Palmiros horoskopas antradieniui, birželio 16 d.

Antradienis – bene palankiausia diena veiklai, aktyviam reikalų tvarkymui. Imkitės svarbiausių darbų ir to, kas skubu, – atidėti jie įstrigs iki liepos vidurio. Tinka pradėti gerai parengtus, apgalvotus naujus darbus.

Antradienis žada gerų naujienų, sėkmingų susitikimų, naujų pažinčių. Tinkamas metas ir ko nors mokytis, atnaujinti pamirštas žinias, veiklos įgūdžius. Tiks ieškoti informacijos, ypač sunkiai prieinamos. Būkite atidesni informacijai, atsitiktinai nugirstai minioje ar viešajame transporte, – tai gali padėti suprasti kai ką svarbaus, ką nuo savęs slėpėte. Patartina su draugais pasitarti, kaip elgtis, kuo užsiimti, kad daugiau uždirbtumėte, – kartu aptariant šį klausimą gali kilti puikių naujų sumanymų. Kita vertus, stenkitės labiau kitais pasirūpinti: pamirškite savo problemas, mažiau kalbėkite apie save.

Antradienį bus gerų progų ugdyti humoro jausmą. Palanku linksmintis, pramogauti – nedera liūdėti, užsisklęsti vienatvėje. Geras laikas meilės pasimatymams.

Galite siūdintis ar pirkti drabužius, rankines.

Tinka rinkti vardus, pavadinimus. Palanku spėti ateitį iš tekstų, mesti burtus. Tinka kirpti plaukus, nagus. Venkite naudotis transportu – stenkitės daugiau vaikščioti pėsčiomis.

Iš pirmadienio į antradienį ryškūs sapnai reikšmingi. Gerai, jeigu regėjote žemę, gyvulius, duoną, sūrį, varškę valgėte, pieną gėrėte, – tai turtas, skalsa namuose. Blogai, jei sapnavote žaibą, – negeros permainos, neturtas, jei keliavote, – kliūtys.

Blogas ženklas: indą sudaužyti – neturtas, liga, sutikti žmogų su tuščiais kibirais – nesėkmė, dabartinis jūsų noras neišsipildys, susižeisti iki kraujo – nužiūrėjimo požymis, jei netikėtai šaltas vanduo būtų išjungtas, ypač jums maudantis, – apsaugos praradimas.

Geras ženklas: netyčia šaltu vandeniu būti apipiltam ar sulyti – sveikata, kojas sušlapti – kažkas perims atsakomybę už jūsų nuodėmes, jei paukščio plunksna ant galvos užkristų arba paukštis suklyktų jums virš galvos – sėkmė, apsaugos įgijimas, sutikti žmogų, nešantį kibirus, sklidinus vandens, – norų išsipildymas, šeiminių santykių pagerėjimas.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį esamus reikalus sutvarkysite ir kilusias problemas lengviau išspręsite, jei labiau įsiklausysite į sutuoktinio, taip pat partnerių, draugų, net savo vaikų nuomonę, – dabar galite išgirsti naudingų pamokymų.

Jautis (04 21–05 20). Antradienis sėkmingas – tai palankiausia diena šią savaitę! Patartina tvarkyti svarbiausius reikalus. Tai gera proga susitikti su jums svarbiais žmonėmis (tiek darbo klausimais, tiek asmeniniais), paprašyti, ko reikia, susitarti dėl naudingesnių sąlygų veikloje. Diena palanki ir pakovoti už jums patinkančio asmens dėmesį.

Dvyniai (05 21–06 21). Nusiraminimo, susitaikymo dienos, visiškai netinkamos ką nors naujo pradėti, nepatartina ir žadėti, įsipareigoti. Tiesa, jei yra skubių reikalų, neatidėliokite – gana greitai jums taps sunku ką nors paskubinti, sukontroliuoti. Labiau pasigilinkite į savo nuojautas – dialogas su vidiniu balsu pasiteisins. Elkitės ramiai, likite susikaupę. Nepersidirbkite, raskite laiko pailsėti, atsipalaiduoti.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį daugiau bendraukite, tarkitės su aplinkiniais – drauge kils šaunių sumanymų. Draugų pagalba gali būti svarbi ir reikalinga, ypač sprendžiant įsidarbinimo klausimą, materialines problemas. Tinkama proga imtis permainų, kurioms seniai rengėtės veikloje, pasirašyti darbo sutartį, sandorį.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienis tinkamas susitikti su svarbiais žmonėmis, priimti svarbius sprendimus, ypač susijusius su jūsų veikla. Palankus metas svarbiam pokalbiui su vadovybe, darbo sutarčiai pasirašyti. Reikėtų atkaliau ginti savo principus – savi bei aplinkiniai jus palaikys. Gauti dalykiniai pasiūlymai bus naudingi.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienio nuotaikos smagios, būsite darbingi, tik neskubėkite – jūsų šeimininkas Merkurijus jau ruošiasi sustoti ir pradėti judėti atatupstas, tad greičiau bus, jei veiksite lėčiau... Vis dėlto tai geras laikas veiklai plėsti, bendradarbiavimui su užsieniečiais užmegzti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nesinervinkite ir būkite malonesni, švelnesni artimiesiems, kolegoms, tuomet šios dienos praeis gana ramiai, net sėkmingai. Antradienį palanku ieškoti rėmėjų, investuotojų, tvarkyti kredito, draudimo reikalus. Daugiau dėmesio skirkite savo sveikatai.

Skorpionas (10 24–11 22). Jei mokėsite antradienį įvertinti sutuoktinio bei aplinkinių pastangas, diena bus laiminga. Šiandien pats laikas ieškoti rėmėjų, naudingų partnerių, sąjungininkų, tad nepraleisite progos susitarti su svarbiais žmonėmis, įtakingais draugais.

Šaulys (11 23–12 21). Neskubėkite nusivilti, nuvertinti savo sugebėjimų – likite kantresni. Jei ieškote naujo darbo, antradienį tiks susitikti su būsimu darbdaviu. Palankus metas ir pertvarkoms namuose, šiukšlėms rūšiuoti. Gerai išnešti nebereikalingus daiktus. Šiomis dienomis seksis atitaisyti ankstesnes klaidas, taip pat nuoskaudas, kurių padarėte artimam asmeniui, – ką nors už jį ar dėl jo padarykite, padovanokite ką nors mielo. Geras laikas imtis organizmo valymo, pradėti sveikatos stiprinimo kursą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Palankus metas, ypač kūrybiniam darbui. Antradienis tinkamas užsiimti darbo paieškomis, susitikti su nauju darbdaviu. Būkite atidūs gautiems pasiūlymams užsidirbti, bendradarbiauti. Gali įsižiebti ilgai besimezgantis tarnybinis romanas.

Vandenis (01 20–02 18). Nurimkite, neplanuokite daug darbų – tai atsipalaidavimo dienos. Antradienį bus palanku spręsti finansines problemas, susijusias su būsto įsigijimu ar nuoma. Palankus metas apsispręsti dėl gyvenamosios vietos, nekilnojamojo turto pirkimo. Gerai imtis remontų. Palanku investuoti pinigus į nekilnojamąjį turtą, žemes ir pan. Palanku pirkti seniai suplanuotus daiktus.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį daugiau kreipkite dėmesio į naujienas, gautus patarimus, pasiūlymus. Dirbkite su informacija, gilinkitės į dalykus, kuriuos blogai žinote. Būkite pakantesni bendraudami – iš pirmo žvilgsnio nemalonus žmogus vėliau pasirodys įdomus ir reikalingas.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą