Nuotraukos autorius: 123rf

Trečiadienis itin aktyvus ir darbingas

Itin aktyvus ir darbingas trečiadienis. Verta užplūdusią energiją panaudoti tam, kad atsikratytumėte dalykų, kurie trukdo sėkmingai veiklai bei geriems santykiams su aplinkiniais, artimaisiais, mylimu žmogumi. Pavyks nesunkiai atsisakyti to, ko anksčiau dėl vienokių ar kitokių priežasčių negalėjote įveikti dėl jėgų, iniciatyvos stokos. Nevenkite sunkių darbų, imkitės sudėtingų uždavinių, veiklos, kuriai reikia susitelkimo, didelių pastangų: kelkite sau didelius reikalavimus, tuomet patirsite tikrą pasitenkinimą savimi.

Trečiadienis palankus ką nors perdarinėti. Tiesa, netinka aiškintis teisybę. Iš antradienio į trečiadienį gerai sapne bėgti keliu, apaugusiu gėlėmis, – tai ramybė, sėkmė, ramiai bendrauti su kolegomis – geri pokyčiai darbe. Pelkę regėti – esate susipainioję, įklimpę į tuščius rūpesčius. Vaikščioti sodu tamsoje – dabartinė jūsų situacija sunki, tačiau ji išsispręs palankiai.

Blogas ženklas: sudaužyti stiklinį daiktą, veidrodį, jei be priežasties gestų šviesa, jei plyštų drabužis, ištrūktų saga, jei nukristų grandinėlė nuo kaklo, sutrūktų karoliai, iškristų akmuo iš žiedo.

Geras ženklas: jei virš jūsų šviesa įsižiebtų, jei jus prisimintų (paskambintų, parašytų laišką ar per ką nors linkėjimų perduotų) seniai matytas draugas, bendradarbis.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis neblogas ieškoti reikalingos informacijos; palankios spalvos – purpurinė, auksinė, balta.

Avinas (03 21–04 20). Kad ir kuo užsiimsite, susitelkite į ką nors viena, ir rezultatai bus puikūs. Ieškokite silpnų vietų savo darbuose ir būdų tai pakeisti.

Jautis (04 21–05 20). Neskubinkite įvykių – būkite kantrūs ir toliaregiški. Šios dienos dvilypės: šalia sėkmės – slapti pavojai, iliuzijos. Nebūkite lengvatikiai, nenorėkite daug – tai apsaugos nuo naujų rūpesčių.

Dvyniai (05 21–06 21). Galite tikėtis įvairių keblumų, nemenka ir nelaimingų atsitikimų, traumų tikimybė. Tiks spręsti mokesčių, skolų problemas.

Vėžys (06 22–07 22). Tai tinkamas laikas susitaikyti, ir pirmą žingsnį turite žengti jūs. Būkite atidesni savo partnerių nuomonei, neverta svarbių sprendimų priimti savarankiškai.

Liūtas (07 23–08 22). Esate kupini ryžto veikti, bet turite deramai pasverti savo galimybes, paieškoti povandeninių uolų. Šiomis dienomis reikėtų labiau taupyti laiką, pinigus, daugiau dėmesio skirti poilsiui ir sveikatai stiprinti.

Mergelė (08 23–09 22). Nerizikuokite, nepervertinkite savo galimybių – ne tik veikloje, bet ir santykiuose su jums patinkančiu asmeniu. Daugiau dėmesio skirkite vaikų problemoms.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būkite itin atidūs šeimos nuomonei. Gali pavykti išspręsti seną problemą. Nuojauta neleis apsirikti, ypač tvarkant piniginius ir turto reikalus.

Skorpionas (10 24–11 22). Nepriimkite skubių sprendimų, venkite ginčų tiek su viršininkais, tiek su tėvais, savo vaikais. Mokėkite pasverti kiekvieną žodį, kad ir su kuo bendrausite, nepamirškite: kaip pašauksi, taip atsilieps.

Šaulys (11 23–12 21). Ieškokite būdų, kaip stiprinti esamą poziciją darbe, kaip rasti naujų pelno šaltinių. Skolinti pinigų nepatartina, tiesa, gerai užsiimti labdara. Venkite prieštarauti artimiesiems.

Ožiaragis (12 22–01 19). Mokėkite pasinaudoti naudingomis aplinkybėmis, kad pareikštumėte savo iniciatyvą, pabrėžtumėte privalumus. Pasistenkite pagal galimybes daugiau atlikti – jau kita savaitė veiklai nebus tokia palanki.

Vandenis (01 20–02 18). Pasyvus metas. Neverta užsiimti jokia svarbia ar sunkia veikla. Tiesa, tiks tvarkyti konfidencialius reikalus. Būkite atidesni savo sveikatai. Taupykite jėgas, venkite bendravimo (ir pokalbių telefonu).

Žuvys (02 19–03 20). Jūs kupini vilčių, įdomių, šaunių sumanymų, kuriuos tikrai įgyvendinsite. Tai gerų permainų pradžia. Šiomis dienomis galite sulaukti nuoširdaus draugiško dėmesio ir pagalbos.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą