Tai - emociškai sunkokas metas

Emociškai sunkokas metas, vis dėlto neblogas bendrauti, keistis informacija. Tai palankus metas imtis senų, nepavykusių ar atidėtų darbų. Ne laikas ir avantiūroms, naujų darbų pradžiai, svarbiems susitikimams, susitarimams, dokumentams tvirtinti. Apribojimai, stabdžiai, įvairūs kliuviniai šiandien neišvengiami.

Būkite atidesni, atsargesni dirbdami su dokumentais, analizuodami naują informaciją. Tiesa, galite rasti nemažai naudos pamirštuose dalykuose. Apskritai tai gera proga pasigilinti į senas paslaptis, mėginti prisiminti pamirštus dalykus, įsipareigojimus ar žmones. Neatsisakykite pasišnekėti su seniai matytais asmenimis ar padėti nepažįstamiesiems. Pasistenkite grąžinti skolą. Nepatartina vykti į keliones. Kad ir kuo užsiimtumėte, verta labiau įsiklausyti į intuiciją, atidžiau pasigilinti į užuominas, konfidencialią informaciją, o esamas problemas spręsti, kaip lieps įkvėpimas. Stenkitės susitaikyti su aplinkiniais, artimaisiais, draugais – tai gera diena atsiprašyti. Būkite atviri ir atkaklūs. Didesnė automobilių avarijų tikimybė dėl išsiblaškymo, neatidumo. Šįryt 9 val. 41 min. Marsas įeis į Skorpiono ženklą ir juo judės iki kitų metų sausio 3 d. Kai Marsas Skorpione, tinkamas laikas seniai planuotoms permainoms įgyvendinti. Pakaks ryžto, valios, tvirtumo. Kita vertus, taps aktyvesni asmenys, įpratę kitus išnaudoti tiek morališkai, emociškai, tiek ekonomiškai.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai sapnuoti valgį, turtus, galvos apdangalus, bet blogai pinigus – nuostoliai, ginklus – išbandymai, nelaimės, mirusieji, kapinės – žlugę planai, katastrofos.

Blogas ženklas: jei lūžtų metaliniai instrumentai, jei paukštis jus paženklintų, jei po jumis sulūžtų kėdė ar lova, laiptai, sušlapti, sulyti.

Geras ženklas: jei indai sudužtų į smulkias šukes, rasti pamestą peilį (gerai jį paimti, o toje vietoje palikti monetą), įsipjauti, įsidurti – išsiskirsite su nereikalingais žmonėmis, neteksite jums nereikalingų daiktų, pinigų, rasti aštrų metalinį daiktą – netrukus jūsų priešai bus nugalėti.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis tinkamas senoms problemoms spręsti; palankūs pasteliniai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Dvilypis metas – norai bus dideli, tačiau rezultatai nekokie. Reikalai strigs – tai sunkoka diena, ypač nemalonus, net pavojingas vakaras. Vertėtų atidėti svarbius reikalus antrai savaitės pusei. Ir mažiau save kritikuokite – verčiau raskite progų pagirti: vargu ar aplinkiniai bus dosnūs komplimentų – nelaukite pagalbos ir supratimo iš šalies. Gresia nelabai malonūs pokalbiai – nesistenkite nieko jėga spausti.

Jautis (04 21–05 20). Aktyviai veiklai netinkamas laikas. Nešvaistykite jėgų kalboms, įtikinėjimams – tuščiai laiką sugaišite, o apčiuopiamų rezultatų nesulauksite. Mažiau žadėkite, venkite su aplinkiniais dalytis savo mintimis, jei nenorite ginčų, nusivylimų, apkalbų bei kitokių kliūčių. Nedirbkite pavojingų ar atsakingų darbų – vėliau teks perdaryti. Nepasirašinėkite svarbių dokumentų. Pasisaugokite vagysčių transporte, prekyvietėse. Atsargiau kelyje.

Dvyniai (05 21–06 21). Nusišypsokite, nurimkite. Dažniau nusileiskite artimiesiems, sutuoktiniui – jūsų nepasitenkinimas perdėtas. Šiuo metu esate kritiški, nepakantūs, dirglūs – gal verta pailsėti? Itin apdairūs būkite finansiniuose dalykuose. Nesitikėkite iš ko nors sulaukti pagalbos – ji, jei ir ateis, tai tuomet, kai jos nebereikės. Blogas laikas deryboms, susitarimams, sandoriams. Būkite taupesni, be reikalo neišlaidaukite.

Vėžys (06 22–07 22). Svarbiausia turėtų būti artimųjų norai, interesai. Pamąstykite, ar išties rūpinatės savo šeima, ar tai tik deklaracija? Įvykių neskubinkite, palengva viskas ims spręstis jūsų naudai. Beje, prasideda kompensacijos laikas, bus atlyginta už ankstesnius jūsų išgyvenimus, patirtus nusivylimus, išdavystes ar pralaimėjimą. Būkite pasiruošę netikėtumams – šiuo metu nepavyks visko apskaičiuoti, tiesa, viskas kuo puikiausiai baigsis.

Liūtas (07 23–08 22). Nepervertinkite savo sėkmės. Pasistenkite atsiriboti nuo tuščių rūpesčių ar svarbių reikalų, neprivalomo bendravimo. Beje, vienatvėje mintys taps aiškesnės, nuoseklesnės. Galbūt persvarstysite svarbų savo asmeninio gyvenimo faktą. Įvykių neskubinkite, ko nors naujo imtis nepatartina. Verčiau baikite senus darbus ir pasistenkite nereaguoti į jokias provokacijas.

Mergelė (08 23–09 22). Keistas laikas, kai neaišku, ko labiau saugotis – svetimų ar savęs? Jūsų pačių nuomonė irgi gali netikėtai pasikeisti – tai bus nenaudinga visiems. Labiau remkitės savo jėgomis. Partneriai, deja, gali išnykti (kartu ir jų įsipareigojimai) netinkamiausiu laiku, o šefas pamiršti duotą pažadą. Kol kas jums reikia tik laukti, neskubėti kirsti. Aiškinkitės nuostolių versle ar vagystės priežastis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Atėjo laikas sustoti, gerai apsižvalgyti ir viską įvertinti. Jau nebesiveržkite į priekį, nebūkite tikri dėl savo nuomonės teisingumo. Venkite didelės atsakomybės bei dalykinių konfliktų. Pasistenkite prisiderinti prie vadovo reikalavimų. Į gautus dalykinius pasiūlymus neskubėkite atsakyti – geriau tai atidėti penktadieniui.

Skorpionas (10 24–11 22). Marsas jau jūsų ženkle. Tai jums suteiks energijos, tapsite lyderiais. Būsite labiau įžvalgūs, drąsūs ir ryžtingi. Tiesa, kol kas neskubėkite priimti atsakingo sprendimo, juolab skelbti karo. Būsite linkę perlenkti lazdą, nors tai tik audra vandens stiklinėje. Pasistenkite niekam neprimesti savo nuomonės – galite išprovokuoti konfliktą. Jei turėsite vykti į kelionę, būkite atsargesni.

Šaulys (11 23–12 21). Pasitikėjimo savimi nestigs, tačiau ne viskas bus taip sklandu, kaip manote. Dairykitės povandeninių uolų. Neskubėkite. Prasideda sudėtingas metas, kai iš jūsų gali būti pareikalauta daugiau, nei galite duoti. Ieškokite sąjungininkų – rasite galinčių jums pagelbėti. Kita vertus, turite būti pasiruošę ir neigiamam atsakymui. Venkite atvirauti – netyčia galite išplepėti savo ar jums brangaus asmens paslaptį.

Ožiaragis (12 22–01 19). Būkite atidūs – galite susikompromituoti. Nepraraskite objektyvumo bei saiko. Tai pagelbės ne tik jums, bet ir aplinkiniams. Nepriimkite svarbių sprendimų – vėliau jie gali tapti nesėkmių priežastimi. Tikėtina, kad būsite pernelyg priekabūs bendraudami su sutuoktiniu. O jei teks kitus taikyti, guosti, atjausti, padėkite uoliai: taikdarystė jus pačius nuramins. Didelė netikėtų nesėkmių, konfliktų, traumų, avarijų tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Koncentruokitės. Kuo planingiau veikite, atsiribokite nuo nereikalingų darbų. Stenkitės nepervargti ir dėl smulkmenų nesinervinti. Ieškokite sąjungininkų, pagalbininkų. Didesnė mažų klaidų, netikslumų dirbant, nesusipratimų su kolegomis tikimybė. Pasistenkite nesuirzti dėl netikėtų nesklandumų darbe ar nesusipykti su savo pora dėl menkniekio – pernelyg gerai pastebėsite įvairius artimų žmonių „nusižengimus“.

Žuvys (02 19–03 20). Nepervertinkite savo jėgų darbe. Niekur neskubėkite. Mažiau rizikuokite, nesitikėkite, kad praslysite. Jokių avantiūrų. Beje, nesistenkite kam nors paaiškinti savo norų, ketinimų, jausmų – tikriausiai apsiriksite ir mėgindami suprasti, ant ko iš tiesų pykstate. Nebūkite patiklūs ir neklausykite visų nuomonių bei patarimų. Labiau pasaugokite sveikatą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą