Puiki, perspektyvi diena

Puiki, perspektyvi diena, palanki veiklai, ypač susijusiai su piniginiais ir turto reikalais. Pats tinkamiausias metas atsakingiems susitikimams, reikšmingiems sprendimams priimti iki 16 val. Iki to laiko pageidautina sutvarkyti svarbiausius reikalus.

Iki pavakarės palanku spręsti darbo, socialines problemas. Tinka kreiptis į šefą ar valdininkus, visuomenines organizacijas su prašymais ir pasiūlymais. Palanku aptarti su viršininku uždarbio perspektyvas, su partneriais – finansinius planus. Iki 16 val. geras laikas įsipareigojimams prisiimti ir įvairiems susitarimams, tvirtinti svarbius dokumentus, ypač susijusiais su verslu, karjera. Palankus metas investicijoms tiek į veiklą, darbo techniką, tiek į nekilnojamąjį turtą, vertingus papuošalus, meno kūrinius, taip pat atidaryti banko sąskaitą. Palanku pirkti įrangą sveikatai, grožiui palaikyti. Tinkamas laikas ir sveikatai tikrinti, gydymosi pradžiai. Vėliau geriau nebepriimti jokių atsakingų sprendimų – gali stigti atidos, aiškumo, teisingos informacijos. Diena itin palanki moterims (iki 16 val.) ir gana sudėtinga bei apgaulinga vyrams (visa diena).

Iš pirmadienio į antradienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – vadinasi, esate teisingame kelyje. Gerai buvo nebent save nuogą regėti – tai teisumo požymis. Jei nuogą matėte artimą žmogų ar draugą, iš jo sulauksite pagalbos. Itin blogai buvo sapnuoti drabužius, ypač kailinius, – tai apgaulė, iliuzijos. Rūkas, pelkė – liga. Voras arba balta spalva – apsauga.

Blogas ženklas: jei sutrūktų karoliai, grandinėlė, jei akmuo iš žiedo iškristų, plyštų drabužiai, siūlai trūktų, saga ištrūktų, išsitepti, ypač riebalais, rakštį įsivaryti – tai pažeidžiamumo, nužiūrėjimo, vidinės nešvaros požymis, jei tirptų kojos, rankos – galimas sveikatos pablogėjimas, liga, jei kūną niežėtų be aiškios priežasties – daug priešų turite.

Geras ženklas: netyčia sušlapti, būti sulytam – apsauga, pagalba, išsivalymo, sveikatos atgavimo požymis. Žvilgsnis į priekį: trečiadienis iki14 val. palankus svarbiems reikalams tvarkyti, kelionėms; patartina nešioti baltų, rožinių, alyvinių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Jei norite pasireikšti, atkreipti į save dėmesį, ieškokite tinkamo fono. Tai išskirtinė diena – gerų susitikimų, pasiūlymų bei patarimų laikas. Netikėtai kai kas svarbaus (ir darbe, ir santykiuose su mylimu žmogumi) gali pasikeisti jūsų naudai. Jei jums reikia ką nors labai svarbaus pasakyti mylimam žmogui, neatidėkite to vakarui, pasišnekėkite iki 16 val.

Jautis (04 21–05 20). Jūsų nuopelnai nemenki ir derėtų juos priminti viršininkui. Jei bus siūlomos sudėtingesnės pareigos, atsakingesnis darbas, sutikite. Mėginkite spręsti ankstesnius nesusipratimus. Palankus metas pokalbiams su oficialiais, įtakingais asmenimis. Iki 16 val. palankus metas nupirkti prestižinių daiktų namams ar vertingų – vaikams.

Dvyniai (05 21–06 21). Puiki diena kelionei. Naudingi susitikimai su užsieniečiais, įtakingais asmenimis – keiskitės informacija, tarkitės dėl jūsų sumanymų įgyvendinimo. Jei gausite pasiūlymą pereiti į kitą darbovietę, verta sutikti. Gali užsimegzti naujų naudingų pažinčių – išvysite, kiek daug besižavinčių jumis, norinčių drauge imtis bendro reikalo ar tiesiog draugauti (galbūt ir mylėti...).

Vėžys (06 22–07 22). Nors nuo ryto jausite augančią įtampą, šiandien viskas tik į naudą (ypač moterims). Beje, galite sulaukti netikėtų pinigų, pamirštos skolos grąžinimo. Tvarkant reikalus greitos naudos tikėtis neverta, tačiau moralinį pasitenkinimą pajusite jau dabar. Geras laikas spręsti skolų, mokesčių, baudų problemas, tvarkyti draudimo, investicijų reikalus. Galite gauti puikių dalykinių pasiūlymų. Pats laikas aptarti svarbų reikalą su šefu.

Liūtas (07 23–08 22). Laiminga diena – kad ir kuo užsiimsite, pasieksite puikių rezultatų. Tad šiandien tiktų pradėti įgyvendinti svarbų dalykinį (ypač finansinį) sumanymą. Būsite nuostabūs, tad galite sulaukti netikėtų meilės prisipažinimų. Partnerystė šiuo metu itin svarbu – per kitus asmenis atsivers naujų, dar nepanaudotų galimybių. Gera proga ieškoti rėmėjų. Palanku spręsti juridinius keblumus.

Mergelė (08 23–09 22). Nuostabi diena net tiems, kurie mano, kad yra nemylimi: gali paaiškėti visai priešingų dalykų. Beje, netikėtai gali užklupti naujas jausmas ar atsinaujinti užmirštas romanas. Tinka tvarkyti reikalus, susijusius su jūsų veikla. Nesvarbu, kad kol kas nematote apčiuopiamų savo triūso rezultatų, – nors negreit, tačiau sulauksite puikių vaisių. Dabar sudarytos sutartys, pradėti darbai bus pelningi ir sėkmingi. Palankūs vizitai pas savo gydytoją.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nusiraminimo, optimizmo atgavimo, sėkmės diena, kai viskas tampa aišku ir paprasta, kai viskas pavyksta. Tai svarbus metas – dabartiniai susitikimai, susitarimai lems tikrąją sėkmę, tad šiandien verta spręsti pačias aktualiausias problemas. Tai nuoširdžios pagalbos metas, kai esate girdimi, jus supranta, padeda. Beje, galite sulaukti užtarimo ir iš nežinomo asmens.

Skorpionas (10 24–11 22). Jūs verti pačių geriausių dalykų, tad nereikėtų varžyti savo norų, pasistenkite įgyvendinti bent vieną svajonę. Iki 16 val. geras laikas materialinėms problemoms spręsti, taip pat sandoriams tvirtinti. Atsakingam reikalui sutvarkyti ieškokite įtakingos draugės. Palanku užsiimti sutuoktinio, šeimos reikalais, apsispręsti dėl gyvenamosios vietos. Visais klausimais vyrams reikėtų labiau paisyti žmonų nuomonės.

Šaulys (11 23–12 21). Tai puikių sumanymų, išskirtinių susitarimų diena – išaugs jūsų įtaka, autoritetas, populiarumas. Neatsisakykite kvietimų į įvairius susitikimus – iki 16 val. gali užsimegzti puiki pažintis su įtakingu žmogumi. Iki 16 val. verta pasirašyti svarbias darbo sutartis. Labiau pasikliaukite savimi. Dabar verta pakovoti už savo interesus – jūs neabejotinai esate teisūs, ir jūsų laukia pergalė!

Ožiaragis (12 22–01 19). Iki 16 val. puiku spręsti materialines problemas, pasirašyti sutartis, sandorius, skolintis pinigų ar juos investuoti. Beje, svarbiam reikalui sutvarkyti galite sulaukti slaptos įtakingo asmens pagalbos. Iki 16 val. geras laikas ieškoti patikimų tarpininkų, konfidencialių rėmėjų. Gera proga taikytis su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu, ypač jei įteiksite dovanėlę ar pakviesite pietų.

Vandenis (01 20–02 18). Tai gerų permainų metas, kai reikia sutelkti visas jėgas, kad išsikovotumėte naujų erdvių veiklai bei pažangai, sėkmei pasiekti. Iki 16 val. palankus metas atsakingiems partneriškiems susitikimams, deryboms. Ypač moterims reikėtų siūlyti savo idėjas, projektus, sugebėjimus vadovybei. Pats laikas joms imtis ko nors labai reikšmingo. Vyrams reikėtų pasisaugoti – gresia partnerių apgaulės, sukčiavimas.

Žuvys (02 19–03 20). Galite gauti gerą sutuoktinio, bendradarbio patarimą, tad nesiginčykite ir pasistenkite dar šiandien juo pasinaudoti. Gera proga kreiptis konfidencialios pagalbos į įtakingą moterį dėl darbo reikalų iki 16 val. Vėliau geriau atsiriboti nuo svarbių reikalų. Tai geras laikas sveikatai tikrinti bei sveikatingumo procedūroms. Ir būkite atidesni nuojautoms – nedarykite to, ko nesinori.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą