Nuotraukos autorius: 123rf

Gana slegiantis metas, tačiau sėkmingas

Gana slegiantis metas, tačiau sėkmingas – atlikti darbai duos naudos ir suteiks pasitenkinimą. Vertėtų imtis ko nors sudėtingo, sunkaus, to, kas paprastai nesiseka, tačiau nepalankios avantiūros, netinka pradėti naujų darbų. Aplinkybės vienaip ar kitaip vers atsigręžti atgal, grįžti prie nebaigto ir nelabai malonaus reikalo.

Gilinkitės į neaiškius, nesuprantamus dalykus veikloje, piniginiuose reikaluose, asmeniniuose santykiuose, tvarkykite konfidencialius reikalus. Gerai jausite trūkumus, nesunkiai aptiksite klaidas, rasite darbo broką. Puiki proga ieškoti nuostolių priežasties, taip pat alternatyvaus uždarbio šaltinio – išvysite tai, ko anksčiau nematėte. Tvirtinami dokumentai turi būti gerai parengti. Šiandien neblogas laikas draudimo reikalams tvarkyti. Tinka pirkti akmenis amuletus, talismanus, taip pat antikvarinius baldus, papuošalus, namų apyvokos daiktus. Galima rinkti vardą, pavadinimą. Vakare nepalanku vartoti svaigalų.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį buvo reikšmingi tiems, kurie kelyje, kurie nenakvojo namie, taip pat aktoriams. Šios nakties sapnai atskleidžia asmenines galimybes, profesinę potenciją, taip pat intrigas veikloje. Išvystos detalės itin reikšmingos – padės rasti teisingą būdą dabartinėms problemoms įveikti. Gerai buvo regėti dangų, žvaigždes, vaivorykštę, būti nuogam. Deganti žvakė, lampada – svarbus profesinis įvykis. Būti su storu pilvu – pinigai, pelnas. Blogai būti liesam – nuostoliai. Vandenį matyti – apkalbos, įvairius drabužius matuotis – vienu metu gali tekti užsiimti priešingais darbais, todėl išseksite, veidrodį sudaužyti – žlugimas, katastrofa.

Blogas ženklas: jei į akis kas nors įkristų, bato kulniukas nulūžtų, žemėmis apibertų, purvu išsitepti, paukščio klyksmas virš galvos, jei šukos sulūžtų, namuose kanalizacija užsikimštų, langas, veidrodis sudužtų, apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje kas nors pašauktų, virš galvos debesys išsisklaidytų.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis palankus susitikimams, kelionėms, dovanoms pirkti, sekmadienis puikus susitikti su senais draugais, šeimos šventėms.

Avinas (03 21–04 20). Svarbų susitikimą, pokalbį atidėkite kitai savaitei, o šiandien daugiau laiko skirkite vidaus problemoms spręsti darbe bei namuose. Pasistenkite kuo ramiau ir paprasčiau praleisti šią dieną. Siekite santarvės su vadovybe ir tėvais – tai metas, kai jie ateis į pagalbą. Verta baigti anksčiau pradėtus darbus, grąžinti skolą. Prisiminkite savo pažadus artimiesiems – būtų puiku, jei dalykinius reikalus atidėtumėte ir užsiimtumėte šeima.

Jautis (04 21–05 20). Geras laikas – viskas krypsta jums palankia linkme. Neišsigąskite kliūčių, šiandien jos tikrai įveikiamos. Na, o bendraudami labiau apgalvokite pažadus. Neskubėkite patarinėti, pamąstykite apie atsakomybę, kurią prisiimate, – šiuo metu būsite pernelyg optimistiški ir nepakankamai įžvalgūs. Tinka namams pirkti ilgai naudojamus daiktus. Vakare palanku susitikti su senais draugais.

Dvyniai (05 21–06 21). Imkitės reikalo tik tuo atveju, jei neabejojate sėkme, jei jums neteks kovoti. Priešingu atveju verta sumanymą atidėti. Gerai spręsti pinigines, turto problemas. Jei iškilusi dalybų grėsmė šeimoje ar negalite apsispręsti dėl brangaus pirkinio, tai verta aptarti antrą dienos pusę, tik nekritikuojant kito nuomonės. Šiandien itin palanku pasirūpinti šventinėmis dovanomis.

Vėžys (06 22–07 22). Per didelis pasitikėjimas, atvirumas pakenks. Venkite kitus kritikuoti. Neieškokite pagalbininkų – dabar esate pakankamai stiprūs, kad vieni įveiktumėte sunkumus darbe ir namuose. Tam tikras lūžis įvyks, bet stenkitės neužbėgti įvykiams už akių. Tiktų tvarkyti skubius, neatidėliotinus reikalus – būsite tvirti.

Liūtas (07 23–08 22). Nepraraskite optimizmo – šiuo metu esate tikrai stiprūs, tad įveiksite esamas kliūtis. Tiesa, nevisiškai palankus metas imtis atvirų, ryžtingų veiksmų. Ruoškite dirvą būsimiems žygiams – jūsų laukia sėkmingos dienos. Labiau pasikliaukite intuicija, taip pat savieiga – savaime reikalai tvarkysis geriau, nei jums viską planuojant, organizuojant. Gera proga ieškoti dingusių daiktų.

Mergelė (08 23–09 22). Geras laikas ką nors perdaryti, keisti – tai bus laimingų permainų pradžia. Šiandien gerai apmąstyti, kaip labiau racionalizuoti darbą, kad mažiau pavargtumėte. Beje, tinkamas laikas konfidencialiems susitikimams bei susitarimams. Galite gauti patarimą, pasiūlymą, kuris padės atskleisti dar nepanaudotus jūsų asmenybės bei jus supančių žmonių rezervus. Vakaras palankus bičiuliškiems susitikimams, švęsti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Atsivers paslėpti dalykai, išvysite, kas slėpta, suvoksite, kur meluota, kur patys klydote, o kur aplinkinių neišmanymas (ar neatsakingumas) kaltas. Šiandien nereikės jokių patarėjų – reikalo esmę perprasite geriau už kitus. Ir nesivadovaukite bendromis nuostatomis, ieškokite individualaus, originalaus kelio. Beje, atkaklumu nemažai laimėsite, tad būkite užsispyrę.

Skorpionas (10 24–11 22). Elgsitės išties išmintingai – tai jums padės atsiriboti nuo nuodingų minčių ir žmonių, tad ir reikalai pajudės reikalinga linkme be jokių ypatingų asmeninių pastangų. Dabar atgaunate seną gerą formą ir vėl esate pasiruošę žygdarbiams. Planuokite ateitį, ruoškite erdvę būsimai veiklai. Tinkama proga susitikti su svarbiais žmonėmis – galite sulaukti įtakingo asmens užtarimo, pagalbos.

Šaulys (11 23–12 21). Intuicija sustiprės – jausite ir nutuoksite daugiau nei aplinkiniai. Tik dėl nieko nesijaudinkite – nerimas gali būti perdėtas. Kita vertus, nereikėtų daryti nieko, ko nesinori. Spręskite susikaupusias problemas, bet jei kas nors strigs, galite drąsiai atidėti savaitgaliui ar pirmadieniui. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su mokesčiais, skolomis, paveldėjimu, nuoma.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pasistenkite kuo taikiau praleisti šią dieną – tai laikas, kai galite įgyti ne tik puikių sąjungininkų, bet ir slaptų priešų, įtakingų konkurentų. Diena palanki deryboms, susitikimams su potencialiais partneriais. Gauti pasiūlymai gali būti naudingi, ir tai geras laikas ilgalaikiams susitarimams. Nedirbkite sunkių darbų (bent jau vieni jų nesiimkite). Daugiau laiko bei dėmesio skirkite savo porai.

Vandenis (01 20–02 18). Diena palanki bet kokiems reikalams tvarkyti. Tiesa, taupykite jėgas bei laiką. Venkite nereikalingo bendravimo – išeikvosite nemažai jėgų. Ieškokite ankstesnių klaidų darbe ir jas taisykite, analizuokite savo dalykinius santykius. Pasistenkite įvykdyti senus pažadus, atlikti anksčiau užmestus darbus. Gerai tvarkyti dokumentus, rankraščius, knygas. Geras laikas iškrovos dietai.

Žuvys (02 19–03 20). Nors sunkus metas Žuvims tęsiasi, vis dėlto ši diena palankesnė nei vakarykštė. Turite progą kai ką pakeisti į gera, išspręsti susikaupusias problemas. Tai daug kam bus sėkmingas laikas, tik į avantiūras nesivelkite ir neapgalvotai nesigriebkite siūlomų dalykų – tai gali būti žingsnis į priekį, bet du atgal. Jei kas nors per šiandieną nepavyks, atidėkite rytdienai. Daugiau dėmesio skirkite vaikams.

lrytas.lt informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą