Nuotraukos autorius: 123rf.com

Pirmadienis palankus mokytis

Pirmadienis palankus mokytis, nedidelėms kelionėms, darbo susitikimams, keistis informacija. Tačiau būtina atida tvarkant piniginius ir turto reikalus, nes išaugs finansinių apgaulių tikimybė.

Turėtumėte būti atsargesni ir įsipareigodami – duotus pažadus teks tesėti, net jei to nebenorėsite. Netiks pradėti naujų darbų. Palanku tvarkyti dokumentus, spręsti teisines problemas, pradėti bylinėjimąsi. Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški. Vanduo – sėkmė, pinigai, apdovanojimai; dangus, skaidyti danguje – sveikata; drabužiai, juos matuotis – kelionė, geros permainos, tačiau žvėrys – nelaimė; šunį glostyti – draugo, artimo žmogaus išdavystė; katė – vagystė, pagaulė, paukščiai – bloga žinia; blogai buvo regėti kraują, ką nors sapne laužyti, mušti, plėšyti, draskyti.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti, jei akmuo iš žiedo iškristų, jei sugestų laikrodis.

Geras ženklas: rasti virvutę, ypač su kilpa, pasagą.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas aktyviai tvarkyti reikalus, nepavykusiems darbams perdaryti; palankūs balti, raudoni, oranžiniai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis geras teisiniams reikalams tvarkyti.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienio ginčai su sutuoktiniu (-ne) ne tik dėl jausmų, bet ir šeimos išlaidų bus kenksmingi sveikatai.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienį atkusite. Tik nepervertinkite savo galimybių, kritiškai vertinkite gautus pasiūlymus, nerizikuokite pinigais.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis netinkamas svarbiems darbo reikalams tvarkyti. Idealu tą dieną praleisti namuose.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienį neverta pirkti vertingų daiktų – išlaidos nepasiteisins.

Mergelė (08 23–09 22). Galite susidurti su nepamatuotomis pretenzijomis. Vis dėlto nesivelkite į santykių aiškinimąsi ir nepriimkite atsakingų sprendimų – tiek dėl širdies, tiek dėl finansinių reikalų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis tinkamas įstrigusiems reikalams paskubinti, tiesa, jei jie nesusiję su pinigais.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti. Pasaugokite pinigus.

Šaulys (11 23–12 21). Kritiškai vertinkite gautus darbo ir finansinius pasiūlymus pirmadienį – šių dienų lūkesčiai nepasiteisins.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienį išklausykite tėvų patarimų jums svarbiu klausimu, būkite atidesni darbe. Gali paaiškėti nuostolių priežastys.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis smagesnis, tačiau būkite saikingi ir atsargūs.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienį gali tekti spręsti skolų problemas.

lrytas.lt inf. 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą