčių, apgaulių tikimybė. Labiau pasaugokite asmeninius daiktus, o ypač dokumentus, telefonus, raktus, žiedus, apyrankes, pirštines – per išsiblaškymą galite pamesti. Neverta pirkti transporto, ryšio priemonių. Šiandien 15 val. 55 min. Merkurijus sustos judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu, apsisuks ir ims judėti tiesiai. Šis tiesusis, arba direktinis, judėjimas truks iki liepos 7 d. Tai bus puikus metas bendrauti, dirbti su nauja informacija, mokytis, imtis aktyvios veiklos, verslui, kelionėms. Tiks pradėti naujus veiklos ciklus.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai susiję su meile, šeimos reikalais, taip pat atspindėjo jūsų dvasingumą. Buvo palanku sapnuoti žaliuojančius augalus, medžius pievas. Puiku, jei viskas žydėjo, jei matėte vaisius – tai sėkmė, turtas, meilė, tačiau blogai buvo sapnuoti žiemą, gyvūnus – apgaulė, nesantaika, vienatvė.

Blogas ženklas: užkliūti einant, parkristi – galite praleisti gerą progą, jei kas nors ant jūsų užgriūtų, užbyrėtų, užkristų – nuostoliai, jei nagas nulūžtų – liga.

Geras ženklas: išvysti žaibą, žiežirbą, jei virš jūsų netikėtai šviesa įsižiebtų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį netinka tvarkyti atsakingų finansinių reikalų; palankios spalvos – tamsiai mėlyna, auksinė, geltona.

Avinas (03 21–04 20). Darbo tempas, įtampa didės, tiesa, jėgų, ištvermės nemažės. Nebūkite kategoriški, labai reiklūs, jei teks spręsti sudėtingus klausimus darbe. Venkite atsakingų pokalbių su vadovybe (nebent tarp 11 val. 45 min. ir 13 val. 40 min.). Beje, ne laikas ginčytis su vadovybe, tėvais – jūsų argumentai nebus įtikinami. Nederėtų barti vaikų. Būkite atlaidesni mylimam žmogui.

Jautis (04 21–05 20). Netiks blaškytis, nervintis ir kitų skubinti, erzinti. Jei tektų bendrauti su įtakingais, svarbiais asmenimis, įsipareigoti venkite. Nors galimi netikėti pasiūlymai – dalykiniai, asmeniniai, romantiški iš užsieniečio ar solidaus asmens, į juos neverta kreipti daug dėmesio. Būkite nuoširdesni savo vaikams – vakare turite rimtai pasišnekėti.

Dvyniai (05 21–06 21). Sunkoka diena. Bus geriau, jei šiandien reikalus vilkinsite, net atidėsite. Neatsargus žodis ar judesys, ir galite patirti nesėkmę. Gali tekti paskubomis spręsti mokesčių, draudimo problemas, reikalauti grąžinti skolą (ypač iš draugo). Išaugs nesusipratimų, nesutarimų darbe, kelyje, taip pat traumų tikimybė – būkite atsargesni, kad ir kuo užsiimtumėte. Nepatartina veltis į romantiškus nuotykius (darbe ypač).

Vėžys (06 22–07 22). Tai apgaulingas laikas, kai pavojai neįvertinami, o nauda pervertinama, tad geriau nepriimti jokių atsakingų sprendimų ir nieko nesirinkti. Juridines bei finansines problemas geriau atidėti kitai savaitei. Nepatartina ir aiškintis meilės santykių ar šeimos biudžeto reikalų – rytoj būsite išmintingesni ir rasite geresnį sprendimą. Mažiau ginčykitės su kolegomis bei sutuoktiniu.

Liūtas (07 23–08 22). Smulkios kliūtys, nedidelis neapsižiūrėjimas gali virsti nemalonumu – kad ir kuo užsiimtumėte, pirmiausia būkite atidūs smulkmenoms, taip pat daiktų, dokumentų tvarkai: gresia juos pamesti ar supainioti. Taip pat būkite pasiruošę artimųjų, kolegų, viršininkų pretenzijoms – jei nesiginčysite, tai bus veikiai užmiršta. Ne laikas siūlyti dalykines idėjas, projektus – jie nebus tinkamai įvertinti vadovybės, rėmėjų, partnerių.

Mergelė (08 23–09 22). Bus svarbu vengti avantiūrų, ypač piniginiuose, turto reikaluose, taip pat siekti aplinkinius gerai nuteikti. Netikęs laikas užmegzti romantišką pažintį, aiškintis santykius su mylimu asmeniu, ypač jei jis kitame mieste ar kitoje valstybėje. Iš savo vaikų daug nereikalaukite ir daug kišenpinigių neduokite. Nepriekaištaukite sutuoktiniui. Atleiskite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nekoks laikas veiklai. Jei nenorite darbe sulaukti kritikos, priekaištų, stenkitės neatkreipti kolegų, ypač viršininko, dėmesio – tyliai darykite savo užduotis, nemėginkite kam nors reikšti pretenzijų. Ir daug neplanuokite, nenorėkite, kitaip teks nusivilti. Paklausykite šeimos narių patarimų, klausykitės, ką sako jūsų intuicija. Būkite atidesni tėvams – labiau pasaugokite jų ramybę bei sveikatą.

Skorpionas (10 24–11 22). Bumerango metas, tad reikėtų labiau mąstyti, ką kalbate ir su kuo kalbatės, – pasisaugokite pavyduolių, kurie lengvai ims liežuvauti, net kurstyti prieš jus. Nebūkite patiklūs su nepažįstamais žmonėms, ypač jei teks keliauti. Daugiau dėmesio skirkite seniems draugams, tiems, kurie anksčiau buvo padėję. Susitikite su jais, keiskitės nuomonėmis, patirtimi, mokykitės.

Šaulys (11 23–12 21). Ieškokite senų trūkumų veikloje, finansų sferoje – rasite nuostolių priežastis. Būkite atsargesni įsipareigodami – ne viskas bus taip, kaip šiandien suplanuosite. Tai netikusi diena sandoriams pasirašyti, pinigams investuoti, ypač į reikalą, susijusį su kelione. Jei norisi paišlaidauti, nepamirškite, jog šiandien įsigysite ne tai, ko reikia, ir išleisite ne tiek, kiek jums galima. Ir neskubėkite, ypač vairuodami automobilį.

Ožiaragis (12 22–01 19). Gal per daug skubate, per mažai kreipiate dėmesio į aplinkinių poreikius, valią? Bus naudinga į reikalus, į jums svarbią situaciją ar žmogų pažvelgti iš naujo, lyg būtumėte pirmąkart susidūrę. Beje, tai pavyks! Ir labai nepasikliaukite savo jėgomis bei išmanymu: nerizikuokite vardu, įtaka, einamomis pareigomis, pinigais. Būkite atidesni bendraudami darbo reikalais – tikėtini nesusipratimai. Nepažeidinėkite Kelių eismo taisyklių. Palankiausias metas tarp 11 val. 45 min. ir 13 val. 40 min.

Vandenis (01 20–02 18). Sunkokas laikas – aplinkybės gali versti aklomis priimti svarbų sprendimą. Vis dėlto pasistenkite atsakingus reikalus atidėti kitai savaitei. Šiandien niekur neskubėkite, nieko nedarykite paskubomis, viską nuosekliai tikrinkite. Taip pat stebėkite smulkmenas: atsitiktinis žodis, nereikšmingas gestas – ir jūs suprasite paslėptą reikalo dalį. Tiktų ieškoti dingusių daiktų, dokumentų, įrankių, pinigų, besislapstančių asmenų. Galite pasikliauti nuojauta, sapnais – neapsigausite.

Žuvys (02 19–03 20). Tai slaptai pavojinga diena, kai atrodo, jog viskas gerai, tačiau įpusėjus reikalui netikėtai paaiškėja, kad tai aklavietė. Įvykių neskubinkite, tiks spręsti senas problemas, imtis užvilkintų, atidėtų reikalų. Ne laikas žengti atsakingą žingsnį, prisiimti atsakomybę – geriau niekuo nerizikuoti, nesivelti į avantiūras: vargu ar jos išdegs. Venkite konfliktų su kolegomis bei šefu – įgysite slaptų priešų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą