Nuotraukos autorius: 123rf

Tai apgaulingas metas

Sudėtingas metas, siejamas su karminių skolų grąžinimu ir karminėmis bausmėmis, tad neskubėkime ant nieko pykti, nieko kaltinti: gal tai jums bausmė už jūsų neteisingus ankstesnius veiksmus?

Bus stiprios iliuzijos, tad suprasti, kas gerai, o kas blogai, ar judėti tolyn, ar reikėtų ko nors atsisakyti, nebus paprasta. Mėginkite pasirinkimo klausimą spręsti intuityviai – jei širdis nelinks prie ko nors, verčiau atidėti galutinį sprendimą. Nepatartina nei kirsti, nei duoti sutikimo. Didelė tikimybė suklysti. Deja, tai apgaulingas metas, teikiantis džiaugsmą ir viltį, bet tuo pat metu atnešantis ir kartėlį. Daug kas priklausys nuo jūsų asmeninės pozicijos: jei esate taikus ir ramus, jei jums svarbu meilė, artimųjų ir visuomenės gerovė, teisingumas, sugebėsite nereaguoti į provokacijas. Tačiau jei esate itin ambicingi, išbandymų, ko gero, neišvengsite: šios dienos žada konfliktus, skandalus ir aršią kovą dėl dominavimo. Svarbiausia savo interesus atskirti nuo svetimų, kad nesusitapatintumėte su aplinkos problemomis ir neperduotumėte kitiems savojo galvos skausmo. Ketvirtadienį kritiškai vertinkite gautus pasiūlymus, išgirstą naują informaciją. Ne laikas tvarkyti piniginius ir turto reikalus, tvirtinti svarbius dokumentus, sandorius. Šiandien didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė. Reikėtų labiau pasaugoti vaikus. Būkite atsargesni su degiosiomis ir sprogiosiomis medžiagomis.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Puiku, jei regėjote paukščius, – gera žinia, švarų vandenį – sėkmė. Tačiau nešvarus vanduo – liga; danties netekti – artimo žmogaus mirtis; ugnis – apgaulė, klaidos; miškas – atminties praradimas.

Blogas ženklas: jei be priežasties gestų ugnis, šviesa, perdegtų elektros lemputė, lazda sulūžtų, batas suplyštų, į namus tarakonų ateitų, purvu netyčia išsitepti.

Geras ženklas: netyčia apsiplikyti – išsivalymas; gauti dovanų vaisių, kokį nors pasodintą augalą.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienis – vidinių išbandymų metas, jį patartina praleisti štilio sąlygomis, t.y. ramybėje, nieko nevertinant (ypač savęs), nieko nekaltinant (ypač sutuoktinio) ir atsiribojant nuo bendravimo (telefonu ar kitomis ryšio priemonėmis).

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienis iki pavakarės sudėtingesnis, galite be reikalo nusiminti, pradėti įtarinėti, kaltinti artimuosius nebūtais dalykais. Vis dėlto netiks aiškintis santykių – tiek dalykinių, tiek asmeninių. Nebūsite objektyvūs ir tik vėliau suprasite, kad klydote.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį venkite prisiimti atsakomybę, net jei pasirodys, kad viską esate gerai apgalvoję. Gali tekti atsakyti už kadaise neapgalvotą tarpininkavimą. Būkite atidesni dirbdami kompiuteriu. Šiomis dienomis pamirškite nesklandumus, vykite liūdnas mintis – siekite įveikti baimę. Tai ne pats geriausias laikas, kai ne viskas pavyksta, tad geriau neplanuoti nieko atsakingo. Šiomis dienomis nepatartina ilgai vakaroti – eikite anksčiau ilsėtis.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį neįsitempkite – atsiribokite nuo to, kas jums nemalonu, kas trikdo ar gali sukelti nerimą. Nesiimkite jokių reikalų tvarkymo. Nepalanku su vadovybe aptarinėti jūsų darbo reikalų.

Liūtas (07 23–08 22). Venkite žodžiais, išvaizda ar elgesiu paskatinti aplinkinių pavydą ar pasipiktinimą. Galimos provokacijos, keisti pasiūlymai, pageidavimai iš įtakingų asmenų, vadovybės ar senų draugų, tik nesitikėkite, kad bus atlyginta už konfidencialias šių dienų paslaugas, ypač jei jūsų bus paprašyta nepaisyti įstatymų ar moralės. Kantriai išklausykite artimųjų skundus – atidumas, jautrumas jų išgyvenimams padės atkurti pasitikėjimą.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį visur būkite atsargesni. Išaugs traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Stebėkite aplinkinius – galite sužinoti, kas kenkia jums už nugaros, kas nešioja jūsų paslaptis, rezga prieš jus intrigas. Saugokite reputaciją šiomis dienomis – galite netekti gero vardo ir pagarbos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Dvilypės dienos: lyg ir viskas turėtų būti gerai, tačiau bloga nuotaika, nerimas nesitrauks, net jei nebus tam aiškios priežasties. Šios dienos mokys labiau vertinti savo namus, bendravimą su artimaisiais, suprasti, kuo tai jums naudinga. Nerizikuokite pinigais.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienis sunkus – visos anksčiau buvusios problemos gali išsipūsti ir gerokai prislėgti. Nepanikuokite, kad ir ką sužinotumėte, kad ir kas jums pasirodytų. Gali būti, jog jūs apsirinkate, kad kas nors jumis sąmoningai manipuliuoja. Galbūt jumis naudojamasi tam tikriems savanaudiškiems tikslams pasiekti?

Šaulys (11 23–12 21). Galite pervertinti savo jėgas, neteisingai numatyti perspektyvas. Tad nieko nežadėkite – nei dėl reikalų, nei dėl meilės. Įprastiems dalykams ir veiksmams skirkite daugiau laiko. Būtina atida. Tikėtini nemalonumai dėl technikos gedimų, kieno nors nesąžiningumo. Stenkitės išgirsti, ką jums sako aplinkiniai, ir prisipažinti, kur klystate. Pasvarstykite, ką ir kaip reikėtų keisti? Vis dėlto artimiausiu metu pavyks išspręsti varginantį klausimą, tad neišgyvenkite, jei ne viskas iš karto pavyks dabar.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį praleiskite ramiai – tai užsidarymo ir atsipalaidavimo metas. Jei šiomis dienomis namų aplinka slėgs, tai signalas, kad reikia permainų. Būkite tolerantiškesni vaikams – juk ne viską galima paaiškinti kaprizais. Ir patys nerodykite kaprizų mylimo žmogaus atžvilgiu.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį nesiveržkite gelbėti pasaulio – juk gerais norais kelias į pragarą grįstas ir, ko gero, dar patarimais? Tad neskubėkite atskleisti savo nuomonės, prisiimti moralinės atsakomybės už kieno nors apsisprendimą. Šiomis dienomis nesiimkite spręsti profesinių problemų – dabar svarbiau pasigilinti į tai, kas vyksta jūsų namuose, kad vėliau netektų gailėtis, jog laiku neradote šilto žodžio vaikui, nepaguodėte sutuoktinio, neįvertinote artimųjų rūpinimosi jumis ir šeima, taip pat jų nuopelnų.

Žuvys (02 19–03 20). Neskubėkite sakyti „op“ – dar viskas gali apvirsti aukštyn kojom. Turite įvertinti visus „už“ ir „prieš“. Nepasirašinėkite svarbių dokumentų, neįsipareigokite dėl rimtų dalykų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą