Venkite pykti, nervintis, skubėti ir rizikuoti

Komplikuota diena – pasiduodant pirmam impulsui galima daug ką sugriauti, smarkiai nukentėti. Nevertėtų imtis naujų dalykų – tai neva atsitiktinių, nežymių klaidų metas, bet jos vėliau gali sužlugdyti ne vieną svarbų reikalą, darnius santykius, pasiektą gerovę. Ir venkite pykti, nervintis, taip pat skubėti, rizikuoti. Neskubinkite įvykių – jie dar labiau painiosis, strigs. Nusiteikite ramiam, nuosekliam darbui, atsisakykite maksimalistinių ketinimų. Savistaba, savikontrolė padės išvengti nelaimių, nuostolių. Nesierzinkite susidūrę su kliūtimis, reikalų vilkinimu – šiuo metu tai į naudą. Ne laikas bendrauti – patartina atsisakyti atsakingų pokalbių su vadovybe, svarbiais, įtakingais asmenimis. Venkite ginčų, aiškintis santykius, juolab konfliktų su artimaisiais, bičiuliais – galite ilgam susipykti ir tikriausiai dėl neesminių dalykų. Kadangi šiandien vienu metu galima susidurti ir su pasipriešinimu, ir su palaikymu, taps svarbu aplinkinius įtikinti, kad jie jūsų draugai, bendraminčiai. Jei nemokėsite nusileisti, vien savo principų laikysitės, teks susitaikyti su reikalo užvilkinimu ir priešų gretų pagausėjimu. Diena netinkama pramogauti, taip pat romantiškiems pasimatymams. Nepalankios ir naujos romantiškos pažintys – galite likti apgauti, nuvilti, įskaudinti. Pavojinga bus aiškintis meilės santykius – per daug reikalavimų, priekaištų, gal ir tuščio pavyduliavimo. Būkite atidesni dirbdami su darbo technika, trapiais, dūžtančiais daiktais. Taip pat atsargiau laipiokite kopėčiomis, laiptais – galima nesėkmingai nukristi. Bus didesnė įvairių traumų (ypač dėl kritimo) tikimybė. Labiau save pasaugoti turėtų asmenys, kurių silpna širdis. Labiau pažeidžiama bus ir nugara, keliai. Venkite kelti sunkius daiktus. Ir nerizikuokite kelyje – jūsų reakcija bus greita, bet netiksli. Labiau tikėtini įvairūs susidūrimai dėl neapdairumo, skubėjimo, nesugebėjimo teisingai įvertinti situaciją, savo jėgas.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį buvo svarbūs moterims. Viską reikėtų traktuoti atvirkščiai, ypač muštynes, kruviną kovą, ginklus, – tai reikštų, kad laukia didelė pergalė, išaukštinimas.

Blogas ženklas: jei plaukai veltųsi, šukos sulūžtų, tarakonų į namus ateitų, odą išbertų, ji imtų pleiskanoti, susižeisti iki kraujo, užsigauti medžio šaka, jei laikrodis sustotų ar sudužtų, nuo laiptų nukristi.

Geras ženklas: jei virš jūsų netikėtai šviesa įsižiebtų, rasti blizgantį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis iki 14 val. 52 min. tinkamas reikalams tvarkyti; palankios švelnios, neryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Ko paklausi, to negausi... Nebent jūs būsite labai mieli ir pasirengę kompromisui. Jei velsitės į konfliktus, atvirą kovą, nublokšite save atgal. Pavojingi ginčai su partneriais, sutuoktiniu, vadovybe – jie baigsis pralaimėjimu bei nuostoliais. Dabar labiau derėtų paisyti, ko nori vadovybė, sutuoktinis, šeima.

Jautis (04 21–05 20). Gali pasirodyti, kad visas darbas veltui. Venkite vadovybės – galite patekti į nemalonę. Būkite apdairūs bendraudami, dirbdami su informacija, ką nors remontuodami, tvarkydamiesi – didesnė traumų tikimybė. Ne laikas pinigus skolinti, investuoti. Gresia nuostoliai, priverstinės išlaidos.

Dvyniai (05 21–06 21). Nepervertinkite savo galimybių: pavojaus nejusite ir optimizmo ideologija nepasiteisins. Deja, dabartinės pastangos gali duoti priešingų rezultatų – nė nepastebėsite, kaip virsite sau priešu, pakenksite vaikams ar žmogui, kurį mylite. Didelė traumų, avarijų, vagysčių tikimybė. Labiau pasaugokite vaikus. (Beje, ne laikas reikalauti alimentų.)

Vėžys (06 22–07 22). Tuščia reikalauti teisybės ar už ją kovoti – nenorėkite būti išgirsti ir įvertinti. Geriausia šiandieną ramiai praleisti namuose, daugiau šilto dėmesio skiriant artimiesiems. Tai bus apgaulingas, sunkus, pavojingas metas, kai atsitrenkiama į nenumatytas, nelogiškas kliūtis, kai patiriama nepelnyta bausmė... Šios dienos finansiniai pasiūlymai apgaulingi.

Liūtas (07 23–08 22). Pasisekė atostogaujantiems – gerai dirbti nebus lengva: stigs atidos, koordinuotų veiksmų su partneriais ir tiesiog sėkmės, o reikalaujama iš jūsų bus daug. Tiek aplinkiniai, tiek viršininkas gali klaidingai vertinti jūsų elgesį. Bus gerai, jei nesitikėsite komplimentų bei dėkingumo. Galite nukentėti per liežuvautojus, melagius, vagis, apgavikus, pavyduolius.

Mergelė (08 23–09 22). Neverta kur nors skubėti, juolab svarbius reikalus tvarkyti. Darbe kuo atidžiau atlikite savo užduotis – didesnė profesinių nesėkmių tikimybė. Beje, galite nukentėti ir nuo viršininkų nemalonės. Tai bus ir netinkamas laikas prašyti pagerinti darbo sąlygas ar padidinti atlyginimą. Saugokitės sukčių, paskalų nešiotojų, vagišių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pavojingas laikas, kai patys sau tampate priešu. Nepatartina reikšti iniciatyvos, dėl ko nors kovoti – tik pabloginsite reikalą. Ne laikas apsispręsti, savo nuomonę išsakyti – dažniau suabejokite išgirsta informacija bei savo teisumu. Saugokite gerus santykius su antrąja puse, venkite ginčų – tai gali virsti pavojingu konfliktu. Tikėtinos problemos per konkurentus.

Skorpionas (10 24–11 22). Stigs atidos, blaivumo, nuoseklumo. Nepasiduokite liūdesiui, kaip ir pirmam impulsui, bet ir nebrandinkite vilčių – tai praradimų, nusivylimų ir ne visai malonių staigmenų metas. Saugokitės intrigantų už nugaros. Svarbesnius reikalus atidėkite antrai savaitės pusei. Šiandien geriausia būtų ilsėtis namuose, o ne ką nors veikti, perdarinėti ir t.t.

Šaulys (11 23–12 21). Yla iš maišo išlįs, tad kai kam teks atsisakyti nevykusios draugystės ar bent pakeisti kai kuriuos savo įsitikinimus. Ne laikas ką nors keisti, svarbu nepasiduoti pirmam impulsui. Jūsų agresyvumas išaugs, tad būkite atidūs, kad nesusipyktumėte su artimaisiais, ypač sutuoktiniu, su dalykiniais partneriais, draugais. Venkite patarinėti, mokyti – vėliau gali paaiškėti, kad buvote neteisūs.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jei pasirodys, kad judate visai ne ta linkme, kad užsiimate ne tuo savo gyvenime, nemanykite, kad taip ir yra, – jau kitą savaitę jums bus juokinga dėl dabartinių išgyvenimų, abejonių. Vis dėlto artimiausiu metu aplinkybės bus jums nepalankios, tad susikompromituoti, pakenkti savo karjerai nebus sunku. Labiau pasaugokite savo darbo vietą. Būkite atidesni sveikatai.

Vandenis (01 20–02 18). Negeras laikas – neišsigąskite, jei viską kuo puikiausiai suprasite, bet nepavyks nieko paaiškinti ar ko nors pakeisti. Kad ir kuo užsiimsite, nerizikuokite savo sveikata bei gerove. Svarbių reikalų patartina netvarkyti (jei nenorite, kad visas darbas nueitų veltui). Ne laikas pasirašinėti reikšmingus dokumentus. Nepalankios tolimos kelionės, taip pat viešnagės.

Žuvys (02 19–03 20). Sudėtingas, įtemptas metas, kai geriausia palikti visus reikalus, atidėti darbus ir eiti ilsėtis, – bet kuriuo atveju vargu ar padarysite tai, ką suplanavote. Netvirtinkite svarbių dokumentų, neįsipareigokite nei jausmų, nei reikalų srityse. Dirbant būtina atida – tikėtinos traumos, darbo technikos gedimai. Saugokitės vagių bei kontrolierių. Didesnė avarijų tikimybė.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą