Nuotraukos autorius: 123rf

Antradienis – tokia diena, kai prasminga pažvelgti į praeitį

Antradienis – tokia diena, kai prasminga pažvelgti į praeitį: verta pagalvoti apie ankstesnius darbus, įvertinti santykius su aplinkiniais. Norime ar ne, bet būsime priversti suvokti savo klaidas (ypač pasikartojančias), susikurti apsaugą, kad nuolat neliptume ant to paties grėblio. Bus gera proga taisyti tiek veiklos, tiek bendravimo klaidas – atsiprašykite, taikykitės. Diena netinkama imtis ko nors naujo – baikite senus darbus, apibendrinkite nueitą kelią, atsirinkite, kas nereikalinga. Tinkamas metas išnešti senus daiktus, nereikalingus drabužius. Antradienį stenkitės daugiau laiko praleisti su savais, svetimų venkite. Tinkamas laikas juvenalinėms praktikoms. Palankios iškrovos dietos, tai geriausias laikas šį mėnesį badauti. Ir būkite šviesoje – tamsios patalpos nepalankios (gerai ir miegoti įsižiebus švieselę). Netinka vykti į tolimas keliones. Gera proga pirkti laikrodžius, veidrodžius, brangakmenius, paukščius. Dera prisiminti, pagerbti mirusiuosius.

Iš pirmadienio į antradienį svarbesni buvo nespalvoti sapnai. Parašyti ar išgirsti žodžiai, skaičiai lemtingi. Gerai, jei regėjote naujas, švarias, nesuplėšytas knygas, jei jus vardu pašaukė. Bet degančios knygos bei laiškai ar tiesiog gaisras – jums gresia nemalonumai, galite rimtai suklysti. Duris atverti – naujos pažintys. Bėgti, važiuoti – saugokitės vagysčių, apgaulių.

Blogas ženklas: jei užgestų be priežasties šviesa, ugnis, sudužtų veidrodis ar stiklinis daiktas – konfliktai su artimaisiais, jei laikrodis sudužtų – jums gresia nelaimė, jei akmuo iš žiedo iškristų – apsaugos praradimas.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negero etapo pabaiga, pamesti sagą, jei drabužis įplyštų – išsivaduosite iš negerų ryšių, nugalėsite kliūtis.

Avinas (03 21–04 20). Dirbkite neskubėdami, susikaupę, nesiimkite jums nežinomų ar menkai žinomų dalykų. Labiau pasaugokite sveikatą. Būkite atidesni maisto kokybei. Diena apskritai palanki iškrovos dietai.

Jautis (04 21–05 20). Puikios dienos, nors tuo esate nelinkę tikėti. Laukia džiugios permainos, sėkmė ir tvarkant reikalus, ir jausmų srityje, malonios staigmenos iš vaikų. Tiesa, antradienį verta labiau koncentruotis į namus, šeimą, vaikų reikalus.

Dvyniai (05 21–06 21). Nors artimieji atims gana daug jėgų ir laiko, nesikrimskite – tegu tai bus jūsų atsidavimo šeimai įrodymas. Pasistenkite pirmiausia būti geri saviems, o ne svetimiems. Reikalai, kuriuos dabar tvarkote, neduos greitų vaisių, tačiau pasiekimai bus ilgalaikiai.

Vėžys (06 22–07 22). Atsitiktinumas bus laimingas – tai gali būti netikėtas susitikimas, pažintis, nelauktas skambutis ar žinia. Tad būkite dėmesingi dalykams, kuriuos išgirsite, sužinosite, pajusite, suprasite, ir jūsų gyvenimas gali pakrypti naudinga linkme. Tiesa, antradienis nepalankus įsipareigojimams dalykinėje srityje, atidėkite tai trečiadieniui.

Liūtas (07 23–08 22). Reikalus tvarkykite neskubėdami. Labiau pasaugokite pinigus, taip pat darną su antrąja puse. Antradienis netinkamas rizikuoti pinigais, tiesa, diena nebloga labdarai.

Mergelė (08 23–09 22). Itin svarbus jūsų ateičiai bus antradienis, kai labai reikšminga asmeninė iniciatyva, kai derėtų pareikšti savo valią. Idealus laikas tam – iki 9 val. 30 min. arba nuo 15 val. iki pat vėlumos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienis pasyvus metas – likite nuošalyje, venkite nereikalingo bendravimo, daugiau laiko praleiskite namuose. Ne laikas ir svarbiems įsipareigojimams – vargu ar ištesėsite žodį.

Skorpionas (10 24–11 22). Bet kokioje situacijoje labiau pasikliaukite savieiga, nesistenkite aplenkti įvykių – viskam savas laikas.

Šaulys (11 23–12 21). Nors spaus darbai, antradienį skirkite susikaupusiems šeimos rūpesčiams.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jūsų įtaka aplinkiniams sparčiai augs, jus pastebės ir vertins svarbūs, įtakingi asmenys. Sulauksite dosnių komplimentų, šaunių įvertinimų. Antradienį pavyks rasti būdų santykiams tiek darbe, tiek namuose harmonizuoti.

Vandenis (01 20–02 18). Nors dabar slegiantis laikas iki gimtadienio, pamirškite nerimą, negeras nuojautas ir kasdienius rūpesčius. Nepasitikėjimas savo likimu (taip pat žmogumi, kurį mylite), įtarumas pakenks pirmiausia jums patiems. Dabar svarbu likti dosniems, tiesa, ne švaistūnams.

Žuvys (02 19–03 20). Bet kokioje situacijoje pasikliaukite savieiga. Nederėtų skubėti demonstruoti savarankiškumo, taip pat galios, įtakos – viskas gali išeiti kiek kitaip. Stiprinkite bendradarbiavimo ryšius ir atidžiau, nuoširdžiau reaguokite į antrosios pusės skundus, prašymus. Nuoširdumas ir išaugęs aplinkinių dėmesys jums suteiks naujų jėgų bei optimizmo.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą