Nuotraukos autorius: 123rf

Antradienis tinkamas aktyviai veiklai

Antradienis tinkamas aktyviai veiklai – verta imtis sunkių, sudėtingų darbų, kuriems reikia didelės dėmesio koncentracijos ir aplinkinių pagalbos. Bus svarbu bendrauti, siekti sąjungos. Drąsiai kvieskitės talkininkus, bendrai spręskite iškilusias problemas – vieni rimtų darbų nesiimkite, sudėtingų problemų nespręskite. Bus palanku tvarkyti piniginius, turto reikalus, tvirtinti sandorius, užmegzti bendradarbiavimą, pradėti veiklą naujoje darbovietėje, aiškintis teisybę, kovoti už teisųjį reikalą, imtis bylinėjimosi. Tai sėkmingas laikas mokslo reikalams tvarkyti – palanku pasirašyti bet kokius su tuo susijusius dokumentus. Netiks skolinti pinigų. Gerai kraustytis į naują gyvenamąją vietą. Diena tinkama naikinti parazitus (tarakonus, blusas, muses, peles, žiurkes ir pan.). Iki 12 val. aktyvesnis metas, tinkamas skubiems reikalams tvarkyti. Beje, derėtų imtis tik to, ką galite iš karto užbaigti. Vėliau gana pasyvus metas. Tiesa, laikas tarp 12 val. ir 14 val. nepalankus svarbiems susitikimams ir susitarimams, įvairiems įsipareigojimams. Antradienis gali padėti apsispręsti dvejojantiems – tinkama proga mesti burtus ties savo namų slenksčiu. Senovės Persijoje būdavo daroma taip: išėjus į lauką būdavo metamas burtas (moneta, kauliukas ir pan.) atgal per savo namų slenkstį (prieš tai nusprendus, kuri pusė ką reiškia). Iš pirmadienio į antradienį sapnai buvo svarbesni moterims. Gerai buvo regėti kovą, ginklus, kirvį, peilį, kraują – tai neišvengiama kova gyvenime, tačiau pergalinga.

Blogas ženklas: jei šukos sulūžtų, daug plaukų išsipeštų, jei plaukai į kaltūną susiveltų, jei siūlai mazgytųsi, negalėtumėte siūlo į adatą įverti, rasti lėlę be galvos ar atskirai nutrauktą galvą, veidrodį sudaužyti, jei laikrodis imtų vėluoti ar sustotų, susižeisti iki kraujo, jei dantenos imtų kraujuoti.

Geras ženklas: rasti kokį nors blizgantį daiktą – laukia sėkmė, dovanos; jei netyčia virš jūsų šviesa įsižiebtų –sveikatos sustiprėjimas.

Avinas (03 21– 04 20). Galite apie save sužinoti svarbių, reikalingų dalykų. Antradienis geras dalykiniams susitikimams bei susitarimams, veiklai, dokumentams tvarkyti, darbams sisteminti. Aplinkiniai noriai su jumis bendraus, sieks padėti, kartu veikti. Galite įgyti puikių draugų, padėjėjų.

Jautis (04 21–05 20). Būsite kupini įkvėpimo, geriausių nuojautų, meilės. Tinkamas laikas antradienį spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius, nekilnojamojo turto reikalus. Galimi netikėti sėkmingi radiniai ar laimėjimai.

Dvyniai (05 21– 06 21). Antradienį viskas jūsų rankose – tik panorėkite, ir jūsų norai išsipildys. Dabar reikia veikti. Tinka priimti svarbius sprendimus, susijusius su veikla, šeima, gyvenamąja vieta (galbūt suvoksite, kad reikia viską keisti, kraustytis kitur).

Vėžys (06 22–07 22). Niekur nesiveržkite, pajuskite, ką jums diktuoja gyvenimas. Lemtingi susitikimai, lemtingi išgirsti žodžiai, gauti pasiūlymai, patarimai antradienį. Imsite daug ką suprasti ir matyti kitaip. Veikti neskubėkite – neišgyvenkite, jei šiandien ko nors nespėsite. Galimas slaptas romantiškas nuotykis.

Liūtas (07 23–08 22). Mažiau planuokite – patys geriausi dalykai ateis savaime. Tik atsiverkite džiaugsmui, gyvenimui ir būkite dosnūs (sau irgi) – laukia geros permainos.

Mergelė (08 23–09 22). Ne taip viskas blogai, kaip atrodo. Įsitikinsite, jog nėra to blogo, kad neišeitų į gera. Galimi naudingi pokyčiai karjeroje dėl jums nežinomų priežasčių ar padedant slaptiems užtarėjams (tiesa, jei negimėte paskutinėmis ženklo dienomis).

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienis – sėkminga diena: netikėtai gali išsipildyti sena svajonė ar ateiti nuoširdi pagalba, patarimas. Šios dienos pamokymai, dalykiniai pasiūlymai itin vertingi. Svarbūs bus ir susitikimai, pokalbiai su užsieniečiais, dvasininkais.

Skorpionas (10 24–11 22). Jei šiandien netyčia su kuo nors susipažinsite, tai gali virsti tikra bičiulyste. Pagelbės tikri draugai – padės teisingai apsispręsti svarbiu klausimu. Pagaliau pavyks įveikti vidinę krizę, rasti išeitį sprendžiant dalykinius ir finansinius reikalus.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį rinkitės dalykinius partnerius, aptarinėkite su dabartiniais veiklos plėtimo perspektyvas. Tai puikus laikas svarbiems susitikimams su užsieniečiais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį vertėtų tvarkyti tarnybos reikalus, o neturintiems darbo gali netikėtai nusišypsoti laimė, ypač per užsieniečius. Tinka pasirašyti ilgalaikes darbo sutartis.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienis – džiaugsmo, kūrybinės sėkmės, taip pat meilės diena. Kad ir ko imsitės, tai suteiks pasitenkinimą, duos naudos. Daugiau bendraukite su vaikais, imkitės ko nors bendrai nuveikti.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį sėkmė lydės tik tuo atveju, jei niekur nesiveršite ir labiau įsiklausysite į sutuoktinio nuomonę, paisysite šeimos interesų. Tad būkite kuklesni, kantresni, siekite prisiderinti, pirmi nusileisti. Geras laikas tvarkyti reikalus, susijusius su tarnyba, nekilnojamuoju turtu, žeme, investicijomis.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą