Nuotraukos autorius: 123rf

Ketvirtadienis – bene sėkmingiausia šios savaitės diena

Ketvirtadienis – bene sėkmingiausia šios savaitės diena, puikiai tinkama užsiimti svarbiais reikalais. Tai intensyvių pastangų metas, kai negalima tinginiauti, būti silpnam, pavargusiam, taip pat nuo kitų atsiskyrusiam, mat diena siejama su kolektyvinėmis pastangomis. Dabar reikia sutelkti visas jėgas, sugebėjimus, taip pat draugų, kolegų, partnerių energiją. Nederėtų ketvirtadienį prieštarauti bendrai nuomonei, kolektyvo ar partnerių valiai. Asmeninius interesus reikėtų paaukoti dėl bendro reikalo tiek sprendžiant šeimos problemas, tiek profesines. Pasistenkite daugiau nuveikti – šios dienos triūsas į naudą. Puikus laikas atsakingiems susitikimams, susitarimams. Palanku tvarkyti finansinius reikalus. Kreipkitės su prašymais į įtakingus asmenis, siūlykite savo sumanymus, ieškokite rėmėjų, užtarėjų. Beje, ši diena tiems, kuriuos vargina pasirinkimo klausimas, gera mesti burtus. Tarkim, išėjus į lauką galima mesti monetą atgal per slenkstį – kas iškris, toks ir bus atsakymas į jūsų pasirinkimą (aišku, pirma turite apsispręsti, ką reikš herbas, o ką – moneta). Diena palanki seniems, nutrūkusiems ryšiams (ypač giminiškiems) atnaujinti. Ketvirtadienį 5 val. 8 min. Venera įėjo į Jaučio ženklą ir juo judės iki balandžio 3 d. Tai viena geriausių Veneros padėčių, nes ji – Jaučio šeimininkė. Kai Venera Jautyje, įsivyrauja žemiški vertinimo kriterijai, svarbūs tampa realūs, konkretūs džiaugsmai ir laimėjimai. Pakaks praktiškumo ir piniginiuose, turto reikaluose, ir jausmų srityje – tai sočiųjų romantika. Šiuo metu dažnai peršamasi ir tuokiamasi iš išskaičiavimo.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį reikšmingesni moterims. Jei jos regėjo kovą, mūšį ar ginklus, jų laukia ne tik tam tikra kova, bet ir pergalė, išaukštinimas.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti, jei laikrodis imtų vėluoti ar sustotų, jei šukos sulūžtų.

Geras ženklas: jei laikrodis imtų skubėti, rasti blizgantį metalinį daiktą ar veidrodžio šukę.

Avinas (03 21–04 20). Net jei esate kupini ryžto, nesiimkite žygdarbių, nedemonstruokite savo iniciatyvos ketvirtadienį. Tai palankus metas baldams įsigyti, pirkti nekilnojamąjį turtą, kraustytis į naują gyvenamąją vietą ar tiesiog pradėti reikalingų gyvenamųjų ar darbo patalpų paieškas.

Jautis (04 21–05 20). Džiaukitės viskuo – viskas bylos apie jūsų šaunumą. Ketvirtadienį jūsų pastangos nebus bergždžios – pajusite konkrečius postūmius. Būkite itin dėmesingi užmegztoms pažintims, gautiems pasiūlymams, išgirstiems patarimams.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienis – konkrečių pasiekimų laikas. Jūsų svajonė gali išsipildyti. Puiki proga pristatyti savo darbus, veiklą visuomenei ar įtakingam asmeniui, palanki ir reklamai. Jums gali pasisekti sprendžiant finansines problemas.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį pajusite, kaip aukštai esate vertinami, – dabar galite drąsiai didžiuotis savo pasiekimais. Pasinaudokite proga pakreipti įvykius jums reikalinga linkme. Palanku aptarti su vadovybe jūsų perspektyvas. Gauti veiklos pasiūlymai bus naudingi. Galite įgyti puikų draugą.

Liūtas (07 23–08 22). Ko gero, neįtariate, kaip palankiai esate vertinami aplinkinių, savo vadovybės. Ketvirtadienis puikus prašyti konfidencialios paramos, užtarimo. Netikėtai jausmus gali atskleisti asmuo, seniai jus įsimylėjęs. Tai laikas, kai svečiuose, kelyje, toli nuo namų užsimezga romantiški santykiai.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį laukia netikėti pokyčiai, nelauktos naujienos. Ekspromtas lems sėkmę – mažiau planuokite, mokėkite greitai apsispręsti. Nauda, pripažinimas bus kiek kitokie, nei manėte, tačiau rezultatais liksite patenkinti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pakovokite už teisingumo atkūrimą ketvirtadienį. Tinkama proga svarbiam pokalbiui su šefu ar kitu aukštu valdininku, galinčiu pagelbėti ginant jūsų orumą, pažeistas teises. Galite įgyti įtakingų sąjungininkų.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį net nedidelės pastangos gali duoti puikių rezultatų, galite pelnyti pripažinimą tarp kolegų, visuomenėje. Jus labiau ims vertinti partneriai, šefas ir sutuoktinis. Galimi naudingi pasiūlymai bendradarbiauti.

Šaulys (11 23–12 21). Viskas kur kas geriau, nei jums atrodo, tiesiog esate pernelyg jautrūs. Nors jūs sėkme nelabai tikite, dabar jos padaugės. Ketvirtadienį spręstinos problemos, susijusios su mokesčiais, draudimu, alimentais, paveldėjimu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Mylimas žmogus, artimieji, sutuoktinis jus supras ir parems ketvirtadienį. Puikus laikas bendradarbiavimui užmegzti, seniems partneriškiems santykiams stiprinti. Vieni būsite silpni – tvarkykite svarbius reikalus trečio asmens padedami.

Vandenis (01 20–02 18). Jūsų triūsas nenuėjo veltui – atsiranda gerų pokyčių darbe. Patartina ketvirtadienį su vadovybe aptarti labiausiai rūpimus veiklos klausimus. Apgalvokite savo finansines perspektyvas.

Žuvys (02 19–03 20). Viskas bus taip, kaip jums reikia ir iš tiesų naudingiausia, – likimas rengia malonių netikėtumų. Nereikėtų mėginti patiems ką nors keisti ketvirtadienį – savaime viskas susitvarkys kuo puikiausiai. Tai nusiraminimo ir pasitenkinimo gyvenimu diena. Nusišypsokite!

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą