Nuotraukos autorius: 123rf.com

Šiandien itin sudėtinga diena

Kad pirmadienis sudėtinga diena, šįkart tikrai įsitikinsite. Ypač iki pietų painus, klaidinantis metas – nepatartina iki 11 val. 40 min. planuoti svarbių susitikimų, kelionių. Tai nebus tinkamas laikas atsakingiems dokumentams tvirtinti. Ne laikas demonstruoti žinias, galias, įtaką ir ginčytis tiek su savais, tiek su svetimais. Pirma dienos pusė itin nepalanki darbui su informacija, dokumentais, kaip ir rašymui, skaičiavimui, mokymuisi. Būtina atida kelyje, buityje – jūsų reakcija bus greita, bet netiksli. Padidės avarijų, nelaimingų atsitikimų, apgaulių, vagysčių tikimybė. Labiau pasaugokite rankas, galvą. Iš sekmadienio į pirmadienį svarbesni nespalvoti sapnai. Parašyti ar išgirsti žodžiai, skaičiai bus lemtingi. Gerai, jei regėjote naujas, švarias, nesuplėšytas knygas, jei buvote vardu pašaukti. Bet degančios knygos bei laiškai ar tiesiog gaisras – jums gresia nemalonumai, galite rimtai suklysti. Duris atverti – naujos pažintys. Bėgti, važiuoti – saugokitės vagysčių, apgaulių.

Blogas ženklas: jei be priežasties gestų šviesa, ugnis, veidrodis ar stiklinis daiktas sudužtų – konfliktai su artimaisiais, jei laikrodis sudužtų – gresia nelaimė, jei akmuo iš žiedo iškristų – apsaugos praradimas.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negero etapo pabaiga, pamesti sagą ar jei drabužis įplyštų – išsivaduosite iš pavojingų ryšių, nugalėsite kliūtis.

Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus seniems reikalams užbaigti; palankios spalvos – purpurinė, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienį jausitės tvirčiau. Tiesa, diena netinkama kuo nors rizikuoti. Atsargiau važinėkite. Taip pat netinka erzinti mylimo žmogaus – netikėtai galite susikivirčyti.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadieniui nieko svarbaus neplanuokite. Tai gana nepalankus metas, kai galite tapti nuosavo neapsižiūrėjimo ar didelių sukčių auka. Dėl neatidumo išaugs įvairių avarijų, nelaimingų tikimybė.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis sudėtingas – galimi neplanuoti pokyčiai, dėl kurių teks atidėti jums svarbų reikalą.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienį bendraudami su artimaisiais, giminaičiais, draugais stenkitės nebūti pernelyg kategoriški ir karštakošiški. Ši diena žada nesmagumų darbe.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis lyg ir ramesnis, tačiau būkite pasiruošę ir ne visai smagioms staigmenoms.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienį nemėginkite reikšti savo nuomonės, kad ir kokia svarbi (ar teisinga) ji būtų, – galite išprovokuosite konfliktą. Tai gana nesėkminga diena – galimos traumos, problemos dėl transporto ar darbo technikos gedimo.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienį pasistenkite nesinervinti, atsipalaiduoti – būsite linkę dėl niekų su visais, o ypač su sutuoktiniu, ginčytis, tad stenkitės nusileisti.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienį gali kilti noras pasidarbuoti. (Gal tai bus būdas paatgailauti už lengvabūdiškai praleistą savaitgalį bei patirtus romantiškus nuotykius?)

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienį jausitės smagiai, tiesa, gali suirti planuotas reikalas ar meilės pasimatymas – labai nenusiminkite, nes vieno netekę gausite ką nors kita.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienį pasistenkite labiau pasirūpinti savo sveikata. Galimi rūpesčiai dėl artimųjų. Ne laikas rizikuoti dalykiniuose reikaluose.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienį būkite santūresni bendraudami, atsargesni ką nors darydami rankomis, taip pat žadėdami, pasirašydami dokumentus.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienį galimi nenumatyti finansiniai rūpesčiai, gresia ir neplanuotos išlaidos. Tądien būkite atidesni šeimos narių poreikiams – tai padės išvengti konflikto.

lrytas.lt inf. 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą