Nuotraukos autorius: 123rf

Diena netinkama imtis sunkių, sudėtingų užduočių

Pirmadienis iki vakaro gana sudėtingas, kai svarbu nepasiduoti emocijoms, likti ramiems, geranoriškiems. Diena netinkama imtis sunkių, sudėtingų užduočių. Būtina atida dirbant kompiuteriais, naudojantis elektros prietaisais. Nepatartina kurti planų. Džiugus ir pakilus pirmadienio vakaras – nuo 17 val. 42 min. prasidės ramybės, susitaikymo laikas, jį verta skirti tiems, su kuriais svarbu palaikyti pagarbius santykius.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį reiškia tik įspėjimą, tad geriausia nieko nesapnuoti.

Blogas ženklas: pasisavinti pamestą daiktą, grįžti namo ką nors užmiršus pasiimti.

Geras ženklas: ką nors pamesti, jei kišenė prakiurtų, paukščio plunksna ant galvos užkristų, gauti gėlių (ypač rožių be dyglių) dovanų, jei namuose gėlė pražystų.

Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus piniginiams ir turto, darbo reikalams tvarkyti; tinkamos spalvos – žydra, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienį ne viskas darbe susiklostys taip, kaip norėsite. Kad ir kuo užsiimsite, būkite atidesni – galimos klaidos, tikėtinos traumos.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis geras kūrybiniam darbui. Būkite tądien atidesni vaikams, jų skundams, pasakojimams apie draugus. Vakaras geras nuoširdžiam pokalbiui su mylimu žmogumi.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis netinkamas jokiems svarbiems reikalams tvarkyti.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienį pasisaugokite sukčių, melagių. Venkite ir patys ką nors žadėti, įsipareigoti. Vakaras bus svarbus – skirkite jį savo brangiausiems žmonėms.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienį tikėtinos kliūtys ir išlaidos, dėl to gali tekti keisti dienos planus. Geriau tai dienai nieko atsakingo neplanuoti.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienį neverta demonstruoti iniciatyvos, imtis ryžtingų veiksmų, kad ir kuo užsiimsite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis geras atsipalaiduoti, tad darbus geriausia atidėti antradieniui.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienį laukia netikėtumai – gali suirti planuotas susitikimas. Bet kokiu atveju diena nėra gera bendrauti, susitarimams. Būkite atsargesni kelyje – didesnė traumų tikimybė.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienį būkite atidesni darbe, nesiimkite nieko naujo ar sudėtingo, neeksperimentuokite. Ne laikas ir su vadovybe aptarti jūsų karjeros perspektyvas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis nepalankus kelionėms. Laukia tam tikri veiklos apribojimai. Beje, ne laikas ieškoti naujos darbo vietos ar susitikti su nauju darbdaviu.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis gana pavojingas – neįsivelkite į avantiūras, būkite atsargesni kelyje.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienį venkite įsipareigojimų – vargu ar pavyks juos įgyvendinti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą