Palmiros horoskopas trečiadieniui, birželio 17 d.

Trečiadienį verta susitelkti į didelio veiklos ciklo užbaigimą. Naujų darbų nereikėtų pradėti. Verta imtis senų, uždelstų darbų, apibendrinti nueitą veiklos etapą, ieškoti klaidų, jas taisyti. Kruopščiai atlikite užduotis nesivildami, kad jus kas nors įvertins. Vadovybė gali prisiminti jūsų netesėtą pažadą, pasidomėti neatliktais darbais.

Trečiadienį patartina daugiau laiko praleisti su savais – svetimų venkite. Netinka blogai galvoti, apkalbinėti kitus.

Stenkitės būti šviesiose patalpose – venkite tamsos. (Gerai net ir miegoti įsižiebus švieselę). Netinka vykti į tolimas keliones, skalbti, valyti namų, ruošti valgio. Palankios iškrovos dietos, tai geriausias laikas šį mėnesį badauti.

Gera proga pirkti laikrodžius, veidrodžius, brangakmenius, paukščius

Tinkamas metas juvenalinėms praktikoms. Geras laikas maldai, maldos namams lankyti, medituoti prie ugnies. Dera prisiminti, pagerbti mirusiuosius.

Iš antradienio į trečiadienį svarbūs nespalvoti sapnai, taip pat tie, kuriuose buvo kažkas aiškiai sakoma, – galite išgirsti vertingų patarimų. Į fantastinius sapnus galima nekreipti dėmesio. Knygą regėti, ją skaityti – permainos. Gerai, jei knyga nauja, blogai, jei suplyšusi, blogai, jei sapne ją plėšėte, deginote. Ugnis apskritai bylotų apie klaidas, kurias ruošiatės padaryti. Eiti, bėgti, važiuoti – gresia nuostoliai, apgaulės, vagystės, pavojai. Duris atverti – naujos pažintys, muziką girdėti – apsauga, pagalba.

Blogas ženklas: jei laikrodis nukristų, juolab sudužtų, akmuo iš apsodo iškristų, sudaužyti indą, stiklą, jei šviesa be priežasties namuose užgestų.

Geras ženklas: jei virš jūsų šviesa įsižiebtų – geros permainos, jei ištrūktų saga, drabužis įplyštų – atsisakysite nereikalingų dalykų, jei laikrodis sustotų – blogo gyvenimo etapo pabaiga.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas bet kokiems reikalams tvarkyti, palankus kelionėms; tiktų vilkėti šviesius drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį jūsų nuojautos pasiteisins – elkitės, kaip jaučiate, o ne kaip siūlo logiški apskaičiavimai. Palanku ką nors užbaigti, atlikti pamirštus darbus ar įsipareigojimus, ypač artimiesiems. Geras laikas konfidencialiam pokalbiui bei susitarimui.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį imkitės užvilkintų reikalų – pavyks juos paskubinti.

Dvyniai (05 21–06 21). Nusiraminimo, susitaikymo dienos, visiškai netinkamos ką nors naujo pradėti, nepatartina ir žadėti, įsipareigoti. Tiesa, jei yra skubių reikalų, neatidėliokite – gana greitai jums taps sunku ką nors paskubinti, sukontroliuoti. Labiau pasigilinkite į savo nuojautas – dialogas su vidiniu balsu pasiteisins. Elkitės ramiai, likite susikaupę. Nepersidirbkite, raskite laiko pailsėti, atsipalaiduoti.

Vėžys (06 22–07 22). Nors trečiadienį ir netiktų persidirbti, pasistenkite baigti svarbius reikalus. Nebeatidėliokite susikaupusio problemų sprendimo.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį daugiau dėmesio skirkite savo tėvams.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį venkite ginčų, ieškokite sąlyčio taškų, negalvokite apie tai, kas nepatinka ar gali papiktinti...

Svarstyklės (09 23–10 23). Nesinervinkite ir būkite malonesni, švelnesni artimiesiems, kolegoms, tuomet šios dienos praeis gana ramiai, net sėkmingai. Trečiadienį, jei nesinorės nieko daryti, patinginiaukite, atidėkite penktadieniui ar kitai savaitei viską, kas šiandien jums neįdomu, nemalonu, sunku, kas erzina ir kitaip gadina nuotaiką.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį neleiskite niekam kištis į jūsų reikalus, tačiau ir patys nesiimkite spręsti svetimų problemų. Jei tektų aptarinėti svarbius reikalus su kolegomis, nebūkite smulkmeniški – ginčui kilti daug nereikės.

Šaulys (11 23–12 21). Neskubėkite nusivilti, nuvertinti savo sugebėjimų – likite kantresni. Šiomis dienomis seksis atitaisyti ankstesnes klaidas, taip pat nuoskaudas, kurių padarėte artimam asmeniui, – ką nors už jį ar dėl jo padarykite, padovanokite ką nors mielo. Geras laikas imtis organizmo valymo, pradėti sveikatos stiprinimo kursą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Palankus metas, ypač kūrybiniam darbui. Būkite atidesni savo vaikų nuotaikoms, žodžiams. Nepasiduokite konfliktiškoms nuotaikoms bendraujant su mylimu asmeniu. Taps svarbu nepriekabiauti prie sutuoktinio dėl niekų ir nesiaiškinti šeimos biudžeto reikalų.

Vandenis (01 20–02 18). Nurimkite, neplanuokite daug darbų – tai atsipalaidavimo dienos.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį neskubėkite išsakyti savo nuomonės. Klausykitės, ką kiti kalba, pataria – tai išmintingų patarimų metas, kai galite susitikti ir savo tikrąjį mokytoją.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą