Jėgos metas, lemiantis sėkmę, naudą

Jėgos metas, lemiantis sėkmę, naudą, kai viskas ima ir apsisuka kita, kur kas palankesne, linkme. Dabar būsite kupini jėgų, naujų sumanymų, tad susimąstykite apie didžiuosius savo užmojus ir imkitės veikti, kad nepraleistumėte palankios progos: šios dienos sprendimai ir veiksmai padės priartėti prie užsibrėžto tikslo, prie geidžiamos svajonės. Tai koncentracijos laikas, kai reikia veikti, keistis. Tinka ir rizikuoti. Palanku užsiimti klaidų taisymu – dabar galima išsivaduoti nuo besikartojančių senų problemų, atitaisyti padarytą žalą sau, kitiems. Geras laikas kolektyvinei veiklai, talkoms organizuoti. Tinkama proga ieškoti sąjungininkų, padėjėjų bet kokioje veikloje, gyvenimo srityje. Palanku spręsti įsisenėjusias finansines, socialines problemas. Gera proga ieškoti ilgalaikių, patikimų rėmėjų, įtakingų užtarėjų bei partnerių. Kita vertus, ir patiems reikėtų pamąstyti, kuo galite padėti aplinkiniams, o svarbiausia – kaip pasitarnauti savo šeimai. Tai ir atjautos metas – būkite geranoriški, dosnūs. Geras laikas labdaringiems renginiams. Itin palanku teikti gėles, dovanas (ypač vaikams).

Iš pirmadienio į antradienį sapnai reiškė įspėjimą, net geri bylojo apie gresiančias apgaules. Palankiausia buvo nieko nesapnuoti.

Blogas ženklas: jei namie gėlė nuvystų, pasisavinti pamestą daiktą (prisiimsite svetimas problemas), sugrįžti išėjus.

Geras ženklas: jei namie gėlė išsiskleistų ar gauti dovanų gėlės žiedą – džiaugsmas, sėkmingi meilės reikalai, ką nors pamesti ar tapti vagies auka – išvengsite bausmės, jei paukščio plunksna užkristų – netikėtas turtas.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis tinkamas imtis svarbių reikalų, tvarkyti verslo, piniginius ir turto reikalus; patartina nešioti gelsvų, baltų, raudonų atspalvių drabužius, vengtinos tamsios, niūrios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Tinkama proga ką nors svarbaus keisti savo veikloje, kaip ir santykiuose su kolega, darbdaviu. Gerai pasirašyti ilgalaikę darbo sutartį. Palanku tikrintis sveikatą, atlikti svarbius tyrimus, pradėti gydymo kursą. Puikus laikas labdarai – patartina ką nors paaukoti gyvūnų prieglaudai ar iš prieglaudos įsigyti kokį nors keturkojį.

Jautis (04 21–05 20). Puikus laikas – gali pavykti svarbus reikalas! Tai jūsų sėkmės metas, tad būtų neapdairu nepasinaudoti tokia laiminga proga. Verta spręsti visas aktualias problemas, tiek susijusias su veikla, pinigais, tiek su šeima, vaikais, meile. Tinkamas metas ne tik atgaivinti seną pažintį, bet ir užmegzti naują. Palanku aukoti vaikų namams. Tinka pirkti meilės amuletus.

Dvyniai (05 21–06 21). Gera diena aktyvai veiklai bei kūrybai. Jumis daug kas žavėsis, atsiras galinčių padėti įtakingų asmenų. Beje, labiau stebėkite, gilinkitės į dalykus, kurie vyksta jūsų viduje, – taip aiškiau, paprasčiau suvoksite atsakymus į jums svarbius klausimus. Aktyviai veiklai diena nėra palanki. Vakarą praleiskite namie su artimaisiais.

Vėžys (06 22–07 22). Sėkminga diena svarbiems susitikimams, reikšmingiems pokalbiams bei susitarimams, sandoriams ir pirkiniams. Palanku vykti į kelionę ar susitikti su įtakingu asmeniu, derėtis, tartis dėl svarbių dalykų – jūsų autoriteto įtaka bus lemtinga. Atsitiktinė pažintis gali tapti svarbi jūsų veiklai ar asmeniniam gyvenimui. Gera proga pirkti ryšio priemones vaikams.

Liūtas (07 23–08 22). Spręskite finansines problemas, tvarkykite reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, žeme. Geras metas tartis su šefu dėl jūsų atlyginimo, karjeros perspektyvų. Orientuokitės į didelius ir pastovius dalykus – smulkmeniškumas pakenks tiek priimant svarbų profesinį sprendimą, tiek bendraujant su mylimu asmeniu. Beje, tai gera diena susitikti su draugais ar meilės pasimatymui.

Mergelė (08 23–09 22). Ypatingas metas – galite daug ką laimėti, daug ką labai svarbaus pakeisti jums norima linkme – kalbant ne tik apie veiklą, bet ir santykius su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu. Reikalai tvarkysis sparčiau, jei mokėsite greitai persiorientuoti ir laiku sutiksite gerą draugą. Na, o piniginiuose reikaluose venkite skubotų žingsnių – verta rytdienai atidėti galutinį sprendimą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Svarbu, kad pakaktų įžvalgumo. Daug ką lems intuicija – ji padės išvengti nematomų povandeninių akmenų. Įsiklausykite į savo vidų ir nieko nedarykite per jėgą, nenoromis. Iš esmės tai sėkmingas metas, vis dėlto nesiimkite jokių aktyvių ar agresyvių veiksmų – pasyvumu laimėsite daugiau. Geras laikas santuokiniams ryšiams puoselėti – pats laikas nuoširdžiai dovanėlei, gėlėms.

Skorpionas (10 24–11 22). Gerų pokyčių laikas – jūsų įtaka, jėga, pasitikėjimas savimi tik didės. Tiesa, įsidėmėkite išgirstus patarimus, nesispyriokite, kai esate mokomi. Šios dienos susitikimai džiugūs, reikalingi. Jei jums reikia ko nors paprašyti iš įtakingo draugo, susitikite šiandien. Palanku priimti ilgalaikius finansinius sprendimus, įsigyti vertingą elektros techniką.

Šaulys (11 23–12 21). Įvertinti visus teigiamus dabartinės jūsų padėties aspektus. Nebijokite daug užsibrėžti – šiandien jums pavyks išties nemažai nuveikti. Tiesa, dėl visko teks kovoti ir nebus paprasta viską laiku suspėti ir kokybiškai atlikti. Vakaras geras atviram pokalbiui su šeima, tėvais – kai kas džiugaus gali pasikeisti jūsų santykiuose. Palanku aukoti senelių prieglaudoms.

Ožiaragis (12 22–01 19). Esate pasiruošę suvokti svarbius dalykus ir taisyti klaidas. Rimtam asmeniniam ar dalykiniam apsisprendimui tai irgi reikšmingas metas. Tiesa, santykiuose su mylimu asmeniu gali pakenkti nepasitenkinimas jausmų kokybe. Vis dėlto noras juos atnaujinti, pagyvinti artimiausiu metu duos gerų vaisių. Palankus metas aukoti religinėms organizacijoms.

Vandenis (01 20–02 18). Nesitikėkite greitai ir lengvai sutvarkyti šios dienos reikalų, pasiruoškite kai ką svarbaus atidėti rytdienai. Vis dėlto nebijokite rizikuoti, ko nors paaukoti, su kai kuo neišvengiamu susitaikyti, mėginti laimės – iš esmės tai sėkminga diena, nors gali varginti įtampa, nerimas. Tačiau vakare pavyks nusiraminti ir pasidžiaugti įdomiai parėjusia diena.

Žuvys (02 19–03 20). Sėkmingas metas, nors nemažai lems sutuoktinis bei dalykiniai partneriai. Patys vieni nieko nespręskite ir nieko svarbaus nesiimkite. Tai puiki diena taikytis – nesantaika virsta draugyste, meile, bendradarbiavimu, mat jums bus lengva suprasti kitus, net savo priešus. Palanki diena romantiškam pasimatymui (bent jau vakarienei).

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą