Nuotraukos autorius: 123rf

Ketvirtadienio diena bus sunki moterims

Ketvirtadienis gana apgaulingas – situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų. Iš esmės viskas bus tikrai puiku, deja (o gal kaip tik gerai!), tam tikri neesminiai, laikini nesklandumai, jei tik ko nors konkrečiai imsitės, gali ne tik užtemdyti gražias perspektyvas, bet ir laikinai sustabdyti geros idėjos, naudingo projekto įgyvendinimą. Todėl šiandien naudingiausia pasitenkinti teorinėmis užduotimis ir nemėginti imtis konkrečių veiksmų. Naujiems darbams pradėti, pinigams investuoti, vertingiems daiktams, juvelyriniams dirbiniams, meno kūriniams įsigyti, taip pat svarbiems dalykiniams susitikimams bei susitarimams netinkamas laikas. Taps problemiška rasti bendrą (ir apskritai teisingą) sprendimą, ypač tvarkant piniginius reikalus. Diena bus sunki moterims – joms nereikėtų tvarkyti jokių atsakingų reikalų – nei asmeninių, nei dalykinių. Šis laikas gali būti sudėtingas jautriems, emocingiems asmenims, nepalankus įsimylėjusiesiems – bus įtarinėjama, pavyduliaujama. Reikėtų pasisaugoti apgaulių, vagysčių. Merkurijus 20 val. 32 min. įeis į Vandenio ženklą ir juo judės iki vasario 3 d. Kai Merkurijus juda Vandeniu, mąstymas tampa paradoksalesnis (bet griežtai logiškas), elgesio, bendravimo stilius ekstravagantiškas. Kyla originalių sumanymų, avangardinių idėjų. Stiprėja poreikis rasti tikrų draugų, bendraminčių. Nors bendravimas aktyvėja, tuo pat metu įgyjama ir daugiau savarankiškumo, vidinės nepriklausomybės. Puikus metas intelektualiai veiklai, palanku studijuoti astrologinę, okultinę literatūrą. Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti šventes, puotas, pramogas. Kuo sapnas džiugesnis – tuo geriau.

Blogas ženklas: rasti pinigų ar metalinių daiktų (geriau jų neimti), savaiminis užsidegimas, jei raktas sulūžtų ar jį pamesti, jei namuose plyštų užuolaidos, staltiesės, jei skėtis sulūžtų, jei juodas katinas kelią perbėgtų.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje kas nors pašauktų, jei išeinant iš namų vėjas pūstų iš šono.

Avinas (03 21–04 20). Šių dienų sėkmę lems partneriški, draugiški santykiai, tad stenkitės girdėti ir pritarti (ne tik svetimiems, bet ir saviems). Nerizikuokite tvarkydami piniginius, turto reikalus ketvirtadienį, būkite atidesni su dokumentais, labiau filtruokite informaciją penktadienį. Beje, šiuo metu gali tekti sužinoti, kas tikrieji jūsų draugai. Ne laikas su sutuoktiniu aiškintis šeimos išlaidas ketvirtadienį.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienis kritinis, ieškokite senų klaidų, būkite pagarbūs kritikai. Taikykitės su tais, su kuriais susipykote darbo reikalais, – ar tai būtų kolega, ar klientas, ar šefas. Bus svarbu nepersidirbti, dažniau ilsėtis. Ypač ketvirtadienį būkite atidesni maisto kokybei – grėsmė apsinuodyti.

Dvyniai (05 21–06 21). Neblogas metas, tačiau avantiūros bei kitokie rizikingi veiksmai turi būti apgalvoti. Ypač ketvirtadienį jus bus lengva suklaidinti piniginiuose ir turto reikaluose. Stenkitės nebūti patiklūs – vargu ar naudinga tai, kas jums siūloma. Būkite atlaidesni mylimam žmogui – tai sustiprins abipusį supratimą.

Vėžys (06 22–07 22). Niekur neskubėkite, mažiau jaudinkitės, savieiga dabar – pats teisingiausias sprendimas. Iniciatyvos reikšti nepatartina, labiau pasikliaukite partnerių nuomone bei sprendimais. Ir apskritai savaime viskas susitvarkys geriau, nei jūs patys įstengtumėte.

Liūtas (07 23–08 22). Nebus lengva bendrauti su tais, kurių nemėgstate (ypač ketvirtadienį) – galite neiškentę visą teisybę į akis išrėžti (nors giliai viduje ir norėsite likti santūrūs ir diplomatiški).

Mergelė (08 23–09 22). Nestabilus laikas, kai sėkmė, nauda eina lygiagrečiai su problemomis ir net nuostoliais. Tiesa, jie bus mažesni nei laimėjimai. Vis dėlto, jei labai remsitės partnerių nuomone (ketvirtadienį itin), o ne savo galva vadovausitės, vėliau teks gailėtis. Būkite atsargesni, apdairesni skolindami, investuodami pinigus (ketvirtadienis tam visai netinkamas).

Svarstyklės (09 23–10 23). Sudėtingas metas, kupinas iššūkių, provokacijų, – gali tekti pakovoti už save, iš naujo įrodinėti savo privalumus, protą bei sugebėjimus. Vis dėlto tikslas negali pateisinti priemonių. Jei elgsitės agresyviai, įgysite rimtų priešininkų.

Skorpionas (10 24–11 22). Spręskite savo problemas, niekam neleiskite į jas kištis ir neprisiimkite svetimų. Vertėtų pasisaugoti konkurentų pavydo, keršto – tiek dalykiniuose, tiek asmeniniuose reikaluose.

Šaulys (11 23–12 21). Galima netikėta seno draugo pagalba. Tačiau nepamirškite, kad neapgalvotu žodžiu, nepasitikėjimu galite ir sugadinti gerus santykius darbe bei namie, taip pat su mylimu asmeniu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jausitės stiprūs, tad galite pervertinti savo realias galimybes. Nors jūsų padėtis objektyviai dabar itin stipri, pakaks smulkių nenumatytų kliuvinių, kurie gali pakišti koją einant į didelį tikslą.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis daug kuo nepalankus, ypač jei mėginsite spręsti finansines problemas (nieko nepešite ir tądien aiškindamiesi meilės santykius). Pasistenkite likti ramūs, tuomet įžvelgsite giliąsias įvykių priežastis ir galėsite teisingai numatyti ilgalaikes dabartinių įvykių pasekmes.

Žuvys (02 19–03 20). Itin nepalankus ketvirtadienis. Tai netikęs laikas finansiniams reikalams tvarkyti, romantiškiems pasimatymams bei pažintims. Tiesa, geras metas labdarai.


lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą