Tai provokuojantis metas, kai sukeliami skandalai

Dar stipri Saulės užtemimo įtaka, tai ir pavojingas laikas tarp dviejų užtemimų (Saulės liepos 2 d. ir Mėnulio liepos 16 d.), tad būtina atida, kad ir kuo užsiimsite, kad ir ką veiksite. Šiandien jėgų padaugės, tačiau bus jaučiama ir įtampa, galinti virsti agresija. Tai provokuojantis metas, kai užvaldo negeras azartas, kai sukeliami skandalai (galbūt dėl ką tik išgirstų naujienų)... Tik neskubėkite patikėti savo ausimis bei akimis – esant didelei užtemimų įtakai užvaldo iliuzijos ir galima nemenkai apsirikti, juolab kad šiuo metu trūks aiškumo, teisingos informacijos, objektyvumo. Tad stenkitės viską tikrinti ir be reikalo kitų nekritikuoti – jums stigs ir atsargumo, ir objektyvumo. Būtina ieškoti kompromisų, kitaip galite prieš save nuteikti aplinkinius, įgyti naujų priešų ar net atsidavusį asmenį paskatinti išdavystei. Ir nevarginkite jums artimų žmonių įtarinėjimais, baimėmis, šiaip netikusiomis nuotaikomis – pasistenkite, kad jūsų bendravimas būtų paprastas ir malonus. Imkitės gerai žinomų dalykų, venkite ko nors sudėtingo, painaus. Nepalanku ką nors pradėti, dirbti įtemptus ar atsakingus darbus. Netinka pasirašyti svarbių dokumentų, sandorių, priimti lemtingų sprendimų – asmeninių, dalykinių, aišku, jei nenorite naujų nuostolių, nusivylimų bei dar didesnių rūpesčių, nei iki šiol turėjote. Kasdienius darbus, ypač užduotis darbe, atlikite itin kruopščiai – klaidos, trūkumai greitai paaiškės ir gali pakenkti jūsų karjerai. Labiau saugokitės vagių, apgavikų bei intrigantų. Venkite nereikalingo bendravimo, o bendraudami – manieringumo bei emocijų. Ir nesivadovaukite sentimentais. Labiau pasaugokite savas bei svetimas paslaptis, kita vertus, ylos maiše nepaslėpsi. Akivaizdūs gali tapti dalykai, kurių nežinojote, nesupratote, galite patirti, kas už jūsų nugaros vyksta namuose bei darbe, sužinoti, kas tikrieji draugai, o kas išduoda, naudojasi ir apkalba. Atsargiau elkitės su elektros prietaisais, taip pat kompiuteriais, dabar nepalankus laikas ir jų (kaip ir kitų elektros prietaisų) įsigyti. Tikėtinos problemos dėl modernaus ryšio priemonių. Būkite atidūs, jei dirbate su informacija, dokumentais ar pinigais. Tęsiasi sunkokas metas informacijos perdavimo, transporto, ryšių tarnyboms. Pasirenkite įvairiems nesklandumams bei vėlavimams dėl transporto nesklandumų, laiku neatėjusios informacijos, dėl technikos gedimo ar tiesiog žmogiškojo veiksnio. Diena gera mankštintis (tinka pradėti lankyti sporto klubą ar patiems savarankiškai mankštintis), palanki sunkiems fiziniams darbams dirbti. Gera proga pirkti sidabrinius papuošalus, ypač su toteminių gyvūnų atvaizdais.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Vanduo – sėkmė, pinigai, apdovanojimai; dangus, skraidyti danguje – sveikata; drabužiai, juos matuotis – kelionė, geros permainos. Žvėrys – nelaimė; šunį glostyti – draugo, artimo žmogaus išdavystė; katinas – vagystė, apgaulė; paukščiai – bloga žinia; blogai buvo regėti kraują, ką nors sapne laužyti, mušti, plėšyti, draskyti.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti (indą, langą, veidrodį, vazą ir pan.), jei akmuo iš žiedo iškristų, jei sugestų laikrodis, svarstyklės, jei laikrodis sustotų, jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis.

Geras ženklas: rasti virvutę, ypač su kilpa, pasagą, žiedą su akmeniu.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas įvairiems susitikimams, teisiniams reikalams tvarkyti; palankūs balti, raudoni, oranžiniai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Problemos šiek tiek ims spręstis, jei įvykių neskubinsite, priešingu atveju galite tik pabloginti situaciją. Labiau įsiklausykite į žinovų nuomonę. Venkite konfliktų su teisėsaugos bei teisėtvarkos atstovais, įtakingais asmenimis ar užsieniečiais. Venkite pažeisti įstatymus, taisykles. Nebūkite lengvabūdiški su pinigais, nepasikliaukite labai prašančių ir besiskundžiančių asmenų nuoširdumu, net jei tai būtų jūsų vaikai ar mylimas asmuo.

Jautis (04 21–05 20). Pamėginkite įsisąmoninti seną praradimų patirtį. Jei jums dar neteko nieko prarasti savo gyvenime, įsiklausykite, ką apie tai kalba jūsų tėvai. Atidžiau įsiklausykite ir į šefo grasinimus, o geriausia būtų apskritai jam nesirodyti. Mokėkite pasinaudoti palankiomis progomis – nuo jūsų nedaug kas priklausys. Pagalba gali ateiti per artimuosius ar senus šeimos draugus.

Dvyniai (05 21–06 21). Klaidinantis metas – galite neteisingai suprasti išgirstą informaciją ar aplinkiniai gali neteisingai įvertinti jūsų žodžius. Sunki diena tiems, kurių profesija susijusi su informacijos kaupimu, skleidimu, transportu, aptarnavimo sfera. Būkite atidūs draugų patarimams, tačiau turėkite ir savo nuomonę. Netinkamas laikas aptarinėti su vadovybe karjeros perspektyvas.

Vėžys (06 22–07 22). Būtina atida, ypač finansų srityje. Skaičiuokite pinigus, bet būkite dosnūs. Tai, ką atiduodate kitiems, ką padarysite dėl kitų, likimas sugrąžins kaip apsaugą nuo nelaimių. O šiuo metu jums svarbiausia užsitikrinti saugumą, bent jau metams. Beje, itin nepalanku aiškintis santykius su antrąja puse – nereikia niekuo kaltinti, juolab teisti kito.

Liūtas (07 23–08 22). Tai, kas nauja, dabar itin magės, tačiau ne laikas eksperimentuoti, imtis to, ko nežinote, ir veržtis į pirmas vietas. Tai sunkus laikas norintiesiems nugalėti. Geriau, jei jūsų pergalė bus susijusi su jūsų sąjungininkais, bet ne su jumis asmeniškai. Vis dėlto mokantiems neprarasti realybės jausmo ši diena duos naudos. Tikrinkite bet kokią informaciją, nepasiduokite daugumos nuomonei.

Mergelė (08 23–09 22). Jei atsipalaiduosite ir pasikliausite savieiga, laimėsite. Svarbius reikalus verta tvarkyti per trečią asmenį. Nepasiduokite blogoms nuojautoms, niekam neleiskite jums gadinti nuotaikos bauginimais, grasinimais, ypač jei jie susiję su pinigais. Beje, nepatartina tikėti paskalomis apie mylimą žmogų. Ne laikas ir aiškintis, ką nuo jūsų slepia vaikai, – jie nebus atviri, ir jūsų santykiai gali tik dar labiau įsitempti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Dar kartą pamąstykite, ar jūsų elgesio motyvai pakankamai pagrįsti, ar tai nėra dabartinių kliūčių šaltinis. Venkite bet kokių ginčų su vadovybe – nenorėkite būti protingesni už savo viršininką, tad darykite, kas pasakyta, priešingu atveju bus užkirstas kelias tolesnei karjerai. Ir nederėtų karščiuotis, jei tektų susidurti su teisėsaugos ar teisėtvarkos atstovais.

Skorpionas (10 24–11 22). Esamos problemos kol kas nesispręs, tačiau kitą savaitę energingi veiksmai gali duoti naudos. Šiuo metu galite nukentėti dėl per didelių užmojų, per geros nuomonės apie dabartinius reikalus, partnerius, sąjungininkus. Ir nereikėtų manyti, kad įtakingi asmenys, vadovybė, partneriai paisys jūsų nuopelnų, tiesa, jų atmintis po kelių dienų atsigaus. Ne laikas ieškoti rėmėjų, pagalbininkų, kaip ir įkalbinėti aukštą asmenį jus palaikyti.

Šaulys (11 23–12 21). Ne pats geriausias laikas plėsti veiklą, darbų apimtį, verčiau nesiblaškykite kitose srityse – tvirtinkite turimas pozicijas. Mokėkite įvertinti gautus draugų ar viršininkų patarimus, pasiūlymus. Nepalankus laikas kelionei, susitikti su užsieniečiais. Nepatariama tvarkyti teisinių, biurokratinių reikalų. Galima nukentėti ir muitinėje. Venkite naudotis tarpininkais (per juos gali kilti painiavos), ypač jei jie užsieniečiai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nereikėtų pasiduoti azartui džiaugiantis, mylint ar pykstant, nekenčiant – dabar svarbiausia neprarasti saiko. Taupykite ne tik savo finansinius išteklius, bet ir dvasios jėgas. Šiuo metu verta į jums svarbią situaciją pažvelgti iš šalies, nesibaiminkite dvejonių: jos bus naudingos, nes apsaugos nuo impulsyvaus sprendimo. Venkite pasiduoti kolegų spaudimui darbe – vėliau dėl to gailėsitės.

Vandenis (01 20–02 18). Labiau įsiklausykite, ką sako antroji pusė bei dalykiniai partneriai. Ir nemanykite, kad tik jūs galite būti teisūs. Būsite linkę dažniau apsirikti vertindami išgirstą informaciją, priimdami sprendimus darbe, tad geriau nesiimti rizikingų bei atsakingų darbų, o atsakingus sprendimus atidėti. Kantrybė šiuo metu bus pats reikalingiausias dalykas.

Žuvys (02 19–03 20). Verta užsiimti savo sveikata, ilsėtis, bet jei darbas – neišvengiama kliūtis, būkite atidūs net susidūrę su nereikšmingais dalykais ir pasistenkite, kad kolegos, šefas, jūsų partneris jus teisingai suprastų. Galimos problemos dėl informacijos stygiaus ar nepatikimumo. Šios dienos pažadais, priesaikomis (taip pat paskalomis) nevertėtų tikėti. Apdairiai ir patys žadėkite, atsargiai įsipareigokite, ypač dėl finansinių dalykų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą