Nuotraukos autorius: 123rf

Palmiros horoskopas penktadieniui, birželio 5 d.

Penktadienį būsite nusiteikę darbingai, tačiau ko nors naujo imtis, tvarkyti piniginių ir turto reikalų nederėtų. Jėgų nestigs, pavyks nemažai nuveikti. Tačiau diena bus sudėtinga dėl Mėnulio užtemimo Šaulio ženkle, tad nebus paprasta kontroliuoti emocijas, stiprės konfliktinės nuotaikos. Vakaras sudėtingas, netinkamas bendrauti, švęsti. Išaugs traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė.

Moterims šios dienos sudėtingesnės nei vyrams – jos turėtų labiau save pasaugoti.

Mėnulio užtemimas Šaulio ženkle

Mėnulio užtemimas Šaulio ženkle maksimalią fazę pasieks 22 val. 26 min. Vilniaus laiku (19 val. 26 min. pagal Grinvičą).

Šis Mėnulio užtemimams itin palies (dvi savaites iki užtemimo ir mėnesį po jo) keliones, ryšius su užsieniečiais, mokėjimą pasirinkti autoritetus, mokytojus. Labiau derėtų pasisaugoti netikrų pranašų bei sektų (ypač iš užsienio), – jų teigiamos tiesos (deja, nebūtinai teisingos) gali pernelyg paveikti mūsų pasąmonę. Reikalas tas, kad Mėnulio užtemimas labiausiai veikia pasąmonę, tad net jei kritiškai reaguosime išgirdę dar vieną ereziją, kada nors vėliau galime ją netikėtai pripažinti ar pasielgti būtent pagal ją... Profilaktiškai geriau atsisakyti net ir pažintinių susitikimų su nauju guru, sekta.

Mėnulio užtemimas gali sukelti sunkumų dirbantiems su užsieniečiais, užsiimantiems kelionių verslu, pedagogams, dvasininkams (ypač aukštiems). Gana atsargūs turėtų būti ir tie, kurie minimu kritiniu metu bus toli nuo namų, keliaus, dirbs ar ilsėsis. Jei Mėnulio užtemimo įtakos laikotarpiu iš mažai pažįstamo asmens gausite pasiūlymą dirbti užsienyje ir jums nebus pateikta jokių aiškių, patikimų garantijų, verta rimtai suabejoti, ar vykti ten, kur siūloma. Be to, šiuo metu geriau ne tik nevykti dirbti į užsienį – ne pats geriausias laikas ir romantiškoms pažintims su užsieniečiais megzti, taip pats su jais tuoktis.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį susiję su įspėjimais, kad ir kokie džiaugsmingi jie būtų, geri sapnai reikštų gresiančias apgaules ir gali išsipildyti atvirkščiai. Gerai buvo nebent skraidyti ar greitai važiuoti – jums pavyks įveikti kliūtis, nesėkmes.

Blogas ženklas: įsipjauti, įsidurti, apsiplikyti.

Geras ženklas: rasti aštrių smailių metalinių daikčiukų, monetų prie savo namų – sėkmingi darbo ir meilės reikalai.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis žada tam tikrų kliuvinių kelionėse, tad būkite pasiruošę netikėtumams ir viskam skirkite daugiau laiko, tai geras metas susitikti su bendraminčiais, senais draugais.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį galite susitikti su asmeniu, galinčiu jus paremti, užtarti, informuoti, tačiau apgalvokite, ar ši pagalba per brangiai nekainuos? Turite labiau pasaugoti darbo vietą – pasistenkite, kad jūsų darbu būtų patenkinta vadovybė.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienis sudėtingas – atsiranda naujų keblumų, ypač susijusių su mokesčiais, kreditų ėmimu, skolomis. Nemenka nelaimingų atsitikimų, traumų dirbant, važiuojant tikimybė.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį neverta svarbių sprendimų priimti savarankiškai ar kam nors ką nors patarinėti. Jei jūsų gimtadienis šiomis dienomis, laukia atsakingi visi metai: jie ilgam nulems santykius šeimoje ir sėkmę veikloje.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį tikėtini nemalonumai darbe – gali greičiau gesti darbo technika, kilti nesusipratimų su kolegomis, klientais, šefu. Gresia netikėtos traumos, gali net sveikata pablogėti. Būkite paslaugūs ir kuklūs. Galimi rūpesčiai dėl naminių gyvūnų.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį – net jei pasirodys, jog viskas gerai, – nieko svarbaus nesiimkite – tai laikas, kai nesugebėsite kontroliuoti situacijos.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį susidūrę su kliūtimi nesistenkite jos įveikti: verta arba atsitraukti, arba ją apeiti. Labiau pasaugokite ne tik savo, bet ir artimųjų sveikatą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį nepriimkite karštakošiškų sprendimų, venkite ginčų su vadovybe, taip pat su mylimu žmogumi, savo vaikais – jiems daug nežadėkite, nes pažadus bus sunku įvykdyti. Ši diena nepalanki rizikuoti, mėginti laimę. Būkite atidesni kelyje.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį nieko vertinga nepirkite, neinvestuokite ir neskolinkite pinigų. Tai konfliktinis metas, kai dėl niekų pykstama net ant brangiausių žmonių ir mėginama kai ką paikai keisti savo gyvenime.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį stos užtemimas jūsų ženkle. Tai dviprasmiškas metas – sėkmę gali lydėti nusivylimas. Mokėkite pasinaudoti bet kokia palankia aplinkybe neprarasdami budrumo – gresia kliūtys bei nelaimingi atsitikimai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį nieko sunkaus, painaus nesiimkite, nors tinka tvarkyti konfidencialius reikalus, tiesa, ne finansinius. Netinka skolintis pinigų, imti kreditą. Bus didesnė nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė per išsiblaškymą, dėl nuovargio.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį nieko naujo nepradėkite, nieko nekeiskite ir jokiu būdu nesivelkite į konfliktus. Dėl draugų nesipainiokite į rizikingus reikalus. Labiau pasaugokite pinigus bei sveikatą. Galimos problemos dėl kompiuterių, darbo technikos.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį jūsų kompetencija gali būti patikrinta, galima ir neteisinga kritika. Pasisaugokite šefo nemalonės.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą