Netinkamas metas svarbioms finansinėms operacijoms ir sandėriams

Šiandien baigiasi Mėnulio mėnuo, ir tai liūdnas metas prieš Saulės užtemimą Vėžio ženkle (maksimali fazė 22 val. 24 min. Vilniaus laiku arba 19 val. 24 min. pagal Grinvičą). Tad nesistebėkite, jei pajusite, kad stinga jėgų bei noro ko nors siekti, norėti, už ką nors kovoti. Iliuzijų pakaks, tad niekuo atsakingu, nauju nereikėtų užsiimti. Bus netinkamas metas svarbioms finansinėms operacijoms, sandoriams tvirtinti. Netiks pirkti brangių, vertingų daiktų. Nepamirškite, kad ši diena kritinė, skatinanti ne tik apgaules, bet ir agresiją, tad venkite nebūtino bendravimo, pasistenkite nepasiduoti emocijoms, nereaguoti į provokacijas. Diena ypač bloga moterims, jautriems, įtaigiems asmenims – juos gali apimti nerimas, pyktis ar baimė be priežasties, tad mokėjimas atsiriboti nuo piktų, pavydžių ar amžinai nelaimingų asmenų labai padės išvengti emocinės krizės. Bendraujant būtina savitvarda, pagarba. Itin dėmesingi ir rūpestingi būkite savo mamoms. Netiks nieko naujo imtis. Patartina baigti darbus, taisyti senas klaidas, grąžinti skolas. Naudinga būtų tvarkyti namus, išnešti šiukšles, magiškai valyti. Nuo 22 val. 16 min. verta galvoti norus, kurti ilgalaikius planus ir juos užrašyti popieriuje. Patariama nešioti akmenis – amuletus, talismanus. Šis užtemimas įspėtų daugiau dėmesio skirti tradicijoms saugoti, šeimos santykiams puoselėti. Šiomis dienomis išaugs nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų, nesusipratimų, konfliktų tikimybė – stigs atidos, būsite jautresni, ambicingesni. Gali sutrikti miegas, pablogėti virškinimas, tad bus svarbu išlaikyti ramybę, taip pat būti atidesniems maisto kokybei, vengti svaigalų. Tai gana sunkus laikas nėščiosioms, žindyvėms, mamoms su mažais vaikais. Mamos apskritai bus jautresnės – labiau pasirūpinkite savosiomis. Pats stipriausias užtemimo poveikis – mėnesį iki jam įvykstant ir mėnesį po jo. Šiąnakt 2 val. 19 min. Marsas įėjo į Vėžio ženklą ir juo judės iki rugpjūčio 18 d. Tokia Marso padėtis sutelkia daugiau dėmesio namams, šeimai. Tai geras laikas namų statybai, būsto remontui. Dalykinės karjeros problemos tampa antraeilės.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai regėti ugnį, ryškią šviesą – apsauga, pagalba; būti apsirengusiam kailiniais, su kepure – sėkmė, artimų žmonių pagalba; turėti raktus, savo namuose būti – tvirtumas, apsauga; žuvis – sėkmė. Blogai būti nuogam – vienatvė, neturtas; plaukti – tapti priklausomam; pamesti raktus, miške pasiklysti, būti svetimame name, dideliame lauke, regėti sudžiūvusius augalus – apsaugos, ryšio su protėviais praradimas, gresia įvairūs nemalonumai.

Blogas ženklas: jei užpultų naminis gyvūnas, išvysti katastrofą – einate klaidingu keliu.

Geras ženklas: taikūs naminiai gyvūnai, jei prie jūsų draugiškai prieitų nepažįstamas šuo, gauti dovanų obuolį.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį imkitės tik kasdienių darbų; palankios spalvos – oranžinė, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 20). Kvailos nesėkmės, nelemti sutapimai, nemalonūs prisiminimai. Nepasiduokite liūdesiui, bet ir nepuoselėkite vilčių – šiandien viskas tuščia. Būkite atidesni, kad artimųjų bei aplinkinių neužkrėstumėte netikusia nuotaika. Nors optimizmas šiandien nepageidautinas, viskas iš tikrųjų yra kiek geriau, nei manote.

Jautis (04 21–05 20). Galite nepajusti apgaulės, pasikliauti nesąžiningu draugu, giminaičiu, ne laikas ir į ką nors kreiptis su prašymu, taip pat kitiems tarpininkauti. Nerizikuokite vairuodami, būkite budresni viešajame transporte bei prekyvietėse – galite būti apgauti, apvogti.

Dvyniai (05 21–06 21). Darbe galite susidurti su netikėtais sunkumais, išgirsti kolegų, šefo kritišką nuomonę, taip pat patirti, kad jus apvogdavo, apgaudavo veikloje. Netvarkykite piniginių, turto reikalų: geriausiu atveju tuščiai laiką sugaišite, blogiausiu – patirsite rimtų nuostolių.

Vėžys (06 22–07 22). Neleiskite niekam naudotis jūsų vardu, įtaka. Patiems taip pat derėtų kukliau elgtis. Nesivelkite į finansinės avantiūras, kad ir kokie naudingi pasirodys šiandien gauti pasiūlymai. Ir mažiau įtarinėkite žmogų, kurį mylite, – nė nepastebėsite, kaip susipyksite.

Liūtas (07 23–08 22). Nepalankus metas – galimi netikėti įžeidimai, nepelnyti pažeminimai ar materialinė skriauda. Labiau pasaugokite asmeninius daiktus, nesinešiokite didelių pinigų sumų, svarbių dokumentų, brangių papuošalų.

Mergelė (08 23–09 22). Viskas gali pakrypti ne ta linkme, kuria jums reikia, tad geriau jokių svarbių reikalų netvarkyti ir įvykių neskubinti. Itin nepalankus vakaras, galimi apmaudūs nesusipratimai tarp sutuoktinių, ypač jei imsite klausytis, kas ką apie jus kalba. Labiau pasisaugokite vagių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Dirbkite itin atidžiai – nepastebėsite, kaip rimtų klaidų privelsite. Nepykite, jei artimas žmogus ar kolega prikiš jūsų neįvykdytą įsipareigojimą, neatliktą pareigą. Ne laikas kreiptis su prašymais į vadovybę. Šiandien gauti dalykiniai pasiūlymai tušti.

Skorpionas (10 24–11 22). Nesivelkite į avantiūras, netikėkite pažadais, nesižavėkite naujais pasiūlymais – vėliau tai nepasiteisins. Galite smarkiai suklysti ir mylimo žmogaus atžvilgiu. Pasisaugokite, kad neišlietumėte vakare nepasitenkinimo ant vaikų, sutuoktinio. Nepalankios viešnagės, taip pat ir priimti svečius.

Šaulys (11 23–12 21). Nesmagus laikas – didelė įtampa, tuščios viltys. Pasikliaukite tik savimi, imkitės tik to, ko negalima atidėti, ir mokėkite laiku pasakyti „ne“, kai būsite verčiami daryti tai, kas nenaudinga. Pasistenkite atsiteisti su kreditoriais. Svarbiausia bus visų atsiprašyti ir visiems atleisti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Teisybės ieškoti (ir už ją kovoti) tuščia, tad nesinervinkite bendraudami, tvarkydami reikalus. Jums gali būti užkrauta atsakomybė už sutuoktinio, partnerių ar kolegų klaidas, nusižengimus. Bus svarbu išlikti tolerantiškiems, atlaidiems bei lankstiems. Atsisakykite santykių aiškinimosi.

Vandenis (01 20–02 18). Nerizikuokite nei pinigais, nei sveikata, nei savo darbo vieta – galite padaryti lemtingų klaidų. Mokėkite vertinti gerus santykius su antrąja puse. Pasisaugokite vagių, apgavikų ir darbe, ir namie. Didesnė technikos gedimo, automobilių avarijų tikimybė.

Žuvys (02 19–03 20). Diena gali provokuoti avantiūroms (ypač meilėje) – situacija pasirodys geresnė, nei yra iš tiesų. Nepalankus metas užmegzti naujus romantiškus santykius. Labiau pasaugokite vaikus. Būkite atidesni mylimam asmeniui. Itin atidūs turėtų būti dirbantys su pinigais ar vertingomis prekėmis.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą