Tai stebuklingas metas, kai iš nieko galima padaryti kai ką

Verta baigti senus darbus, juos koreguoti, apibendrinti. Galima tvarkyti juridinius reikalus, tiesa, būtinas didesnis atsargumas su dokumentais, pinigais, taip pat rašant, skaičiuojant. Vis dėlto daugiau dėmesio skirkite materialinei gyvenimo pusei – tai tinkamas laikas aiškintis, ko ir kiek trūksta ir iš kur gauti (tai tas stebuklingas metas, kai iš nieko galima padaryti kai ką, o juoda paversti balta). Bet kokiu atveju šiandien galima aptarinėti uždarbio perspektyvas su esamu ar būsimu darbdaviu, būsimus sandorius. Tiks pirkti anksčiau suplanuotus daiktus – impulsyviems pirkiniams diena nėra tinkama (išimtis – moterys ir visi Vandeniai), mat šiandien vyraus moteriška energija ir diena bus palankesnė moterims. Būtent joms reikėtų tvarkyti atsakingus reikalus, spręsti susikaupusias problemas. Vyrams, siekiantiems nepakenkti savo ateičiai, derėtų paisyti moterų nuomonės, pageidavimų ir vengti jas supykdyti. Labiau pasaugokite akis, nevarginkite jų ilgu žiūrėjimu į kompiuterį. Nerizikuokite vairuodami – reakcija bus greita, bet netiksli. Galimi nemalonumai, nelaimės per skubėjimą. Minioje, spūstyje derėtų elgtis atsargiau. Į aplinkos ženklus šiandien galima nekreipti daug dėmesio. Svarbiau bus naminių gyvūnų elgesys. Beje, šiandien geru ženklu laikoma pasirūpinti naminių gyvūnų sveikata: tiks nuvesti juos pas veterinarą ar pasikviesti jį į namus, nupirkti augintiniui gero ėdalo, vitaminų, vaistų ir pan. Iš antradienio į trečiadienį buvo gerai matyti ugnį, šviesą – tai apsauga, pagalba. Prabangūs drabužiai, kailiai, kepurės, šarvai – didelė sėkmė, artimųjų dėmesys, pagalba. Būti savo namuose, raktus turėti – apsauga, pasitikėjimo savimi atgavimas; knygą regėti ar ką nors rašyti – nauji draugai, susitikimas su savo išrinktuoju ar išrinktąja; žuvis – sėkmė. Blogai plaukioti – priklausomybė; raktus pamesti, būti svetimame name, atvirame lauke – apsaugos praradimas; būti nuogam – vienatvė, neturtas.

Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė, tapti kokios nors katastrofos liudininku.

Geras ženklas: jei šalia jūsų gyvūnai elgtųsi ramiai, nebūtų agresyvūs.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis – kritinis metas pagal Mėnulio kalendorių, netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti ir naujiems darbams pradėti; palankios spalvos – oranžinė, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 20). Nepraraskite atidumo, jei dirbsite su dokumentais, pinigais. Ir nepasiduokite provokacijai – prieš jus gali būti rezgama intriga. Neskubėkite patikėti kompromituojančia informacija apie mylimą žmogų ar savo viršininką. Daugiau ilsėkitės, stiprinkite sveikatą. Neišlaidaukite.

Jautis (04 21–05 20). Nemanykite, kad viską suprantate teisingai, neklystate galvodami apie ateitį – perlenksite lazdą vertindami savo galimybes. Mažiau pasikliaukite pažadais, reklama. Ne laikas meilės nuotykiams.

Dvyniai (05 21–06 21). Nesiimkite spręsti rimtų dalykinių klausimų – reikalai nesiklostys taip, kaip reikia. Šiandien labiau erzins viršininko (ar klientų) nepasitikėjimas, kaip ir kelių policininko pastabos. Tačiau nesureikšminkite šios dienos problemų ir nesėkmių – jos laikinos, nors ir apmaudžios.

Vėžys (06 22–07 22). Šiandien išgirsti dalykai gali padėti suprasti reikalo esmę. Taip pat galite įžvelgti apgaules, sukčiavimą. Nepasikliaukite karštakošiškais, impulsyviais pažadais (jie bus greitai pamiršti) ir patys neskubėkite įsipareigoti.

Liūtas (07 23–08 22). Likite optimistai, nors diena nebus lengva – dažnai būsite susinervinę, įsitempę. Ir nepraraskite dvasios tvirtybės, jei sužinosite apie negarbingą savo draugo ar draugės elgesį, sutuoktinio klystkelius pakeliui namo ar šefo sukčiavimą – šiandien tikėtinos ir ne visai smagios naujienos.

Mergelė (08 23–09 22). Naudingas metas, jei esate ne vieni, – sėkmė per partnerius, sutuoktinį, draugus (mylėkite juos!). Ypač vyrams nederėtų priimti svarbių sprendimų nepasitarus su žmona. Darbe nesivelkite į konfliktus, venkite konkurencinės kovos. Vakaras intriguojantis, žadantis naujas pažintis – draugiškas, romantiškas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būkite atidūs, kad nepraleistumėte svarbios informacijos, nesuklystumėte dirbdami ar tvirtindami dokumentus, ypač jei jūsų veikla susijusi su dokumentais, pinigais, įstatymų vykdymu ar sveikatos apsauga. Gresia konfliktai dėl nepaklusnumo viršininkui, nemalonumai, baudos dėl įstatymų nepaisymo.

Skorpionas (10 24–11 22). Geriau nerizikuoti nei dalykiniuose, nei širdies reikaluose – galite apsigauti vertindami informaciją, perspektyvas, susipykti su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu dėl apgaulingos informacijos. Kita vertus, tai nebloga proga meilės santykiams sutvirtinti.

Šaulys (11 23–12 21). Aktyviai veiklai nepalankus metas. Pasisaugokite povandeninių akmenų net tada, jei viskas atrodys miela ir patikima. Apmąstykite veiklos silpnąsias vietas. Nepraraskite kantrybės bendraudami su artimaisiais, ypač vaikais, – nesiimkite jų auklėti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jėgos laikas, nors ir stigs pasitikėjimo savo jėgomis. Jei jus palaiko šeima, jei esate tikri, kad eisite iki galo, kovokite už teisybę. Palanku spręsti keblius finansinius reikalus. Pasistenkite atlikti kuo daugiau skubių darbų – jei atidėsite rytdienai, jie įstrigs. Palanku svarbius reikalus tvarkyti per moteris.

Vandenis (01 20–02 18). Diena nebus bloga, jei neskubėsite. Tad nepersistenkite, dirbtinai neskubinkite jokių įvykių – nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime. Dienos griežtai neplanuokite – galimi nuo jūsų nepriklausomi pokyčiai. Sulauksite vertingos (nors ir netikėtos) pagalbos, išgirsite naudingų patarimų, gerų idėjų iš draugų. Tai laikas, kai gali pavykti išspręsti sudėtingą finansinę problemą.

Žuvys (02 19–03 20). Tai slaptų, nepastebimų permainų metas. Jie lems tolesnę jūsų gerovę (ypač materialinę). Būkite atviri naujoms idėjoms, naujiems pasiūlymams, net jei jums atrodo, kad tai beviltiška, – neskubėkite jų atmesti. Vis dėlto gerai apmąstykite pasirinktą poziciją bei galimybes ir tik tada ryžkitės pavojingam žingsniui. Pasiseks tik tuomet, jei pasikliausite tik savimi.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą