Nuotraukos autorius: 123rf

Antradienis tinkamas susikaupusiems reikalams tvarkyti

Antradienis tinkamas susikaupusiems reikalams tvarkyti – geras įvairiems susitikimams, susitarimams, dokumentams tvirtinti. Palankus kelionėms.

Naujųjų metų šventimas išpuola išskirtiniu laiku – tai metas tarp dviejų užtemimų: Saulės gruodžio 26 d. ir Mėnulio sausio 10 d. Tad svarbu būti ramiems, taikiems ir saikingiems. Naujųjų metų sutikimui bus svarbi šeimyniška aplinka. Tiems, kurie turi darbo užmojų, nori sėkmingų veiklai metų, geriausia sutikti pirmajame pastato aukšte ar tiesiog būti ant žemės – kalnai, viršutiniai namo aukštai tinkami nebent tiems, kurie nori poilsio, ramybės ir nesiruošia daug dirbti. Taip pat sėkmę lems kaimo sodybos, palanki vieta ir jūros arba vandenyno krantas. Geras ženklas – sutikti Naujuosius metus su tėvais, seneliais. Laimingos spalvos sutinkant metus bus balta, sidabrinė, mėlyna – jomis palanku ir patiems puoštis, ir namus bei vaišių stalą dekoruoti. Palankiausi akmenys – baltieji perlai, Mėnulio akmuo, suakmenėjusi kriauklė, gagatas, ametistas, fluoritas. Patartina puoštis sidabru ir naudoti sidabrinius stalo įrankius. Puiku, jei patalpoje, kurioje švęsite, bus įrengtas vandens fontanėlis. Tinkamiausi tradiciniai, šeimoje pamėgti patiekalai. Norėtųsi priminti, kad sausio 1 d. nėra Naujieji metai pagal Rytų kalendorių, tad dar neskubinkime agresyviosios Žiurkės: tegu ji ramiai miega savo urvelyje! Kol kas pasidžiaukime dosniąja, geraširdiška, ramiąja Kiaule.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį buvo pranašiški. Vanduo – sėkmė, pinigai, apdovanojimai; dangus, skraidyti danguje – sveikata; drabužiai, juos matuotis – kelionė, geros permainos, tačiau žvėrys – nelaimė; šunį glostyti – draugo, artimo žmogaus išdavystė; katė – vagystė, apgaulė, paukščiai – bloga žinia; blogai buvo regėti kraują, ką nors sapne laužyti, mušti, plėšyti, draskyti.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti (indą, langą, veidrodį, vazą ir pan.), jei akmuo iš žiedo iškristų, jei sugestų laikrodis, svarstyklės, jei laikrodis sustotų, jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis.

Geras ženklas: rasti virvutę, ypač su kilpa, pasagą, žiedą su akmeniu.

Avinas (03 21–04 20). Šis šventinis antradienis – visiškos ramybės metas, tad venkite gausaus bendravimo, susitikimų su nemaloniomis personomis, kaip ir sunkių, nemalonių darbų. Nepersišvęskite – tai jus itin išvargins...

Jautis (04 21–05 20). Nieko neplanuokite, mažiau pasikliaukite aplinkiniais – viskas gali susiklostyti kiek kitaip, nei tikėsitės. Vis dėlto šventės padovanos daug džiugių susitikimų su bičiuliais!

Dvyniai (05 21–06 21). Šventės bus puikios, jei neprarasite kantrybės bendraudami su artimaisiais, ypač su tėvais, ar kategoriškai nusiteikusiu giminaičiu, bičiuliu, taip pat vairuodami automobilį.

Vėžys (06 22–07 22). Jūsų ramybė ir išmintis padės artimiesiems, jūsų bičiuliams jaustis saugiai ir maloniai. Jūs išties žinosite, kam ko reikia, ir mokėsite pasirūpinti, kad visiems visko pakaktų.

Liūtas (07 23–08 22). Gana sudėtingos dienos, tad verta pasistengti bent jau malonesnę aplinką sau susikurti, bendrauti tik su tais, kuriuos iš tiesų mėgstate. Priešingu atveju jums bus sunku įveikti išaugusią įtampą.

Mergelė (08 23–09 22). Venkite kraštutinumų ir nesiginčykite su antrąja puse.

Svarstyklės (09 23–10 23). Per šias šventes bus svarbiausia išmokti pasitenkinti mažu – džiaugsmas ateis per mažus, beveik nereikšmingus dalykus. Beje, ruošdamiesi švęsti galite persistengti ir persidirbti – neužsikraukite visų naujamečių rūpesčių, nes greitai pervargsite ir sunegaluosite.

Skorpionas (10 24–11 22). Net tokiu neramiu laiku tarp dviejų užtemimų jūsų nuotaikos bus pavyzdinės! Bet tai nereiškia, kad kiti taip pat šauniai jausis. Labiau pasaugokite vaikus, venkite ginčų su mylimu žmogumi ir būkite atlaidesni artimiesiems, kad dėl pasirengimo šventei nekiltų įtampos namie.

Šaulys (11 23–12 21). Per šventes geriausiai jausitės su artimaisiais savo namuose – labiau pasidžiaukite šeima, vaikais, būkite dėmesingesni tėvams. Beje, verta griežčiau apgalvoti, ką kviesitės į namus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Džiugios dienos, malonūs susitikimai. Vis dėlto geriau jausitės toliau nuo svetimų ir gausių kompanijų.

Vandenis (01 20–02 18). Minimalizmas per Naujuosius metus bus kokybiško šventimo garantas. Tiesa, sutuoktinio, artimųjų atžvilgiu būkite maksimaliai atidūs, malonūs...

Žuvys (02 19–03 20). Pakilimo metas. Būsite energingi, atrodysite įspūdingai. Būtent jūs vadovausite paradui per šias šventes, tad gali tekti už viską atsakyti...

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą